Vänner

Vänner är det dyrbaraste som man har i livet!

Nu sitter man på väg hem från stan. Halv å...

Nu sitter man på väg hem från stan. Halv åtta imorse ringde dom från tandregleringen och sa att tandläkaren blivit sjuk så vi kunde inte komma. Och vi skulle precis fara så de va tur att hon hann ringa! Men pappa skulle ju iaf till sjukgymnasten så jag följde med ändå. Får fixa en ledighetsansökan imorgon. :) Så idag har jag handlat mycke julklappar och ett par pyjamasbyxor till mej själv! :) nu ska vi bara in på dollarstore så jag ska köpa sista julklapparna där innan vi åker hem. :) ha en bra kväll!


Och så var de första advent! :-o Är de bar...

dsc07256 (MMS)

Och så var de första advent! :-o Är de bara jag som tycker veckorna går fort?! På en grisblink är de väl jul oxå! Igår julpyntade vi här hemma. :) Satte adventsstakarna i fönstren, fyllde på värmeljus i julljusstakar och dekorerade. Idag ska vi gå på julskyltningen och sen äta pizza med farmor. :) imorgon ska vi ju till stan så de bli skoj, de med.:) Jag lade upp en bild på mej själv (failat ansikte jag vet!) för jag har duschat och använt en sån där hårfön som gör att håret blir lockigare. Blev inte SÅ mycket skillnad eftersom jag har så lockigt hår innan. Haha! Ha en bra första advent! :)


Sovkläder!

Vi ska till stan på måndag (tandreglering för min del och besök hos sjukgymnast för pappa!) och då ska jag och mamma på stan. Ska förmodligen shoppa några av de här om månadspengen räcker! ↓

Pyjamasbyxa 99:- H&M


Pyjamasbyxa 149:- H&M



Sjal 149:- H&M

Nattlinne Svart
Nattlinne 129:- Lindex

Leggings Svart
Sovleggings 149:- Lindex


Shorts 129:- GinaTricot

eller

Shorts 79:- GinaTricot



Som ni ser så satsar jag på att köpa sovkläder just nu! :) Har typ inga som passar, har vuxit ur alla. -.-

Nu sitter man redo för en ny skoldag! Ha e...

Nu sitter man redo för en ny skoldag! Ha en bra torsdag allihop! :)


Felmeddelande

Fick en kommentar/felmeddelande om att varken länken eller adressen i förra inlägget om Sjukvårdssidan funkade.  *-) Så här kommer en ny länk: http://www.sosrebeckahsom.n.nu
Och de där SOM i länken står för Sjukdomar och mediciner. :)

Och nu sitter man på skolan och ska snart ...

Och nu sitter man på skolan och ska snart ha matte. Men vi har rast i 10 minuter iaf, skönt de! ;-)


Nu är sjukvårdssidan startad! Adressen är ...

Nu är sjukvårdssidan startad! Adressen är : www.sosrebeckahsom.n.nu . De där som står för Sjukdomar och mediciner. :) Den är nästan igång oxå så gå in och kika!


Och nu är nya designen uppe

Har många bollar i luften nu, den nystartade dottersidan och desigen här på bloggen. :P Men ska fixa designen helt klart först, men nästan hela är uppe nu! :) Den här känns rätt just nu iaf. :) Sen ska jag fixa lite på nystartade sidan! Ger er länken lite senare när jag kommit igång ordentligt. :)

Hurts..hurts..hurts -.-

Uscha! De känns att jag legat i sängen i två dagar, de känns i nacke och axlar! :o Jag har ju problem med muskulaturen i nacken så jag går ju hos sjukgymnast. Och thank god så ska jag till sjukgymnasten imorron! :o Är helt benhårdsstel, och väldigt stel (kan typ inte lägga hakan mot bröstet, luta åt sidorna och sånt) . -.- :s Inte bra alls! Men men, man överlever! ;) Imorrn blire skola iaf! :)

Sjukvårdshemsida

Jag tänker starta en "dottersida" till den här SOS Rebeckah bloggen som kommer vara enbart sjukvård. :) För att lättare kunna hitta fakta och läsa min insyn på de här med sjukvård. Så ni som vill enbart se foton kan gå in på mitt fotogalleri som hör till SOS Rebeckah, ni som vill läsa sjukvårdsfakta och sjukdomar kan gå in på den här hemsidan som nu ska startas och ni som vill läsa om mitt vardagsliv och lite annat skoj kan gå in här på SOS Rebeckah.blogg.se. :) Känns som en rätt smart idé!

