Snart - grillaaaat!

Springer mellan ugnen & datorn nu, haha! Men tänkte jag skulle slänga upp ett inlägg & lite bilder iaf. :) 
Vaknade kring 10 idag hos pappa, sen duschade jag och så drog vi till Dollar en sväng och handlade lite nödigt och onödigt! När vi kom hem så städade jag bilen lite, hjälpte kusin me en bil och lite sånt pyssligt. 
Nu står pappa ute och grillar och jag ska snart börja duka ute så ska vi käka namnam - grillat! Muuums! 
Så, lite bilder och text så får ni va nöjd för den här gången. :)
 
tjockt, haha.

In thaa bed.

Åh, va jag älskar min säng! haha, bara tvungen att säja de..
Nä, men har renbäddat & har sån gooosig säng! Byter aldrig bort den mot nån annan, nevernever.
Haft en grymt kul kväll me dom bästa! ♥ Så nu är jag tröttelitrött & ska väl på dejt me John Blund snart.
Natti. :)

We made it through stars.

Har vart lite kasst väder senaste dagarna, småsoligt men inte nån riktig sommarvärme. Vars är vår kära sol och värme? :(
Var mest ute me kompisar iförrgår och igår och levde rövarn, haha! Idag har jag inte nåt speciellt inplanerat, kanske baka lite, städa osv. :) Ska även göra en liten shoppinglista inför en tur till stan nån dag framöver. :) 
Kanske går och hälsar på farmor en sväng oxå, ja så får de bli! 
Puss på er. ♥

Chilldag!

Vaknade kring halv tio av att jag hade sjukt ont i magen, usch för såna här smärtor. Klev upp och fick besök av mammas kompis som vi inte träffat på jättelänge, kul! :) 
Sen gick jag ut me en kompis en stund & precis då börja de åska som bara den och hagla/spöregna - lyckat! Så jag gick hem, åt lite lunch & bara tog de lugnt.
Ikväll har jag flyttat sängen på mitt rum, blev mycke fräschare! Även haft hemmaspa, så har nyss klivit ut ur duschen. Blev ansiktspeeling, ansiktsmask, kroppspeeling, hårinpackning och nyrakade ben, älskar såna här ta-hand-om-mig-själv dagar! ♥
Ikväll ska jag va hemma och bara ta de lugnt, kolla på nån film me mamma & kanske ringa lite kompisar. :) 
 
bjuder på en relativt gammal egobild.

Och vi skapar kaos.

Vaknade kring 11 och skulle ut & sola me Lollooo, men ångrade oss ganska snabbt när de börja stocka sig me massa moln. :( Så jag köpte lite blommor & kakor och for till min farmor & gjorde henne glad istället! :)
Sen låg jag bara och kolla på film, läste VR & åt mat. Drog ut me kompisar ikväll & haft de allmänt kul, lyckad dag! :)

Älskade vänner.

Jag är av mitt hela hjärta så lycklig och glad jag kan bli, när jag tittar över axeln och ser min "mur" (som jag kallar de) me mina fina vänner, som står bakom mig i allt vad jag gör. Stöttar mig genom svåra beslut och frågor, genom alla glada stunder & gör mina kvällar/dagar, påminner mig om hur bra jag är när jag själv inte inser de. Som kan ge mig tårar i ögonen av hjärtelycka eller av skratt. 
Dessa är verkligen guldkorn bland alla jordens människor och som är handplockade till just mina. Där kemin stämt och där dom har blivit mina som alltid står vid min sida. 
Och de här är all min lycka över att Ni är just mina, hur ska jag föra över min tacksamhet till er? Om ord bara kunde beskriva kärleken till er så skulle de ändå inte va nog. 
 
Jag älskar er, mina & bara mina hjärtan.

Trött och ont. Fml.

Nyss kommit hem från att ha vart på byn ett par timmar ikväll! Haft rätt kul me några trevliga människor. :) Även haft en kanonkul dag me en person oxå, mången tack för dan hörru! 
Ikväll ska jag väl kolla på nån film & kanske ringa nån av mina bästaste vänner. :) Känns såååå skönt me lov, just att man inte har nåt inplanerat, tar dagen som den kommer, de som händer de händer osv. Att inte veta va dagen har att erbjuda & få göra va man vill utav dan! ♥
Sen blire en ny vecka då, kanske väntar lite jobb oxå, you'll never know! står ajour hela sommarn så kan ju plinga in jobb när som helst. :) 
Nä, nu ska jag lägga mig & titta på nån riktigt bra film. :) 

fika.

ben & jerry's, jordgubbar & kaffe -> mmmmh! ♥

Godmorgon alla söööta!

