middaag på G!

Sitter i soffan & har kört in sista maskinen tvätt alldeles nyss! Funderar va jag ska göra för middag idag. är grymt sugen på fetaost & sallad o kanske nåt bröd så funderar på att göra nån go sallad me nybakat bröd. :)
Planerar även en middag me brudarna till helgen, wooopah!
puss <3

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Orkar inte lägga upp en outfit-bild ;) men:
-svarta träningsbyxor, Soc
-grått linne, H&M
-svart kofta, nåtsportmärke

1 månad <3


Oskar Olofsson


R.I.P ♥

Efter 6 dagar av vakande dygnet runt, oro och kämpande så somnade farmor in igårkväll 17:00. Allt var så lugnt och stilla och vi fanns där bredvid henne allihopa ända in i slutet.
Det är en stark kvinna som har gjort så otroligt mycke för sina nära och kära som vi kan aldrig kan ge tillbaks.
 
Vila i frid och härja inte för mycke me farfar däruppe nu, farmor. ♥
 
 

#jag & dom finaste b-rudarna


Dag 9 - Min tro

Nej, jag är inte kristen ellr nåt sånt. Jag tror på ett liv efter döden, troligen däruppe i nåt ljusare och en värld där ingen har ont ellr mår dåligt. Där allt är bra och inget negativt finns. 
Gröna gräsmattor, ljusa fina moln omkring en, ljusa ängar och blommor. Möjligheter att titta ner på sina nära och kära och le. 
Ja, de är min tro på ett liv efter döden iaf. :) 

Dag 8 - Ett ögonblick.

Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma är när jag opererades för mitt hjärtfel på Umeå Universitetssjukhus.
Jag vaknade upp efter operationen i sjukhussängen med läkare som höll på rulla upp mig på hjärtavdelningen. Totalgroggy och med hela världen som snurrade när jag slog upp ögonen. Vaknade upp på mage på väg ut ur hissen och kikade upp på läkaren och frågade:
- Har allt gått bra?
- Allt har gått precis som det skulle.
Sen såg jag pappa som kom springandes mot sängen och jag drog en lättnadssuck.
 
Det är ett otroligt viktigt och stort ögonblick för mig. :)

Hjärta.

Bloggningen kommer vara nere ett tag tills jag är på bättre humör.
Detta pga att älskade farmor blivit allvarligt sjuk och man vet inte om hon kommer klara sig eller inte.
Skriver senare, puss.

Dag 7 - Min bästa vän

Jag har 3 bästa vänner som alla är så sjukt bra och kompletterar varann perfekt! 
Känn er träffade; Lool, Lisen & Rasmuusen.
Ingen i min årsmodell utan tripptrapptrull är vi, haha! (ordning: Lisen, Lool, jag, Rasmus) :) 
Men dom är helt klart bäst. Finns inga bättre, liksom. 
Dom ger mig magknip av alla tokiga idéer och knasiga uttryck, alla sena kvällar, deep-talks, tårar, skratt, allvar, jobbiga situationer, nödsamtal osv. Ena dagen är aldrig den andra lik när man har er som vänner, and I just love it! :)
Jag älskar er! ♥
 
Lool
Rasmus 
Lisa

Dag 6 - Min dag.

Den här dagen har vart totalgrym och en av dom värsta i mitt liv. 
Min dag har vart totalgrym såklart för att jag kom till skolan och mitt hjärta är där som vanligt och då kan inte dagarna bli annat än grym. :) 
Men oxå en av dom värsta i mitt liv för att min kära farmor blev allvarligt sjuk imorse och nu väntar vi bara på att hon inom kort kommer somna in. Älskade farmor.. ♥
 
Har inte så mycke att säja. Helt tom inombords. Sorgen/oron tar över bloggandet idag, sry.

Dag 5 - Vad är kärlek

Kärlek kan vara hur mycke som helst.
Men kärlek för mig då? 
 
Mina underbara föräldrar som gör allt och lite till i sin makt för mig och hjälper till när jag behöver dom. 
Min underbara pojkvän, Oskar. Som har så stora händer att mina försvinner in i hans varje gång, men ändå väldigt mysiga. Han som alltid är varm när jag är kall & som får mig att skratta, även när jag gråter. 
Mina underbara vänner; Lool, Lisen, Rasmus och mångamånga andra väldigt bra människor runt omkring. Som visar uppskattning, stöttning och som ger mig skratt som orsakar magknip. 
Troy, min och pappas finstövare i familjen. Första jakthunden för min del och han är verkligen en stjärna i mattes ögon. 
Harjakt, längdskidor, personlig utveckling är också kärlekar hos mig. 
 