Test

Test


Knåpar på en ny design...

Nu kommer de att komma upp en ny design inom kort. Tänker knåpa ihop en ny då jag ändå ligger hemma i sängen och snörvlar. ;) Gillar inte den här rosa designen som är uppe nu.. -.- Känns inte som jag, rosa är absolut inte bland mina favoritfärger! :o

Stort grattis! :D <3

Jag vill än en gång säja Stort Grattis till en av mina fina vänner Miccah som imorse har fött sin fina dotter Kelly! :)

Tack mamma! :D

http://photoimagine.files.wordpress.com/2008/03/_mg_0993x.jpg

Nu har jag åkt på en influensa som både mamma och pappa haft/har så jag är hemma idag med huvudvärk och halsont och då har min fina mamma gjort blåbärskräm åt mej! :D Älskar ju blåbärskräm! :)

Cupcakes - och nu sängen

Lägger upp ett kort inlägg och två bilder på mina "fina" cupcakes som jag gjorde ikväll. Vart så j*klarns misslyckade! :o men men, här kommer bilder på dom. Och nu ska jag sova. Godnatt! :)




Söndag 18:19

Så var de söndag och en ytterligare en skolvecka ligger framför en. -.- I fredags åkte jag ju hem till Nattis och sov där till igår. Och vi hade superskoj! :) Mycket skratt! :D hihih, rysare långt in på natten, godis, chips, fotografering,  mys och en massa annat! :) Helgen måste lätt göras om! :) <3

Idag har jag inte gjort mkt. Har mest suttit och haft ont i magen, ländryggen, huvet och de har ilat ut i benen. :( Så äre att vara kvinna..! :( Klockan 19:00 ska jag ringa Su, vi ringer den tiden varje söndag. Hihih! :) Känns skönt att vi fortfarande håller kontakten, fastän hon flyttat. :) Vi har ju vart bästisar i 10 år nu i år! :D <3
Nästa helg är de julskyltning i byn och då ska jag kanske gå med Clara. :) <3 Kanske hon ska sova här t.o.m. :P

Har inte så mkt annat skoj att berätta just nu! :P
Ha en bra start på veckan allihopa! :D



Bildbomb - från helgen med Nathalie



Wierd me! ;)



Nattis bakom kameran!


FinNattis! :)


Mycket godis hamnade i våra magar. :D Och så sätter det sej på våra lår -.-






Vi hade en grymt kul helg och den måste göras om! :D

Snart helG! :D

Och så var torsdagen avklarad och den har gått riktigt bra! :) Och imorrn äre fredag och sen blir de en superhelg! För jag ska ju sova hos finaste Nattis! :D Och nästa helg ska ju kanske finaste Clara sova här! :) Och på söndag ska jag ju ringa finaste Su. Haha! Många fina människor runt omkring en ibland. :')

Idag har jag gjort de riktigt bra faktiskt! Stolt över mej själv! ;) För på gympan styrketränade jag när dom andra hade innegympa och då var Mimmi min träningscoach! ;) (eftersom hon inte skulle va med på gympan) Och sen var jag med på simningen, (den andra halvan av lektionen) och då har vi ju sagt att jag ska pröva att simma så mkt jag orkar så inte hjärtat blir alldeles upp i tok igen! Men jag gjorde 9 längder bröstsim och 3 längder ryggsim som alla andra! :D Så de var riktigt bra! Ikväll har jag tagit lite kort men jag lägger inte upp några nu, utan de kommer kanske en bildbomb när jag vart hos Nattiis. :)

Ha en bra helg! :)

Tisdag

Nämen titta! Jag som nyss va deppad över att de va måndag och nu har helt plötsligt hela den här tisdagen gått! :D Det går med storaste kliven framåt! ;) Idag har vart en boring dag som alla andra dagar. Imorse var jag till sjukgymnasten, och jag blev skitstel efteråt. Ska man bli de? ;o Aja, men jag är iaf jättestel i nackmusklerna så hon skulle fixa de. Ska dit typ varje onsdag nån tid. :) Så de ordnar sej väl där med!