Vaknade för ca. 1 timme sen, så himla skönt att sova så länge man bara vill! Behövde sömnen efter gårdagen kände jag. :) 
Faster, hennes arbetskompis och farmor kom hit igår och fikade/åt middag me oss. Var så mätt så skulle kunnat rulla fram efter de! Först åt vi grillat, potatissallad och sallader. Sen fikade vi glass, jordgubbar och kaffe. Mums! Inte sån typisk midsommarmat men galet gott iaf! :) 
Åt lite tårta till frukost idag, haha tjock. (a) Så nu har jag fixat mig, ska gå ut och hämta hunden i hundgården och sen ordna lite lunch tror jag, innan jag åker tillbaks till morsan idag. :) 

Kvällssooool

Har hunnit me ganska mycke idag! Tvättade bilen och städade den i eftermiddag & sen for vi o handla lite inför midsommar. Käkade sill, bacon, ägg och vattenmelon när vi kom hem hungriga som vargar - sjuukt gott va de!
Sen ikväll for jag ut och övningskörde lite, skojskojskoj! Man lär sig riktigt snabbt av att bara sitta bakom ratten själv, går framåt framåt.
Nu har jag nyss gjort tårta inför pappis födelsedag imorrn & duschat så blir nog tidig kväll, helt slut! :)

Jag klättrar, klättrar upp och du drar mig, drar mig ner.

Meningen med dagens rubrik var att jag måste säja att jag troligen har hört den här "Flytta på dig" säkert 12 ggr på ett dygn på radion och jag blir lika less på den varje gång. Dåligaste sommarplågan på åååår. Usch.
 
Är hos pappa iaf och vaknade av att de luktade mat. Våffelfrukost, yaaay! :) Sen tog jag och satte Troy i hundgården, bäddade rent i min säng, plockade undan lite & fixade mig. Idag ska vi fara och handla upp lite inför midsommar, hämta kameran hos mor som jag glömde och sen övningsköraaaa! C o o l t. 
När jag får kameran kommer även bilder på mitt hår som nu är mycke ljusare än innan, inte blont, bara ljusare. Blev rätt somrigt snyggt har jag fått höra av många, så jag är nöjd! :) 
Soooligt soligt idag men blåsigt som f-n! Usch, jag vill ha schteeksol för sjutton! 
Aja, ska ta och fixa lite till på rummet och sen se om pappi gör nån mat åt mig, hoho.

livet leker.

Känner att livet leker på så himla bra nu! Nu börjar allt trassel lösas upp och jag bara glider me i en sjudundrans fart mot sommarn! :) 

Fixat tiderna me jobbet, kommer gå ajour hela sommarn där, rassla ihop några timmar lite då & då, fräsch lön på de!
Semester me pappa väntaaaar! 
Kul dagar me kompisar börjar planeras in!
Besöka lite vänner som inte är härifrån och som de är sååå på tiden att träffa! 
Navelpiercingen införskaffad!


gosh how i love this.



A total relief.

Sitter i soffan me hårfärg i håret! ska göra nåt otroligt galet, sjuuuukt nervös att de ska bli fult men.. blire de så färgar man om de, inte svårare än så! ;) ..bra på att låta positiv när jag just inte är de. usch, nervööös ftw!
men blir färgen bra så blir de bild såklart ! :)

Kvällens outfit.



Detta får bli kvällens outfit. Även en bild på min navelpiercing som blev införskaffad idag! Uuuah, så ont de gjorde men de va lätt värt de! :) 
Ikväll blire att gå ut en sväng i solen & se va som händer. Fira sommarlooooov! ♥

skolavslutning



FML. Bilderna hamnade i fel ordning, men ah.. 
Skolavslutning idag, så nu väntar ett 10 veckors underbart sommarlov! ♥


Cheers to that.