Ja, kärlek är för mig så mycket att de bara går att nämnas i bråkdelar. 
Men alla inblandade personer som detta inlägg är riktat mot vill jag bara säja att jag älskar er, högre än stjärnorna! ♥

Bake'a'cake and make it - woah!

Vart en rätt lugn dag på skolan idag, samhälls & syslöjd bl.a. :) Påbörjat älsklings födelsedagspresent på slöjden oxå! Är ju en annan femma om den blir så vidare snygg men haha äh, tanken som räknas. ;) 
Bakat chokladmuffins och kladdkaka ikväll till nåt vi ska sälja imorrn inför klassresan, workwork. Funderar på att pallra mig iväg på UG en sväng ikväll & ta sig en kopp kaffe och lite onödigt surr me Lool. Ah, så får de bli! :) 
Puuuss. ♥

Dag 4 - Det här åt jag

Frukost: 2 knäckebrödmackor varav 1 med ost, juice och en kaka
Lunch: Spagetti och köttfärssås, sallad, vatten
Middag: Kasslerstroganoff med ris, ärtor, mjölk
Kopp kaffe däremellan
Kvällsfika: Filtallrik med flingor, 1 satsumas, macka med ost och skinka, 1 kaka
 
 

Så jag lever idag, idag, idag

Klev upp kring 7 imorse och drog mig till skogen för att plocka nån hare för Troy me pappa. Ungefär 15-20 minuter efter vi släppt han så drev han utav bara den! Men så blev de tappt efter 10 minuters drev, baajs. :( Men duktig champion äre man har me sig som höll på ända fram till halv 1!
Då får vi hem och käkade lite pizza me älgkött och trattisar, himla gott! :) 
Nu är jag hos morsan igen och dunkar lite musik men ska duscha, packa gympakläder inför imorrn och ladda inför sista veckan innan lovet. g r y m t
:)
 
Puss! ♥

Shine bright like a diamond

Hade en bra mysig dag me hjärtat igår, första gången jag va hemma hos han på åååratal. Såå mysigt! :) Förutom att de blev en sorglig stund ang. deras hund på kvällen så blev lite tröst & så. Stackars. 
Blev pizzeria-sallad när jag och pappa kom hem kring 21, gott!
Idag har vi haft farmor o faster på besök, ätit middag o kaffefika. :) Har även hunnit städa ur hundgården o dammsugat inne så nu äre fräscht i båda husen! Ikväll blire nog lite övningskörning och ladda inför en jaktmorgon. :) 
Gött!
 
Pusss.

Dag 3 - Mina föräldrar.

Ja, mina föräldrar är bäst såklart.
Nä, men..
 
Mamma Agneta.
Bor me henne på veckorna och hon är väldigt kul. Ibland så kul att hon blir jobbig. ;) Men vi har oftast väldigt roligt tillsammans, hjälper mig me alla sina erfarenheter hon samlat på sig på 45 år. Speciellt kring relationer och tonår. Precis sånt man behöver i vår ålder!
Hon lagar väldigt god mat, tvättar alltid me väldigt goda tvättmedel, skrattar åt samma filmer om och om igen, älskar sina mjukisbyxor, har världens bästa hårkvalité (tack mamma!) och gillar nötter. 
Jamen, de är morsan de! ♥
 
Pappa Mikael.
En otroligt jaktengagerad människa och en ta-hand-om-person så de bara skriker om de. Är mån om alla nära och kära och mina kusiner älskar honom, likväl som jag gör. Vi jagar tillsammans, har samma humor och skrattar tillsammans me pejlingen i handen tills vi får magknip! 
Han gillar att göra pannkakor till frukost, svär över alla dåliga skurmedel han svabbar golven me, är oteknisk som ett kylskåp, gillar tatueringar och är bättre än bäst på att kryddmixa i mat.
Jordens roligaste man och pappa. ♥
 
 
Ja, trots att skilsmässor, sjukdomar och oerhört tunga stunder har legat över er och mig så älskar jag er så förbannat mycke och slår mig varje dag va jag egentligen skulle göra utan er. ♥

Snart, snart, snart.

