Blogging all over the world. Words, words and publish - bingbong!

Här tänkte jag visa upp/reklamera lite bra bloggar bland dom tiotal jag läser! :) Som ni kommer märka gillar jag bloggar med bra headers (annars är bloggen totalt ointressant i mina ögon), bra bloggnamn (gärna lite udda), bloggare me sköna stilar (inspiration ♥)!

Marshimlen - en tjej med riktigt cool och egen stil, som skriver om sin vardag och känslor och tankar på ett unikt sätt. Man känner igen sej väldigt mycket och de är intressant att kliva in i hennes egna värld en stund. Så klicka in på hennes blogg och kliv in till en ny värld för en stund!
http://marshimlen.blogg.se/


Things you remember - den här tjejens blogg innehåller mode, grymt fina foton och man blir väldigt lugn utav hela atmosfären på bloggen. Hon skriver även om sitt vardagsliv med sin lilla söta hund och hennes känslor och tankar om en man som nyss klivit in i hennes liv.
http://thingsyouremember.blogg.se/


Beauty Tools - En tjej som bloggar om otroligt bra sminktips, gör snygga sminkningar och ja - älskar smink! Hon har åkt till USA i nån vecka så därför ingen uppdatering just nu men kika in och kolla på hennes bilder och inlägg tills hon kommer hem!
http://beautytools.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: frida

sv. men gud tack så jätte mycket. blir jätteglad av sådant här. åh du gjorde min dag! pussar i mängder.

2011-12-30 @ 11:58:38
URL: http://marshimlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0