Nyss prata lite telefooonis, slå på en film nurå och sen sussa så man orkar upp på avslutning imorrn - göööött! :)

nya designen.

den nya designen är här, och första gången jag känner att jag jobbat som tusan på den, simpel & fräsch - va mer kan man säja ? helnöjd. :D

Are you ready for champagne showers?

åh, så är man nyduschad och fräsch! Peeling, nyrakade ben, hårinpackning & ansiktsmask - fräscht inför skolavslutning imoooorrn! :)
Vart en ganska kul sista dag på skolan idag, lekar, slappar-tid osv. Nu ska jag käka & sen blir de nog att se på nån film, soooft. ♥
Ska även fixa designen klar ikväll tänkte jag.

You are so much more than a girl ever could wish.

Idag är jag en riktigt trasig människa, fysiskt alltså. Skulle kunna sova hur mycke som helst, så sjukligt ont i huvet. Tog en tablett och la mig 20:30 igårkväll, pratade i telefon till 21 och efter de somnade jag. Och vaknade upp me samma huvudvärk, fml. :( Så blev hemma och vila idag!
Iallafall så va vi iväg till ett gymnasium me hela kommunens 8or igår, tittade på olika program, föreläsning osv. Va ju så galet varmt, men de är ju sommar ftw! :D Träffade lite kompisar där oxå, så de va riktigt kul. :) Värt all huvudvärk som kom därpå!
Idag ska jag pyssla på lite me designen, titta på TV, kanske sola lite och bara ta de lugnt så jag kommer på benen igen!

New in.

förälskad i denna. ♥

22:28.

Den här kvällen började sjukt dåligt. Kasst väder, inga kompisar som skulle ut & allmänt baajs. Men sen fastnade jag me datorn så de fick bli min sociala punkt ikväll. :) Gick bra de me!
Nu intar jag sängläge & lyssnar på regnet utanför mitt fönster.
Gonatt älsklingar. ♥

Men mina vänner säjer stopp, stopp.

Förlåt för dålig uppdatering men de enda som sker just nu på bloggen är ju fuuuull renovering!
Hade en awesome kväll igår, haha! No comments.
Men nu sitter jag & lyssnar på lite musik, funderar på att dra me Liiiizan me ut en stund! Skitväder idag, så soligt o fint igår men idag ligger de bara ett stort grått täcke över byn. Blääh. :(
Jaja, ska försöka få tag på Lisa-flisa nu! :)

Summer lovin'.

Ååh, äntligen kommer solen fram & ger oss lite värme! Så galet skönt och efterlängtat. :)
Va på skolan till ca 13:30 & sen ringde pappa och frågade om jag ville följa me o hämta nån grej ett par mil bort, så for på en roadtrip me han me lite glass, g ö t t!
Nu har jag precis duschat av mig allt hundhår så ska nog uuuut sen. :)

Design?

Funderar på att sätta mig & pyssla på en riktigt vräkig design den här gången! Less på denna så de blir; ta nya bilder, koda om totalt!

When I sit alone, come get a little known.

Nyss kommit in så nu sitter jag frusen & stel, förkyld som man är oxå, inte bra! Firat Nationaldagen hos pappa iallafall, övningskört lite (askuuul!), grillat osv. :)
Nu är jag hos mammi & laddar inför dom två sista skoldagarna, känns gött att de är nedräkning till sommarlovet nu!
i want summer, bright sunshine. ♥

Snart min, min, min!

Appertiff APTF 02 Hood - Blk
480 SEK, hollywood.se.

How can you miss someone so badly that you don't even recognize your socks are on the wrong foot?

Blev lite småjobb istället för gympa imorse, sen vanliga lektioner, gjorde klart min kudde på syslöjden, yaay! :) Orkar dock inte lägga upp nån bild, hehe! Men den är rosa me en regnbåge & moln på. :)
IUP sista timmen, fick reda på att jag inte har en enda restuppgift eller prov kvar, klar i alla ämnen, åh! :) Snacka om att man blir lättad av ett sånt resultat.
Imorrn äre ledigt - g ö t t! ♥ Blir nog soooova, hoppas på lite finväder eller så drar jag över till pappa en sväng & äter middag, får se. :)
Så här vill man ha - strålande solsken på en varm altan! ♥

Dag 30 - Mig själv som lyckligast.