Snart går vi på helg. Snart får jag/vi släppa alla prov och allt jobb vi haft under två tunga veckor och bara andas ut. Även denna helg blir en så välbehövd laddning inför nästa vecka som blir en fullt ut chillvecka, sista innan lovet. 
Fick bläresultat på engelskadiagnosen, badday helt enkelt. Dock gick första delen av matteprovet idag bättre än nånsin & väntar mig samma känsla imorrn på andra delen & även kemiprovet som kommer avsluta veckan.
Tog mig en härlig promenad ikväll trots äckelslasket. 
Imorrn väntar andra delen av matteprovet, kemiprov & sen hem till hjärtat! Perfekt början på helgen. ♥ Blir hämtad på kvällen av pappi och sen drar jag vidare hemöver me han & finstövarn! De här blir b r a! :) 
Måste även fixa praoplats imorrn..
 
Ja, mycke att tänka på och hålla i huvet. Men snart, snart.. får jag släppa allt de här och va ledig. :)
Puuuss.

Dag 2 - Min första kärlek.

Min första kärlek var Oskar, som idag oxå är min största kärlek. Har såklart kommit några emellan, men Oskar är min största & enda kärlek.
En fantastisk person som jag växt upp me, trivs otroligt bra me. Har alltid kul me, en som kan mig utan och innan och vice versa. Har många fina minnen tillsammans me han och vi skapar nya varje dag. 
Älskar dig, min finaste. ♥
 
 

Snö vs. regn

Var så glad igår när de kom snö & sen idag värsta slasket. Gaah. :( Är väl så de är när första snön trillar ner, så ska den lika snabbt bort..
Två prov att tagga inför innan man får helg! Wihoo, sista jobbiga veckan innan lovet kommer va gjord om ett par dagar o sen blire chillvecka imorrn innan man går på lov. :) 
Blir kanske å va me hjärtat på fredagkväll o sen fara till pappa i helgen. Känns som de blir en bra helg. ♥
Nä, lite plugg & choklad på de här då! 
 
Puuss.

Dag 1 - Presentera sig själv

Ja, jag heter Rebeckah. 
15 år & bor i en liten miniby i mellersta Norrland me min mamma på veckorna & pappa på helgerna. 
 
På veckorna går jag skolan (9an) och umgås me mina bästaste brudar LooL o Lisen (Lovisa och Lisa) och mitt hjärta, Oskar. På helgerna åker jag till pappa ellr så är jag hos mamma och umgås me kompisar. 
 
Mina intressen är : shuffle, jaga, spela gitarr/bas/sjunga, umgås me dom viktigaste personerna i mitt liv. 
Mina bästa kompisar är LooL och Lisen men oxå Rasmus och Philip som finns på mer ellr mindre avstånd. Och såklart mitt hjärta, Oskar. 
 
Bloggen är oxå ett intresse och som levt i 3 år. 
Tränar oxå; längdskidor & löpning. Längdskidor är mitt liv på vintrarna! 
Har börjat träna precis som jag vill sen jag opererade mitt medfödda hjärtfel i januari -12 och det är huur skönt som helst! 
 
Ja, de va väl en bråkdel av mig. :) 
 

Kör igång en igen!

Tar en dag-för-dag-lista, bara för att jag känner för't! :)
 
*Dag 1 - Presentera sig själv.
*Dag 2 - Min första kärlek.
*Dag 3 - Mina Föräldrar.
*Dag 4 - Det här åt jag.
*Dag 5 - Vad är kärlek.
*Dag 6 - Min dag.
*Dag 7 - Min bästa Vän.
*Dag 8 - Ett ögonblick.
*Dag 9 - Min tro.
*Dag 10 - Det Här Hade jag på mig idag.
*Dag 11 - Mina syskon
*Dag 12 - I min handväska.
*Dag 13 - Den här veckan.
*Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
*Dag 15 - Mina Drömmar.
*Dag 16 - Min första Kyss.
*Dag 17 - Mitt favoritminne.
*Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
*Dag 19 - Detta ångrar jag.
*Dag 20 - Den här månaden.
*Dag 21 - Ett annat ögonblick.
*Dag 22 - Detta här upprör mig.
*Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
*Dag 24 - Det här får mig att gråta.
*Dag 25 - En första.
*Dag 26 - Mina rädslor.
*Dag 27 - Min favoritplats.
*Dag 28 - Det här saknar jag.
*Dag 29 - Mina ambitioner.
*Dag 30 - Ett sista ögonblick. 

