Mayday. Or maybe.. my day?

Har haft en riktig fullt-upp-dag idag så visarna på klockan har snurrat snabbare än nånsin just idag. :)
Vaknade till detta vackra strålandes genom mina persienner, mmh. ♥
Klev upp & följde me pappa på en roadtrip me lite fika på café, inte tokigt alls!
Fick me mig denna läckerhet hem!
Sen kunde jag inte hålla mig inne längre utan då tog jag en powerwalkrunda/springtur i dessa grymma brallor som pappa införskaffade mig för inte så länge sen. Älskar dom!
Nån timme senare såg jag allt damm på golvet, mina tråkiga gardiner och bara blä på mitt rum. Så då tog jag och bytte gardiner till dessa kanonvackra gardiner (enligt mig!).
Och så här blev resultatet! :)
En ganska bra dag ändå, nu väntar matmatmaaat me mammii. :)

Fejslok.


This beautiful..

googlebild

BLONDA SLINGOR! ♥
kanonfräscht tycker jag att ljusa upp håret ett snäpp på sommarn me lite blonda slingor när man är mörkhårig annars. :)

Just a ego.

Nästan nyss kommit in efter en springtur. Så mysigt att vara ute & springa nu me lite ny, fräsch musik i vårsolen istället för mörker och gatlysen som för ett par veckor sen. :) Så nu svettas jag som en gris och har träningsvärk i benen, haha!
Varvar ner me ännu lite mer go' musik innan jag kliver in i duschen och kör lite ta-hand-om-mig-själv-kväll! :) Inpackning, raka benen, ansiktspeeling/mask, lång dusch, gosiga kläder. Ska även hinna me att baka lite tänkte jag. :)

.


Luta huvudet bakåt och kisa med ögonen när du målar mascara på ögonfransarna, resultatet blir längre och mer volym. :)


Something new.

Skulle vilja ha nån nystart i bloggen, eller nåt nytt som ger bloggen ett lyft! Hm.. funderat på:
-fler SOSRebeckah tipsar.
-Dagens citat.
-Dagens vill ha.
Funderar på att göra fler SOSRebeckah tipsar & en ny kategori; Dagens vill ha. Ja, så får de bli. :)

Dagens.

skeev hållning eller vad? :s
Vitt linne - Cubus
Jeansleggings - H&M
Munkjacka - H&M
Kajalpenna - H&M
Rouge - ingen aning?
Foundation - Kubiss
Mascara - Isadora Build-Up Extra volume
Utsläppt, rufsigt hår

Come let's pray for the weekend, babe.

Usch och fy på mig för ingen uppdatering i helgen. :( Men har vart hos pappa hela helgen och fick inte för mig att blogga nåt där! Städade och rensade källarn för fullt inför kommande majbrasa, vart ute me Troy på skogen och provskjutit lite och en massa annat skoj. :)
Igårkväll tog jag lite go' musik i öronen och gick en promenad på 45 minuter, riktigt skönt att blåsa igenom hjärnan och bara gå. Gillar att stänga ute världen, lyssna på musiken och umgås med mina egna tankar en stund. ♥
Ikväll blir de ut me dom där awesome brudarna ni säkert hört om, Lolloo & Lisaaa! ;) Saknar dom sjukt mycket! Så ska bli nice de.
Nu sitter jag och pysslar lite i PS och tar de allmänt lugnt såhär efter veckans första skoldag, innan jag ska packa upp min gympaväska. :)
Chill.

Dagens.


Goodnight sweethearts.

Vart ute nån timme och fått sig många skratt och galenskapsideér me friends så nu blir de att lägga sig och nervösa ihjäl sig inför provet imorrn! ..nej, de där är inte positivt tänkande. *så nu blir de att lägga sig och sova en god skönhetssömn.
De blev bättre, så får de bli, haha. :)
Gnight. ♥

Just wanna hear the speakers blow.

Denna dag har bestått av mestadels huvudvärk. Går alla möjliga sjukor nu tror jag, förkylning, magsjukor osv. Usch, de sista hoppas jag på att de inte trillar ner i mitt hem. :(
Gjorde smulpaj på HK'n imorse me vaniljsås, muums! Sen elbas-spelning, nya läxan blev Price Tag av Jessie J, kombinerar sångläxan där. :) Blev en kanoongrym basgång på den till låten! Melike.
Iallafall, sitter & väntar på Liisa som är och köper present till nån just nu och sen blir de uuut & röja byn en stund. ;)
damn så snygga.. :o ..hrm.