Sen ska jag sova hos Nattiis på fredag. :D Vi kommer ha superroligt! Vi ska gå sightseeing runt storbyn och fotografera! ;) Hahah, och så ska atleten posa lite oxå! :D Kommer ha skööj iaf! :)

Ha de bra! :)

Måndag...suck -.-

Jahapp, då vare måndag igen. Måndag känns aldrig som en riktigt bra dag. Måndag och torsdag (!?) är dom dagar som man är mest less på skolan tycker jag! Men imorrn äre tisdag och då har man börjat kvickna till och dagarna går ändå ganska snabbt. :P Haft både en bra och dålig dag idag. Skolan har väl vart lite sisådär, men sen när man kommer hem och loggar in på MSN så är ju den finaste Nattis inne så då chattar man en ca. 1½ timme med henne och ClarA! :D ska se Top Model nu. :)

Ha en fortsatt bra vecka alla go'aste läsare! :)

(förlåt att jag inte lägger upp några nya bilder men jag har ingen ström i kameran och har inte hunnit satt den på laddning, promise att göra de imorrn!)

AUTUMN

Oj, 4 dagar sen..skärpning!

Hoppsan, märkte visst att de va 4 dagar sen nåt inlägg ploppade upp här! De måste bli ändring på! Kan ta veckan lite kortfattat och lite därtill.

Onsdag: Hade en ganska dålig dag. Såna dagar som man har när man är tonåring.
Torsdag: Hade en riktigt riktigt bra dag! Jag var med Julia efter skolan och vi satt mest vid datorn och pratade en massa strunt. ;) Haha, vi satt även och garvade till ett klipp på YouTube! xD Vi skrattade 45/45 gånger vi såg klippet de! Och detta är klippet : ↓

Sen for vi ner på ishallen och kollade på när U14 tränade. :)
Fredag: Råkade ta min frukt 40 minuter för sent så de orsakade en del obehagliga grejer. Jag blev riktigt yr och ostadig på benen, blev darrig, såg väldigt dåligt och de kändes precis som att jag drömde allt. :o Fy, så obehagligt de va! Jag tog 2 druvsocker, åt en kiwi med vår elevassistent och drack vatten. En kvart så var de över! Puh! For och åt lunch sen och efter lunch var jag tip-top igen! :) Gjorde en sista lektion (engelska) innan dagen var slut klockan ett! På kvällen gjorde jag en gemensam tårta till både mamma och pappa.
Lördag: Klev upp halv nio och firade mamma på sin födelsedag! :) Hon fick ett presentkort på en tatueringsfirma som finns i närheten. :D Så hon ska tatuera sej nån gång efter jul! :) Så firade vi pappa samtidigt så han fick äta tårta och fick sin present, en weekend med nån musikgrejs med mej och mamma den 4 december! :) Och så fick han en CD-skiva.

Söndag (idag): Har inte gjort mycket alls. Vi var och åt middag med farmor så jag passade på att fixa hennes stereo så hon kan lyssna på kassettband och fixade fotoalbum. :)

Imorgon är det skola igen. Får se om jag kan sova ikväll, hoppas bara på att det är lugnt i huset.. Inte som igår kväll/inatt iaf.. Usch! Det var runt elva tiden igår kväll som det small i ett rum här på nedervåningen, precis som att någon städade, sen lät de som nån tassade runt i vardagsrummet. Det har tidigare smullit i bokhyllan precis som att nån letar böcker, toadörrn har åkt upp av sej själv, ja och såna saker. Lite obehagligt när man inte ser dom. Tur man har mobil så man kan SMS:a folk och lyssna på ljudböcker tills man somnar. ;) Hehe. Men de är ju inget som är farligt iaf. :)

Ska stänga ner datan nu och läsa en bok. :)
Godnatt och ha en bra start på ny vecka!

Onsdag

Idag var det snökrig på skolan. Haha! Inne på skolan alltså. ;) Det har bara vrääkt ner snö idag så då blev de ett snökrig av de hela. ;)

Jag funderar på att börja i kören igen. :) Slutade av lite olika orsaker men jag funderar på att gå tillbaks till kören igen. Jag älskar ju trots allt att sjunga, och spela. Har spelat Should I stay or should I go i basgång på gitarren idag. :D Hihih! Jag tränar ju mina basläxor på gitarren för jag har inte skaffat någon elbas än. :P Önskar mej ju en i julklapp så då hoppas jag att de blir så. :) Eller så får jag pengar så jag kan skaffa en. På lördag fyller mamma år men vi ska fira Fars dag och henne samtidigt. :) Så jag och mamma ska baka tårta på fredagkväll! Ska inte skriva vad mamma kommer få ifall hon läser min blogg. ;)

Ha de bra! :)

Måndag kväll

Jaha, då var måndagen snart slut oxå. :) Nu är de bara 4 heldagar kvar till helgen. ;)

Visst håller ni med på att när man läser såna där storys om folk som är så otroligt levnadsglada och deras hoppfulla ord så blir man själv inspirerad och har man en dålig dag så har dom gjort ens dag på en gång! :D Även kloka visdomsord. :) Några som jag gillar är:

- Visst är det mål och mening med vår färd, men det är vägen som är mödan värd
- Du är en droppe i havet och alla hav består av droppar - men du är ändå en speciell
- När man haft riktigt bråttom måste man stanna upp och vänta på sin själ
- Kärlek är ett verb, inte en känsla. Det handlar inte om vad du säjer utan vad du gör
- En vän är en person som kommer när andra försvinner


Visst är dom fina? :) Den får en att uppskatta varje dag mer tycker jag.

