Söndagsmys

Har haft en så jädrans kul helg! :)
På fredagen gick jag ut me Lool och så småningom kom Lisisen oxå, blev mycke skratt & tokerier. Älskar er mina bästbrudar och tack för kvällen. ♥
Igår åt jag och i princip hela pappas släkt middag hemma hos pappa, mycke folk och rush men väldigt kul! :) God mat, bra sällskap, gos me lill-piga (kusinbarn) och mycke skratt. 
Så den här helgen har vart riktigt bra, trots att jag idag är heeelt slut! Men de är tillåtet på söndagar tycker jag. :)
Har suttit & redigerat lite videos som jag gjort o bara tagit de lugnt. 
 
Puss! ♥
 
 

Lool! ♥

Sitter & rockar till I don't wanna be - Gavin DeGraw och fixar mig lite!
Blir till att gå ut & busa lite me Lool ikväll, awesoome. ;) Nä, nu ska jag bara rocka klart sen ut o rocka me Lolloo, haha!
 
Puss & kram, ha en bra fredagskväll alla söta. :) 
 
 
 

Dagens.

 
Dagens facelook & outfit.
Svart tröja, H&M.
Vitt linne, Cubus.
Svarta leggings, H&M.
Svart tubhalsduk (inte me på bilden), H&M. 
 
Nu pallrar jag mig iväg till skolan & gör en arbetsdag innan även jag får helg, wihoo! :)

Blame it in my mind because,

Shiit! Glömde bort att vi hade gympa idag så kollade på schemat precis när jag packat alla skolböcker klart och såg att de blir gympa direkt från morron. Så snabbpackning på de, men nu har jag inte missat nåt, haha! :) 
Gympa & IUP idag, n i c e. Dock spöregnar de och har gjort hela natten, blåst och regnat. Usch, gillar inte sånt väder. :( 
 
Puss! ♥

Go middag!

Har precis kommit hem från att ha blivit bjudd på middag hos faster me pappa och kusin! Blev smörgåstårta, yummie! Bara go'mat vareviga dag, haha. ;) Vart en rätt bra dag på skolan idag, och imorrn blire orientering hela förmiddagen. Yaay..
Aja, bara att härda ut, slöjdtimme sista timmen iaf ! :)
 
Puss på er. ♥
tänkte bjuda på nån bild, men datorn dampar så ja..

Skolkorten..


Kebabsallad, yummie!

Sitter & väntar på mat just nu o kollar på Föräldrafällan, känner att de luktar kebab. Namnam! :) 
Ikväll blir de nog ut me mina brudar ett tag & sen ställa inför imorrn - engelskadiagnos & gympa! Bluh. :( 
 
Puss! ♥

Jakt & bilstädning!

Sitter och kikar på tv me Troy nu och har nyss duschat! For iväg kring 7 imorse och släppte Troy, två-tre harslag men inga drev. Baaajs. :( Aja, nöjda for vi hem vid 11 och käkade lunch & sen städade jag bilen, tvättade och pappa hjälpte till att blänka upp den lite så, snyggigt värre blev de!
Sitter bara och vilar och väntar på mat sen, rådjursstek mmmh! :) 
Funderar på att fixa lite matte och städa rummet snart oxå. Göra lite nytta liksom. :) 
 
Puss!

Fil & macka!

Har vart en rätt kul dag idag att guide'a småbarnen och lära dom hoppa längdhopp, trots att de verkligen inte är min starkaste sida haha! Men vi fick lite småskvitter, kallt & blåsigt så många av oss har åkt på förkylningar nu.. Men, de är sånt som går över! 
Nu har jag precis duschat, fixat lite fil och macka & sitter o kikar på TV tills mamma kommer hem. :) 
 
Puss alla fina. ♥
Gammal bild.

Friidrottsdag i regn!

Godmorgon!
Sitter & käkar frukost nu och funderar va vi ska göra idag. Jo, friidrottsdag hela dagen! Hade dock vart mycke mer positivt till de hela om de inte hade regnat så förbaskat som de gör. :( Känns som vi kommer frysa en del..

New in.