When the cats come out the bats come out to play.

Ikväll har vart en riktigt ta-hand-om-mig-själv-kväll för mig. :) for ut och sprang ungefär en timme, sen tog jag en 45 minuters lång dusch; rakade benen, hårinpackning, ansiktspeeling, tandblekning osv. Myyys! ♥
Sen kröp jag ner i sängen och SMS'ade me en massa bra personer och kollade på film, Bombay Dreams. Och just nu sitter jag och Skype'ar men ska nog snart göra kväll jag me, :)
Gnight lovers. ♥

I've been up in this club.

Godmorgon alla söta. ♥
Precis ätit frukost & fixat mig så tänkte att jag slänger upp ett inlägg såhär på morgonen. :) Idag blir det kemiprov för hela slanten & elbas-spelning! Grått och trist äre ute så kan ju inte hoppas allt för mycket på nån sol idag.
Bjuder på dagens facelook/outfit iaf. :)
Foundation - Kubiss
Mineral powder - Okänt
Perfect Blush - Okänt
Kajalpenna - H&M
Mascara - Isadora Extra Volume, Build-up
Örhängen - Mammas
Vitt linne - H&M
Svart linne - H&M
Svarta byxor - Cubus
Scarf - H&M Divided

Maybe you didn't know?

Saker du kanske inte visste om mig

Jag har otroligt lätt för att somna i bussar/bilar
Jag spelar elbas sen ett år tillbaks
Jag gillar matematik
Jag älskar att läsa fjortisbloggar och om människor som är helt motsatta mig själv
Jag har skrivit dagbok i flera år och är min absolut bästa terapi

Delicious mind.

Är så galet trött så jag tror jag skulle kunna stå och sova. :o
Iallafall blev de ingen gympa idag för de blev vaccinering istället. :( HPV-vaccinet, alltså vaccin mot livmoderhalscancer. Gjorde faktiskt inte ont alls, blev lite febrig och lite trött när jag kom hem men annars klarade jag mig galant från biverkningar. :)
Så nu har jag fått i mig lite fika, packat för imorgon då de blir längdskidor all day looong! ♥
Oj, va sängen ropar på mig nu, måste nog ta och lägga mig där så de blir tyst på den, höhö. ;) Snarare jag som skriker efter sängen. ;$

Vet att Du läser de här nu, här får du ett -> ♥!



You're the reason why.

Idag har vart en ganska soft dag för jag har vart så otroligt trött & slut efter vårt konfa-läger! Men tog iaf och möblerade om rummet imorse, blev riktigt nöjd faktiskt. :) Älskar förändringar som stilar tillvaron lite ibland!
Sen va jag ute och gick i de fina vädret, gick på återvinningen (duktiga jag, haha!) och sen for jag ut och sprang. Gick riktigt bra idag faktiskt, blev några hundra meter som gav lite träningsvärk! (:
Så nu sitter jag & dunkar lite musik, fixar en design åt Razzee tha man och göttar mig me apelsin/persikojuice. Mumma!

Yeah, you start me up.

Åh, har haft två helt underbart roliga dagar på konfa-läger me dom absolut go'aste i min klass! ♥ Har målat tavlor, skrivit dikter & haft en massa skoj hela natten lång i stugorna. :) Kan säja att man ångrar verkligen inte att man konfirmerar sig för visst, den religiösa biten är ju grunden i konfirmationen men de är så sjukt mycke mer man får lära sig och gå igenom!
Haft en jättebra helg hittills iaf!
Så nu sitter jag nyduschad me en fet godispåse som pappa köpt till mig och dunkar musik, de här är livet de! ♥

Boomboomboom, that's how it goes.

Åh, fy va skönt att va hemma nu & veta att sängen nu väntar på mig! ♥ Var iväg och tittade på musikalen idag som sagt, Sweeney Todd, den va riktigt bra. :) På vägen hem hade jag så grymt ont i huvet så fick käka massor när jag kom hem & ta en Ipren för att sen orka gå på vårt möte på skolan om klassresan. Så nu, kring 20-tiden är jag äntligen hemma och ska bara krypa ner i min säng och - in i dimman!