Blööh

Fick feber strax efter lunch så jag gick hem innan sista timmen. :( Tog me mig lite böcker & for hem. Somnade och sov typ 2 timmar, skönt som fan! O sen när jag vakna va min febertopp över. :) Haft såna knasiga febertoppar ända sen jag var liten, kommer som en chock i kroppen och försvinner efter ett par timmars sömn! 
Gick ut ikväll & tog lite luft me Lisen & nu har jag tagit mig en varmdusch. Fräsch & redo för veckan igen! :) 
Abortdebatt imorse, gick väl sådär. Haha.. Mja, nu äre ju bara 3 prov kvar den här veckan! Blöh. :( 
 
Nä, nu ska jag prata lite me hjärtat innan jag lägger mig & kollar film. Kvällsstandard, haha. :)
Puss. ♥

Mysdag ♥

Klev upp kring halv 9 imorse och käkade frukost o tog mig sen en dusch. :) Kring 10 kom mitt hjärta hit & for alldeles precis. Har mest bara surrat lite skit, myst på och haft de bra. ♥
Snart blire kyckling och sallad, mums! Kanske drar me mig Lool ut ikväll, de vet man aldrig. :) 
 
Puss på er.

I'm so addicted to you, baby.

Vaknade kring halv 11 och klev upp och kollade lite på tv innan jag klädde på mig och for & hälsade på farmor en sväng. :) For sen till faster o lämnade nå papper om salamiförsäljning till klassresan i hopp om att sälja några till kusiner som är hemma osv. Hoho, man får inte va dum! 
Nu sitter jag bara & dunkar lite musik o tankar till telen. Tänkte ta mig för att uppdatera telen till Android 2.nånting(?) i helgen oxå, känns som de skulle behövas. 
Va tänkt att hjärtat skulle komma idag men kanske blir imorrn istället, hoppas på de! 
Snart ska jag & mamma äta nån go'middag o sen kanske de blir att gå ut me Lisisen & Mattias. :) 
 
Puss på er! ♥

Uuut!

Nu drar jag ut me Lisa & busar lite! ♥
 

Heeelg ♥

Tror aldrig de vart såhär skönt att få helg, faktiskt! :) Fixat klart de här me klasströjorna idag för att skickas in ikväll, gjort en massa ärenden efter skolan. Nu väntar bara en planering som ska göras för nästa vecka och sen ska jag faktiskt lata mig hela helgen! Kanske blir lite småplugg inför prov nästa vecka men sånt fixas på en pisskvart! ;) 
Käka middag och sen ut me Lisa o surra lite skit me den bästbruden! 
Nu går vi på helg, peepz! :) 
 
I ♥ you.

Sleeeten

Nyss kommit hem från gymnasievals-mötet, rätt intressant men jäkligt långt och drygt att ha som avslutning på en stressig och kämpig dag/vecka. :( Men är iallafall stensäker på mitt val & vet vad jag vill så de känns grymt bra! :) 
Hann även ha lite mys me hjärtat ett par timmar efter skolan, alltid lika kul att ha han här. ♥
Är riktigt jäkla sleten efter den här veckan alltså, många projekt i luften hit och dit. Så i helgen blir de verkligen en reparationshelg me massa sömn & vila! Känns som en otroligt behövlig grej just nu, me tanke på nästa vecka som kommer bära me sig 4 prov. Gaah..
Tufft att va elev ibland! 
 