Linne, h&m 79:50:-
 
Tröja, GinaTricot 129:-
Tubhalsduk, h&m 79:-
 
Pippi-tröja, Stadium 149:-
 
Tröja, h&m 149:-

Länkbyte: LinnHedin

Tycker ni ska besöka denna supersnygga & härliga tjejs blogg! :) 
 
 
Klicka på bilden för att komma diiit! ♥

Nattinatti. ♥

Har nog hunnit me de mesta jag skulle göra idag, även fast jag vart trött som en jag-vet-inte-vad. 
Hunnit hälsa på farmor, möblerat om i rummet (impulsgrej, hehe), bytt gardiner, kolla igenom kemin, handlat osv. Så är rätt nöjd trots allt! Fick mig nån skrattfylld timme me bestisfestis oxå ikväll så de va inge tokigt avslut på helgen. :D
Nyduschad, tända ljus i joooordens mysigaste sovrum (om jag får säja de själv!) & snart blire sova för jag gäspar värre än en häst, haha! 
För imorrn äre upp till en ny skolvecka! :) 
 
Puss & kram. ♥
 
 
 

Gomorron!

Har precis vaknat så ska snart göra min standardfrukost; filtallrik med banan & blåbär, juice & macka. Men ack så gott de är! :)
Idag har jag rätt mycke att göra.
Hade tänkt ta en promenad & hälsa på farmor, 
byta gardiner,
kolla lite inköp,
handla mjölk & sånt,
göra de sista av kemin och lite matte.
 
Så jag har fuuullt upp idag, än fast de är smågrejer! :) 
Nä, frukost - nästa!

Inatt så är de du & jag.

Precis vart & hjälpt till lite me försäljning till klassresan ett par timmar, gick hyfsat bra faktiskt! 
Nu blire lite fix & hög musik sen - ut me brudarna mina! :) 
Bloggar kanske mer ikväll. 
 
Puss. ♥

Kvällsmys. ♥

Blev en lugn dag idag. :) Skön dag på skolan, nu äre heeeelg! 
Var meningen att jag skulle pallra mig iväg till det (såå hatade) gymmet ikväll me Lool men de blev inget för hon fick inte gå ut, så for till faster och hjälpte henne me datorn lite. När jag kom hem drog jag på mig myskläder, satte mig framför tvn och mamma som hade tänt ljus och myste i värmen. Såå skönt me såna här lugna kvällar. ♥
Blir nog snart sova för min del, är SÅ trött. Imorrn blire lite försäljning för klassen, sooft. :) 
 
Puss & gonatt mina vänner. 

Ooont & varm dusch.

Fick gå hem vid 9 pga ooont, bläh. :( Men nu har jag börjat käka Ipren så de hjälper faktiskt rätt bra. En dag kvar tills helg, så den ska jag fasen palla mig igenom! 
Blir en massa plugg i helgen känns de som, gaah. :( Aja, nyduschad o fräsch nu så me nytt hopp och förhoppningsvis mindre värk går jag till skolan imorrn! :) 
 
Puss. ♥

Kanelbullar och oboy.

Har vart hemma idag pga av värsta mag/-ryggvärken & PMS, så jag hade inte vart rolig att ha & göra me idag, haha! Så stannade hemma i sängen & sett typ 100 filmer istället och druckit ca. 60 glas oboy. Rätt nöjd me de. :) 
Nä, så nu har jag vart ute me Lisa och rört lite på mig, men fick gaaalet ont igen. Blööh. Aja, oboy & kanelbullar så blir de bra igen! :) 
 
Puss ♥

Gonatt. ♥

Vart en lång, dryg och seg dag på skolan. No motivation-period just nu. Hatar dom. :( Hoppas på att energin och kickarna kommer tillbaks snart! 
Så me de säjer jag puss & gonatt. ♥

Harjakt & myspys.

Sitter nu hemma hos mammi i soffan som den slitna jägare jag är ikväll, haha! Blev bärplockning på lördagen me faster och sen for vi hem och åt middag me pappa och farmor. Hittade en massa blåbär, mmmmh! :)
Imorse for jag och pappa ut me Troy och försökte få upp nån hare. Harslag ca. 2 timmar men inget upptag, ändock nöjda for vi hem efter ett par timmar ute! :) 
 
Nu väntar en ny vecka av lektioner & massa skratt, som vanligt! De här året har börjat och kommer bli grymt. De känner jag på mig. :) 
 
Puss & kram alla söta. ♥

För bredvid ditt namn, står ett namn till.