I'm a dreamer and I dream of what will be, a better destiny.

Godmorgon. ♥

Nu sitter jag och har precis ätit frukost så ska snart göra mig i ordning för ännu en dag! En halv skoldag & sen iväg till en annan skola för att titta på nån teater som gymnasiet har satt upp. Kommer väl hem lite senare än vanligt men de är sånt man får ta. Blir nog lite plugg ikväll inför eng. diagnos imorrn. :)
Solen skiner & de verkar allmänt fint ute! Meliike. :)

Chilling out.

Vart en rätt stressig tisdag, på nåt vis tenderar mina tisdagar ofta till att bli stressiga.. Pga IUP'n tror jag. :( Dock hade vi en kanonkul gympa imorse som gjorde dagen iaf! :)
Nu har jag vart så väldigt duktig att glömma min foundation där & nån väldigt ovänlig själ har tagit med sig den hem så nu är jag utan den oxå, fml. :(
Nä, ska ta en skön dusch nu, raka benen, ansiktsmask & sånt gott. Tror jag behöver de idag. :)

When I held ya.

Idag har jag knåpat en hel del på designen här & äntligen kommit fram till nåt som jag är nöjd me! Yaaay. :)
Vart ganska dåligt väder idag så har vart rätt trött & slö idag, så har bara blivit lite träning och mys inne. Lite go'fika me mamma idag och sånt.

Imorgon väntar skola, både tumme upp & tumme ner på de.
Så nu ska jag packa gympaväskan, lägga mig i sängen och SMS'a me lite folk, nån bra film och bara ladda batterierna inför en skolvecka fylld av energi! :)

You don't know what you got, 'til you're missing it a lot.

Sitter i soffan och väntar på käääk, serveras pizza med mozarellaost idag! Muums på den. :)
Tänkte fara ut & träna en sväng nu men ser hur flaggorna och träden bara vajar av den nästan stormliknande blåsten så jag håller mig nog inne! Känns både skönt och inte att det är lördag idag och att det på måndag väntas skola. Men jag gillar att ha rutiner och få aktivera hjärnan igen, va bland mer folk osv, så blir nog inga problem. :)
Nej, nu blir de käk!
/♥

I want some raspberries.

säämst bilder i know.

Tog & bakade dessa sötsaker och unna mig en kopp kaffe till det, yummie! :)

KONY 2012.

Detta videoklippet gav mig tårar i ögonen, så mycket som man aldrig tänker på sker precis exakt - nu.

New in.

I förrgår så drog jag till stan en sväng och hade de allmänt mysigt, en dag för mig själv. :) Sprang runt på stan och fikade, åt en mysig lunch, shoppade satan och hade de bara bra rent ut sagt, haha! :) Fick med mig de mesta som jag skulle ha och här är lite pix på de!
Sen på kvällen kom jag hem me bussen och käkade lite kycklinggryta som mamma gjort och sen for jag hem till pappi och Troy. Så har vart där i två dagar och haft de kul! Dock blev de inget övningsskytte me .22'an eftersom de är så sjukt blåsigt och kallt så äre ingen jakt på gång så står jag över att skjuta i kallväder. ;)
Funderar på att än en gång göra en ny header, blir ju aldrig nöööjd. :(









These small things in life, those you remember and those who stays in your heart.


att sörja vad man inte har är lättare än att uppskatta vad man verkligen har.

.

Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.


Dag 19 - Bästa musikvideon. HOPPAR ÖVER.

.

Listis.

1. Vad heter du? Rebeckah.
2. Vad skulle du själv vilja heta ifall du fick välja? Hm.. är väl rätt nöjd med mitt namn men tycker lite äldre namn är gulliga så nåt lite äldre som är mer modernt idag.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ingen aning. :o
4. Vilket stjärntecken är du? Tvilling, ftw!
5. Vilken årgång är du? 97'a.
6. Vart bor du? Hemma?
7. Bott utomlands? Noope, men skulle vilja bo i London några månader när jag blir äldre. :)
8. Flyttat antal gånger? En gång.
9. Vart skulle du vilja bo? Nån större stad, :)
10. Vilken skolklass? 8an.
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Klok och en bra mamma. Som jobbar i ambulansen.