När jag är som lyckligast så är de framförallt när jag umgås me människor jag tycker om! Eftersom jag är en ganska social person. :)
Människor som gör mig sådär extra glad nu är en pojk jag tycker väldigt bra om vars namn inte behöver nämnas, Hans, Lollo, Lisa, Martin, Rasmus och många andra. Kärlek på er allihopa. ♥
Jag är även väldigt lycklig när jag gör nya saker som jag aldrig trodde jag skulle klara, när jag jobbar och får möta nya människor, hjälpa andra och när något extra händer i vardagen. Ja, när nya saker händer helt enkelt! :)
jag som mörkhårig.

tidsfördriv.

10 FAVORITER
Färg: Gröön!
Mat: Allt som går att grilla, tacos och pasta!

Band: Red Hot Chili Peppers!
Film: Oj, finns galet många!

Bok: Emmy Moréns dubbla liv.

Sport: Längdskidor & springa!

Årstid: Sommaaar ♥

Veckodag: Fredag.
Glassmak: Päron!

Tid på dygnet: Hm.. 18-19!

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Glad, pirrig, trött & lat.
Smak: Tandkräm & oboy.
Kläder: Tshirt, brallor & sockar.

Bakgrund: Soffan & väggen!

Nagellack: Nude.
Tid: 15:56.

Omgivning: Vardagsrummet & mamma.
Irritationsobjekt: Min nacke..

 

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Mjo.

Brutit mot lagen: Haha, tror de!
Blivit arresterad: Nejdå. 
Badat naken: När jag va liten ja. :)
Varit med på tv: Hm.. jo!
Kysst någon du inte känner: Haha, nej!


3 PERSONER

Du kan berätta allt för: Hans, Lisa, Rasmus & Lollo! 
Du tycker om: Mina absoluta vänner & många till.

Du inte gillar: Folk som känner en när de passar.

 

2 VAL
Kaffe eller te: Kaffe!

Vår eller höst: Vår!

 

1 ÖNSKAN
Att de ska bli sooooool! :(


Melliiis!

dsc00086 (MMS)

Melliiis!


Dag 29 - Mina rädslor.

Såklart, eftersom jag har emetofobi, så är min största rädsla att kräkas. Inte om nån i min närhet kräks, men om jag själv kräks så blir det kaaaos.
Även höjdskräck är nåt jag är drabbad av.
Sen har jag faktiskt inte så många andra rädslor, är ganska lugn från sånt i mig själv. :)

Guess what, I'm not a robot.

Puuh! Nyss hjälpt morsan att möblera om i vardagsrummet, burit grejer upp på vinden osv så nu sitter jag i vårt nymöblerade vardagsrum & bara känner mig halvdöd, höh. Vaknade vid 10, åt en macka o sen satte vi igång för att bli klara nån gång! Men nu äre klart, blev riktigt bra faktiskt. :)
Idag äre skitväder precis som igår så blir nog inte mycke att göra idag. Ska väl pyssla på me en massa på rummet tro jag. :)

Dag 28 - Min favoritplats.

Jag har egentligen ingen favoritplats utan de jag älskar allra mest är att vara ute & gå, i naturen, på gatan, i stan. Med musik i öronen & stänga ute världen för en stund, ha en stund me mina egna tankar och bara få stoppa världen ett tag. De är de bästa jag vet. :)

New in.

H & M

All my life to sacrifice.

Vaknade vid 9 först men sen somnade jag om till 11:30, woooh! Var totaltrött så blev lite stressad när jag såg va klockan var eftersom pappa skulle hämta mig 12. Ringde upp fort som tusan så blev bestämt att jag skulle komma & käka hos farmor och mötas där istället!
Så for så småningom och åt lunch där, åkte sen hem till pappa & fixade lite på mitt rum. Sen åkte vi upp så jag fick övningsköra lite, g r y m t.
Nu är jag hemma hos moor igen & eftersom de spöregnar så blire ingen utgång utan blir träning, hemmaspa & film istället. :) Funkar rätt bra de me!
Puss&kram.
dagens facelook.

Dag 27 - Min favoritlåt.

Jag har så gaaaalet många favoritlåtar men de här är faktiskt just nu en favorit, helt klart! :)

RSS 2.0