Sitter & väntar på att pappa ska komma förbi och hämta mig för ännu en helg me harjakt! Love it. ♥ Ska även plocka lite bär till skolan tills på tisdag, gaah. Men sånt man får stå ut me! 
Tog en tallrik havregrynsgröt och gick sen på affärn & handlade lite blommor som jag tänkte plantera hos pappa, blir nog måttligt snyggt. :) Packat och lite så nu är jag redo för skogen!

Girltalk.

Vart en rätt softish dag idag på skolan, härlig fredag helt enkelt! trots att jag höll på hungra ihjäl på spanskan före lunch så jag tog riskerna att bli aidssmittad ellr nåt, o käkade en godisbit jag hittade ovanpå ett skåp, haha. :( nöden har ingen lag, ellr nåt!
Halvsov en stund när jag kom hem & sen gick jag ut me Lisisen ikväll & hade massa girltalk, gööött! ♥
Nu sitter jag och dunkar lite musik, funderar lite och latar mig helt enkelt. :D
Skön fredag helt enkelt!
 
Puss på er alla!

Nattinatti ♥

Är så abnoooormt trött ikväll (som många andra kvällar nu) så blir tidig kväll för mig. Allt jag tänker på på kvällarna är att sova. :( Troligen för att de börjar bli så jäkla mörkt nu så de blir en omställning i hela kroppen. 
Men sova är ju skönt så de är va jag ska göra snart! 
Puss & gonatt, my friends and enemies.

Att förlita sig på andra för mycket.

Jag har gjort många misstag i mitt liv. Speciellt när de gäller relationer. Jag har ofta hittat en vän/kille som jag antingen tagit hand om så jag själv så långt som bränt ut mig psykiskt. Kropp och själ har tagit slut och jag har inte orkat mer. Ellr så har jag själv behövt stöd och när jag väl lagt mig i knät så har han/hon försvunnit och jag ramlat med huvet rakt ner i golvet, fallit hårt. 
Båda scenarion har gjort att jag tappat fokuset på mig själv helt och hållet, har inte behövt stå på egna ben och sagt Jag klarar det här själv. Vingla runt bland vänner och pojkvänner och söka stöd, men åter falla såhär hårt. 
 
Jag har väldigt lätt att vara efterklok oxå, se allting klart när de väl är över och se.. va fan gjorde jag egentligen? Detta är en sån tid där jag ser alla som släppt taget om mig när jag behövt dom som mest ellr när känslorna väl börjar uppstå. Jag har helt enkelt inte stått me ett ben i deras knä och ett på jorden. Jag har legat totalt i händerna på den andre och släppt omvärlden.
Det har gjort att jag föll såhär hårt med båda ben och huvud och blivit sviken så inåt skogen. 
 
I en relation har jag lärt mig, får man aldrig tappa/glömma bort sig själv. Nu låter det som jag är rädd, men annars tappar man hela sig själv när man blir sviken. Att stå på egna ben är det absolut viktigaste som finns. Inte bara i relationer utan i hela livet.
Andas sin egen luft, låta sig leva helhjärtat och gå in för de man verkligen vill göra. Sätta sig främst i nästan alla situationer, vad som känns bra och tro på sig själv. Det är det som det handlar om.
 

Tända ljus, stickning & Beck!

Vart en rätt okej dag idag, fast me en massa huvudvärk. :( Blööh. 
Tog mig iaf för att färga håret ikväll, blev gaalet nöjd! :) Pysslade på me lite läxor oxå under tiden som den satt i.
Sen tände jag lite ljus i rummet och slog på en Beck som jag nu ligger o tittar på me lite the. Myysigt värre ju. ♥
Ska packa ihop lite gympakläder inför morgondagen sen sussa för att orka me ännu en dag i arbete! 
Puss på er!

Autumn.

Jag som alltid hatar hösten tycker de är så grymt skönt att den kommit nu.
Älskar när de blir lite mörkare och kyligare ute så man får ha sköna jackor och mössa utan att de blir för varmt när man kanske har en dålig hårdag. 
Tända mysiga ljus i fönstret och läsa en bra bok utan dåligt samvete för att inte va ute i nåt soligt väder. 
Långduschen man uppskattar efter en kall kväll ute.
 