UTSEENDE
1. Hur lång är du? Etthundrasextiosex centimeter lång.
2. Hur mycket väger du? Runt 57 kg. :)
3. Hårfärg och frisyr? Mörkbrunt och halvlångt, självlockigt hår.
4. Ögonfärg? Blå.
5. Mest nöjd med? Min personlighet och de mesta av min kropp.
6. Minst nöjd med? Min sne'a käke & att jag är efterklok.
7. Skostorlek? 37.
8. Glasögon? Läsglasögon, japp!
9. Har du några piercingar/tatueringar? Tre piercingar i öronen.

FAVORITER
1. Filmer? För många för att få plats, men Top Gun, Star Wars 4+5, Fight Club, Blues Brothers, Gudfadern, Apocalypse Now, Old School, 25th Hour, Breakfast Club, Indiana Jones 1+2, ET, Sagan Om Ringen 1+3, Hajen och Lost In Translation är rullar som gärna får ses om många gånger.
2. Låtar? Inne i en Iron Maidenperiod nu så det blir The Trooper, Hallowed Be Thy Name, Number Of The Beast, The Clansman, Wicker Man, Dream Of Mirrors, Paschendale, The Journeyman, Revelations, Still Life, Iron Maiden, Running Free, Sanctuary, Run To The Hills, Fear of the Dark, Afraid To Shoot Strangers, Out of the Silent Planet och No More Lies som snurrar rätt friskt nu.
3. Årstider? Sommaren utan tvivel. Korta kjolar och tajta linnen...
4. Mat/dryck? En grillad, blodig riktigt välkryddad mör köttbit med diverse såser är aldrig fel. Dryck blir öl, helst Pilsner Urquell eller Staropramen.
5. Djur? Råttor är såååå söta.
6. Färg? Svart.
7. Parfym? Nåt från Boss.
8. Tv-program? The Simpsons.
9. Ämne i skolan? Längesen man gick men svenska var kul, liksom latin och historia.
10. Sysselsättning? Festa med polarna. Skriva. Spela live.
KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Det är vinter och kallt och jävligt så min supertjocka Adidasjacka är ett måste.
2. Vad använder du just nu för skor? Vinterkängorna.
3. Favoritfärg på kläder? Svart.
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull är det man använder mest (t-shirts och jeans).
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En t-shirt med trycket: "Rehab is for quitters".
6. Favoritaffärer? Pratar vi klädaffärer här? Ja förstås, se rubriken... Handlar sällan kläder. Det blir väl H&M då.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Extremt lite. Oftast 0 kr. Har fullt i garderoben med svarta t-shirts, svarta jeans och svarta skjortor så det räcker ett tag.
8. Favoritmärke? Levi's.
9. Vad har du för byxstorlek? 36 / 32.
10. Vad har du för tröjstorlek? Large.
DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Litet men perfekt.
2. Vilken färg på tapeterna? Skönt gröna. Skänker nice harmoni.
3. Vilka färger går rummets inredning i övrigt? Ek heter det väl?
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Skivspelaren om den räknas som möbel, annars mina behändiga hyllor.
5. Vad vill du ändra där inne? Ingenting.
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? Nej.
b) Video/dvd? Ja (på datorn).
c) Dator? Ja.
d) Stereo? Ja.
e) Telefon? Ja (mobilen).
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Lekplats, andra hus.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Jobbar samtidigt som jag lyssnar på musik. Ibland läser jag också.
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Frugan och ungarna.
10. Favoritpryl i hemmet? DVD-spelaren och teven.
BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Josef.
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Näsdukar och en mössa.
b) Jobbväska just nu? Dator, paraply och bok.
c) Handväska eller liknande just nu? Har ingen.
3. Vad är du beroende av? Öl.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Inget.
6. Vad tror du på? Mig själv.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ateist.
8. Vad köpte du senast? En korv med bröd.
9. Har du nåt husdjur? Nej.
10. Vad bor du i? Radhus.
GREJER
Plånbok: Ja. Svart.
Tandborste: Ja. Gröngulvit.
Smycken: Vigselring. Playboyring. Dödskalleskärpspänne.
Solglasögon: Flertalet Ray-Ban.
Underkläder: Ja. Boxers och strumpor. Björn Borg, Calvin Klein etc.
Nagellack: Nej.