Ha de gott!



Dansbandsbrudar :D

Ikväll klockan åtta ska jag se Dansbandsbrudar på SVT1. :) Tror de kan va ett bra program. Kanske ni inte visste, men jag gillar dansbandsmusik ganska mkt faktiskt. Mina favoritdansband är nog:
- Rolandz (i topp! ;))
- DATE
- Scotts

Idag lagade jag maten, har börjat laga middag måndag och onsdag. :) Så jag gjorde varm tomatsallad (recept finns i inlägget ovanför) med kyckling i och ris! De var jättegott!

Är lite deppad över att de kanske inte bli nån skidåkning för mej i vinter. Med tanke på hur hjärtat beter sej när jag anstränger mej så är de ju inte så sannolikt att de blir de.. Men jag ska ju göra en elektrofys-undersökning (fasar för den!!) inom tre månader (står på kö, som vanligt -.-) och då kan man se vad som är fel med mitt hjärta.

Ha de bra! :)

The end.. på höstlovet! :(

Usch, nu är höstlovet slut oxå.

Positivt med att höstlovet är slut
  • Träffa alla go'a kompisar
  • Ha roliga raster och lektioner med många skratt
Negativt med att höstlovet är slut
  • Tidiga mornar
  • Dryga dagar på skolan
Aja, en ny design är iaf uppe. :) Ville ha en mer mjukare och stilrenare design så då knåpade jag ihop den här. :)
Just nu sitter jag och ser tv och chattar på MSN med några kompisar. :P Nu ska jag snart krypa ner och sussa. :)

Godnatt och ha en bra måndag!

Trött..trött..tröttare..tröttast

Precis. Rubriken talar för sej själv och för hela inlägget och för hela mej! Jag är trött. Tänker se slutet på Camp Rock sen lägger jag mej och lyssnar på Bert - Badbojen! ;)
Godnatt alla söta :D

SUPERGRATIS!

Jag vill tipsa er alla mina fina besökare om den här sidan SuperGratis. Samla poäng och få coola produkter hem i brevlådan! :D


Back home! :D

Nu är jag hemma igen! :) Jag orkade inte blogga något i torsdags när vi kom hem efter "tragedin" med bussen. :S Storyn kommer längre ner. Och igår jobbade jag hela dagen på ålderdomshemmet så de blev ju inget bloggande.

De här med bussen blev liite panikläge. För jag och mamma skulle åka hem med bussen 13.45. Vi stog där och väntade, och väntade, och väntade...och väntade. När klockan var 14.15 gick vi in på affären och frågade om dom visste nåt ifall bussen var försenad eller om nåt hade hänt, eftersom dom ska ha bussgods från just den bussen. Dom visste inget men dom ringde till busstationen och dom sa att bussen hade gått sönder. :S Så han skulle få en ny buss ifrån nån annan ort och de kunde ta ca. 1½timme innan han var vid busshållplatsen! Så vi lämnade väskorna på affären i ett hörn där och gick hem till mormor och då skulle affären ringa hem till mormor när bussen var där. Vi hann bara komma hem till mormor så ringde dom och sa att bussen var där. Och vi fick ju bråttom eftersom han hade ju oxå bråttom iväg. Då kom bussen och mötte oss utanför mormors hus och då hade han lastat våra väskor redan. Så när vi for hem så var de glashalt efter vägen och han körde minst 100km/h oxå! :S Usch, men vi kom hem helskinnade! :P

Idag ska jag bara lata mej tror jag. ;) De behövs såna dagar oxå! :)

Ha en bra helg! :)



Tidsinställt - Hälsar på hos mormor

Nu är jag och hälsar på hos min mormor så de här är ett tidsinställt inlägg eftersom de inte finns nåt Internet hos mormor och jag inte orkar släpa med mej datan, router, m.m. :) Så de kommer inga fler inlägg förrän onsdag när jag kommer hem igen. :)

RSS 2.0