Nu ska jag kasta mig i duschen & sen lägga mig och kika på en film, tro jag. :) 
Puss ♥

Studiebesök

Har vart i stan på en heldags studiebesök på sjukhuset! De va grymt kul att se avdelningarna som man valt och va intresserad av. :) Gick på information & avdelnings-besök 10-15 och sen sprang vi ut på stan & åt lite mat och köpte lite onödigt som vanligt, haha! Jag fick dock me mig lite underkläder, en mössa & ett nytt puder.
Blir nog en filmkväll i sängen ikväll & sova rätt tidigt. :) Har ju två dagar kvar av veckan innan man kan andas ut en helg. 
Imorrn äre mycke på schemat igen; idrott, IUP, klasströjorna (mitt ansvar), föräldramöte. Men en god natts sömn så älskar jag detta tempo, wihoo! :) 
Och som toppen på allt får jag hem hjärtat efter skolan imorrn tills föräldramötet. ♥
 

Promenad

Färgade håret för nån dag sen & blev veeerkligen inte bra, blev rödlätt i håret. Inte alls menat att de skulle bli så tog en liten risk och köpte chokladbrun färg idag och färgade. Och yaay, de blev riktigt bra! Nu äre bara en liten svag rödton kvar i mitt chokladbruna hår. Precis som jag vill ha de! :) 
Tog mig en långpromenad ikväll som va riktigt härlig! Skulle väl egentligen vart inne och nött mina stackars engelskaglosor men vafasen, man måste väl ha lite hälsotid oxå. ;)
Nu har jag dragit i mig lite fika & ska snart plugga glosorna till en bra spellista på Spotify.
God, I love this. ♥
 

Payphone

Vaknade kring halv elva, klev upp & fixade frukost o tog en långdusch. Härligt! :) Sen pallrade jag mig iväg till farmor och hälsade på och fick även träffa småknoddarna - nora & agnes. Mina kusinbarn (tvillingar) på ungefär 1 ½ år, sååå söta! :) Fick lite fika där o så.
Sen har jag mest lyssnat på musik, städat lite, planerat osv. Drog ut me Lisa en sväng i kallvädret ikväll, blöh! När jag kom hem hoppade jag ner i Ziperallen och tjocksockar för att få upp nån gnutta värme, haha!
Kollat på premiären av Solsidan oxå, wihoo! 
Nä, nu ska jag snart sova. Är så trött, höstmörkret som bidrar till de tro jag. :o 
 
Puss. ♥

Trööött

Fick pannkaka och fattiga riddare till frukost av pappi idag, muuums! Sen for vi och övningskörde litegrann, gick hur bra som helst! :) 
Nu är jag hos mamma och har kollat på film och lyssnat på musik, är så gaalet trött. 
Blir nog att kolla klart filmen, sms:a lite me hjärtat & sen sova. :)
 
Puss & gonatt på er. ♥

Mys!

Sitter hos pappa nu & kollar på TV bara. Är så sjuukt seg ikväll, trött som faan. :( Veckan och den här dagen har tagit kål på mig så blir att bara vila sig nu o ta de lugnt i helgen. Känner att jag behöver de. Saknar mitt hjärta så mycke. Puss & hej!

Dagens.

Äntligen fredag! 
Uppsatsskrivning hela förmiddagen, dvs ungefär 3 timmar. Blöööh. :( Träning inför nationella, då. Men lite Powerade på de så fixar jag nog de me! 
Slänger upp en dagens outfit innan jag pallrar mig iväg till skolan. :) 
Efter skolan åker jag till pappis, men blir nog mer bloggning ikväll! 
Pusshej ! ♥
 
Svart linne (under tröjan) - H&M
Grå WESC-tröja - pojkväns ♥
 

Go'fika

Har precis kommit hem från klassmöte. Sjuuukligt trött är jag oxå. :( 
Hjärtat följde me mig hem efter skolan & käka o så, så slapp han åka hem innan mötet. Så de va jättemys! :) Men trötta blev vi efter maten och höll på somna, men pallrade oss iväg på mötet och kom fram till en hel del vi ska göra framöver. Sista året tillsammans. Usch..
Nä, nu ska jag ta mig lite fika! :) Ingen kanelbulle dock, trots kanelbullens dag. 
Men blir fika och sen sova! 
 
Puss. ♥

 
Jajemään, så ligger de till! :))
30/9 2012. 
Älskar dig. ♥

Gomorron.

Va så gaaalet trött igår när jag kom hem från skolan, duschade och kollade på film hela kvällen. Hade ingen ork till nånting och är knappast bättre idag. Gaah. :( 
Lite redovisning, slöjd o annat kul idag så jag ska nog fixa den här dagen oxå. 
Aja, off to school! :)
 
Puss. ♥

RSS 2.0