FAVORITER
1. Filmer? Ojoj, har många favoritfilmer men kommer inte på nån såhär på rak arm!
2. Låtar? Turn up the music - Chris Brown, Domino - Jessie J, och många fler!
3. Årstider? Sommarsommarsommar. ♥
4. Mat/dryck? Grillat, tacos eller nåt med kyckling! Dryck blir nog helst nån lättdryck, hallon/persika kanske. :)
5. Djur? Är ingen djurfantast men tycker apor är söta, haha. :)
6. Färg? Svart, vitt och mörka färger.
7. Parfym? Oj, har många men Viva la Juicy är en favorit, helt klart! :)
8. Tv-program? Alla sjukhusserier och Halv åtta hos mig.
9. Ämne i skolan? Svenska, matte & idrott.
10. Sysselsättning? Flamsa runt me kompisar, skriva, skolan & träning. :)

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Eftersom det är vinter så är det min lagom tjocka, svarta jacka från H&M Sports.
2. Vad använder du just nu för skor? Mina älskade Adidas-sneakers. :)
3. Favoritfärg på kläder? Svart och ibland nåt ljust, mönstrat.
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull är väl en favorit hos alla tro jag, :)
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Oj, släpp inte in mej i en affär där jag får handla allt jag vill för då blir de massivt, haha!
6. Favoritaffärer? H&M och GinaTricot.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på hur mycke pengar jag har över och när jag kommer mej till stan, men vissa månader är de för ett par hundra och vissa månader på 0.
8. Favoritmärke? Didrikssons och Adidas.
9. Vad har du för byxstorlek? 27-28/30 tror jag.
10. Vad har du för tröjstorlek? 36/M.

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Lite mitt emellan.
2. Vilken färg på tapeterna? Vita. Inte så skönt ibland..
3. Vilka färger går rummets inredning i övrigt? Oj, jag blandar en massa olika färger men mycke trä.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen, för jag har den gooosigaste sängen i världen! ♥
5. Vad vill du ändra där inne? Skulle vilja ha bort en onödig garderob.
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? Ja.
b) Video/dvd? Ja.
c) Dator? Ja, ibland står min bärbara där inne.
d) Stereo? Nej.
e) Telefon? Ja (mobilen)!
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Ett hus mittemot och lite träd bakom.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Oj, de mesta. Pluggar, läser, lyssnar på musik, tränar på läxor & skriver.
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Haha, de är bara jag som sover i min säng.
10. Favoritpryl i hemmet? Datorn och min minnes-låda.

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Han hette Karl-Gunnar.
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Nycklar, en värktablett & lite skräp haha. ;)
b) Jobbväska just nu? Har ingen skolväska. :p
c) Handväska eller liknande just nu? Har ingen där heller.
3. Vad är du beroende av? Mat & vatten som alla andra, sen även socker oturligt nog. :(
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Sällan jag använder lypsyl men när jag gör de så använder jag det jag fått från SOSAlarm, bästa någonsin!
6. Vad tror du på? Mig själv och ödet.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendomen, I guess.
8. Vad köpte du senast? Matolja och hundmat. (mumsig blandning, ohyes xd)
9. Har du nåt husdjur? Två katter & en hund.
10. Vad bor du i? Lägenhet hos morsan och villa hos pappa. :)

GREJER
Plånbok: Ja, en rosa/röd.
Tandborste: Jaa, en grön & snygg. ;)
Smycken: En massa örhängen och halsband.
Solglasögon: Många snygga, ett par blommiga t.ex. ;)
Underkläder: Japp, trosor & bh'ar, spets och bomull i olika färger.
Nagellack: Massa olika färger!

Förhoppningar, Regnbågar & Drömmar.

Har haft två härliga dagar ute i solen och nog har de gett sina svaga spår i mitt ansikte i form av en brunaktig ton. :) Idag var de tänkt att de skulle bli tandläkarbesök för mej men så ringde dom återbud så yes, ingen tandläkare på lovet! Alltså blir de att städa åt farmor idag, fika me henne, duscha & fixa lite. :)
Kanske ut en sväng me Liiisa ikväll, vem vet? Tänkte säja Lollo oxå men hon ligger & tråkar på sjukhuset just nu, KOM HEM! ♥
sommar♥

Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.