Ja, hösten är nog rätt bra har jag upptäckt. :) 
 

Möte & långdusch!

LoooL drog me mig på möte på UG så jag och Lisa stack dit ikväll & fick en hel del kul saker bestämda som ska göras framöver! :) 
När jag kom hem så sprang jag in i duschen full av regnvatten och tog en lång, varm dusch. Lovely. ♥ 
Tog och städade upp lite på rummet o tände ljus i fönstret. 
Nuu blire att se på tv en stund, ta ett glas juice o sen sussa ! :)
 
Puss & gnatt, peepz. 

Off to school!





Sängen väntar!

Kikade på Kontaktannonsen på Kanal5, rätt kul program faktiskt! Tog mig sen en träningsrunda innan Färjan började. Svettigt värre & träningsvärk som ett brev på posten, men bevisar bara att man gjort nåt me kroppen right? :) 
Surrat i telefon me Liinusen en stund & nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen för att ladda inför ännu en skoldag. This feels great. ♥

Baggyjeans & tvmys!

Tog ett par jeans som mamma lagt undan, nåt par som hon inte kunde ha längre. Tog och sydde om dom, satte muddar nere på benen och fixade till dom lite så nu har jag ett par baggyjeans! Effektivt, ohyeah. :D 
Spelade lite brännboll på gympan idag, grymt kul va de verkligen! roligaste lektionen på länge faktiskt. :))
Ikväll ska jag plugga lite glosor, kolla på tv & bara ta de lugnt. :) 
 
Pussis. ♥

Ytligt och perfekt

Har funderat lite på hur jag uttrycker mig och visar vem jag är i bloggen. Och även hur andra uttrycker sig i den här bloggvärlden. Jag känner själv att jag kan vara väldigt ytlig ibland i bloggen, finns inte så mycke humor ellr variation. Ingen reality i de hela. Mest vad som vart positivt på dagen osv. Visst är de bra att va positiv och så, men vi har även dåliga dagar? Alla har, även jag. 
Bilder manipuleras och redigeras till dom blir perfekta. Defekter som vi har, talas aldrig om. T.a.b.u kallas de. Jag har massor av defekter, knepiga saker och konstigheter som dyker upp på mig dagligen men som aldrig kan skrivas om me en gnutta humor i de hela. 
Och allt de här ytliga visas ofta som jäkligt perfekt. Jag kan bli avis på andra som bloggar ellr facebook-updates som alltid har så perfekta liv. Hittar alltid på kul saker, formulerar sig så bra ellr som alltid umgås med "dom bästa".  
Men hur ser baksidan ut av de hela? 
 
Ändå har jag valt att inte ha en deppig blogg. Men ändå vill jag bli mer personlig, visa den här humorn som jag vet att folk uppskattar hos mig. Visa mer sidor hos mig och sätta lite guldkant på bloggen. 
De här är bara funderingar idag, men som imorgon kan bli handling. 
 

Solsidan & oboy, yummie!

Nyss vart ute me Loool ♥ och haft skojskoj! 
Så nu sitter jag i soffan & dricker oboy och tittar på Solsidan me mammi. :) Ska packa gympagrejer & fixa lite inför imorrn o så. Ont i ryggen & trött. Baaajs. :( 
Aja, puss&gnatt!

Premiärjakt & stickning!

For till pappa igårkväll för att kunna premiärjaga på harjakten nu imorse. :) Så klev upp kring 6 och for iväg me stövarn ut i skogen & fick världens soligaste och finaste morron verkligen! Hann se en älgko & en tjäder faktiskt. Sen gick Troy på harslag i ca 2 timmar men inget upptag blev de, men ändock - mycket nöjd! 
När vi kom hem gick Troy och la sig i min säng och jag däckade nog där me han sen oxå, haha! 
Ikväll for jag hem till mamma & satte mig me lite stickning. Ska bli tjocksockar till lillpiga min, mitt kusinbarn Lycka. :) Hoppas på att bli klar till vintern me dom iaf. (a) Haha, men de lär bli på några dagar så är dom klar! 
 
Nu ska jag och mammi fika lite.
Puss ♥

RSS 2.0