Omegle/Chatroulette.se - mycket kul sajter där man faktiskt kan hitta riktigt bra människor att prata med! :) Dock finns de många som absolut inte ska va där, men om man bortser från dom så är de väldigt kul sajter att spendera lite tid på. :)
Skriva texter - noveller, dikter, skriva från hjärtat, osv. Skriva & bearbeta! ♥
365saker.se - finns en massa tips på skoj saker att hitta på! :)

What would I be without you? ♥

Inlägget tillägnat mamma & pappa.

Vad skulle jag vara utan att ha mina två föräldrar vid min sida? Dom backar ett steg när jag vill ha lite distans men finns alltid när jag behöver dom nära igen. Oavsett hur familjesituationen ser ut och hur väl vi lyckas med saker och ting så finns alltid mamma och pappa för mig och försöker in i det sista för att jag ska ha det bra. Om jag så blir less på att dom tjatar på mig eller inte tillåter mig nånting som jag vill så är det alltid för att dom vet att jag en dag kommer inse det själv att det där var inte bra för mig.
Dom kämpar båda två så långt dom bara kan för att jag ska må bra. Och hur lycklig ska man inte vara som får vara den dottern? Därför att innerst inne i mitt hjärta så finns mamma & pappa. Jag har sett deras svaga sidor och jag har sett deras sämsta sidor, men det spelar ingen roll för dom har sett minst desamma från mig. För ju äldre jag blir så ser jag att jag har fått både min pappas och min mammas starka sidor och egenskaper, och dom överväger verkligen alla svaga vi har. Jag inser mer och mer hur jag liknar båda min föräldrar och det är ett starkt bevis på hur mycket dom finns till för mig i mitt liv.
Det spelar ingen roll hur mycket vi tjafsar ibland eller hur mycket vi kan vara sur på varann så står jag alltid lika nära min mamma & min pappa. Och dom kämpar så hårt för att jag ska må bra och alltid få det bästa oavsett hur tungt dom har det just då och hur dom själva mår.
Hur stolt och lycklig är man inte över att ha såna föräldrar?
Jag älskar er. ♥
Mamma ♥
Pappa ♥

Oh, when the sun goes down.

Hur härligt är det inte att vakna upp utvilad till solen som skiner genom persinnerna? Kan verkligen inte bli bättre! ♥
Tog mej ett litet träningspass från Shapy.se imorse och kan säja att mina lår-rumpmuskler är totaldöda nu, haha! Så jag har mest bara suttit och kollat på MTV, kikat efter skidskytte på tv utan resultat :( och käkat lite lunch.
Så sen blir de dusch, föna håret, dunka musiiik tro jag och sen ut me nån kompis ikväll säkert! (:
Nu - redigera bilder!
nog va man trött när man va liten, (a)

Be strong and face your fears. You've got nothing to lose.

ÅH, äntligen loooooov! ♥ Känns verkligen att när man kom hem så andades man ut och hela kroppen bara skriker efter vila och att få ha lite kul nu me massa go'a människor! :)

Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande.

Jag vill kunna prata franska flytande! Har aldrig haft möjlighet att få lära mej franska fullt ut utan har bara pladdrat på lite hemma me internetkurser osv. Så franska är verkligen nåt jag skulle vilja lära mej och så småningom kunna prata flytande! Ett snyggt språk, tycker jag. :)

Tävling läggs ner pga för få deltagare. :(

.

Dagens.

Linne - Cubus
Byxor - H&M
Kofta - mammas
Foundation
Kajal
Eyeliner
Mascara
Rouge

Just turn up the music.

Här sitter jag i sängen och gottar mej me lite godis, go' musik och bara njuter av tanken att de bara är en dag kvar innan lovet! ÅH, så skönt. ♥
Snart ska jag sätta mej och skriva lite brev och kanske fara ut & träna ikväll. :) Iaf närmast de - skriva brev, sen tacos!

Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.

mycket fin på den bilden, jag vet -.-

RSS 2.0