tjingerigedingding

skulle simma imorse men mådde så fruktansvärt illa o hade halsbränna så väntade bara på att jag skulle kräkas på nåns fötter.. väntade även på att magsjukan skulle va hos även mig nu. men som tur va så blev de bättre när jag gått hem & legat en stund o knastrat novalucol! Hade även tagit ledigt halva dagen för att åka o titta på ett boende inför gymnasiet. så jag, pappa & christina for dit o kika & jag kan säja att de kändes inte så bra.. ett litet rum me få tillgängligheter. kanske är man kräsen & bortskämd men jag vill trivas o bli lugn när jag kommer hem & när vi även har ett andra alternativ att ringa på tycker jag absolut vi gör de! :)
hann även fynda två tröjor innan vi åkte hem så jag är helnöjd!
Har precis duschat & krupit ner under en filt i onepiecen & här stannar nog jag ikväll!

/r

sleeptighty

engelskaprov avklarat idag, sista arbetet innan lovet så nu på fredag kan man me gott samvete gå på en veckas lov! :)
blev att jag for till faster & hjälpte henne färga håret ikväll, surra o drack kaffe så blev bara & fika, packa badkläder till imorrn & nu sätta sig me matteläxan. blööh, men bara 2 dagar kvar nu sen lov! ska bli sååå skönt!
imorrn är jag för övrigt ledig halva dan för ska på lite äventyr, beslut ska fattas! men inge mer om de förrän imorrn kväll, hihi :)
nighty!

/r




energi

Hade så mycke energi igår till annat att jag helt enkelt inte hade tid att blogga, haha! Pluggade, toppade håret & for sen upp o åkte skidor en sväng. Blev dock bara ett varv för de gick sååå tungt, blötsnö och bakhalt på vissa ställen, haha usch! :)
Haft en skön dag idag, slutade för ca en timme sen så nu sitter jag bara & kollar på tv o funderar på att äta nåt snart. Känns som förkylningen håller på smyga sig på även mig igen, verkar inte räcka med att jag va dunderförkyld för ett tag sen & att 6 andra i klassen ligger hemma o är sjuka i allt möjligt. Kräksjuka (pray to god i don't get that far!), förkylningar, feber, blindtarm/körtlar (blöh!) osv. Men.. februari = vabruari!
Har bara lite matte att göra ikväll så i stort sett blir det här den första pluggfria kvällen på ett bra tag, så skönt! Men man kör järnet nu sista veckan för nu taggar man looooov! ♥
 
/r

Study study study

Känner mig så himla lätt & glad idag. Idag är en bra dag! :) 
Åkte skidor på gympan, blev inte så mycke skidåkning för min del dock för fick agera sjukvårdare i nån timme. Tur att hon är på väg in för koll på sjukhus iaf! Ska inte utmärka mig som dagens hjälte eller nåt bara för att jag säjer de här nu för viktigast för mig är att hon blir frisk, men kände verkligen vilken hjälp jag hade av förstahjälpen-utbildningen jag gått för ett tag sen. Visste precis va jag skulle göra eftersom jag va ensam på spåret me henne ett tag, riktigt skön känsla faktiskt! :) 
Ikväll blire pluggpluggplugg & sen ska jag nog hälsa på faster en sväng, va ett tag sen jag va hos henne nu. :) 
 
Imorrn - religionsprov
Onsdag - engelskadiagnos
all in på plugg alltså!
 
/r
 
 

new in

Tröja - Rut m.fl
Halsband - Ur&Penn
 
Tröja - GinaTricot
Halsband - Ur&Penn
 
Örhängen - Ur&Penn 20:- (rea på alla smycken just nu!)

matlagning o shuffle

så är man ju kvinna & klarar av att göra två saker samtidigt - laga mat & shuffla! no big deal liksom.. ;)




glaaad söndag

hur glad blir man inte när man vaknar & möter strålande solsken & plusgrader? :) mår så mycke bättre! kanske de börjar bli vår nu?
har iaf ätit frukost & hunnit me att klippa mor oxå, bild på de kommer sen! gick faktiskt ganska bra :)

/r




hemmaplan

har varit i stan idag, handlat lite, kollat runt & sånt mysigt! :) skulle ju träffa min bästaste vän oxå men blev förhinder så får bli en annan gång helt enkelt!
är väldigt trött just nu, mest bussresan som är så jäkla jobbig! men nu är jag hemma & ska käka middag me mammi, sen blire byn me wilmisknäppis :))

/r




bajsdator

Haft en rätt lugn dag idag, fredagar brukar va sköna! Man orkar inte jobba lika mycke & alla vill bara ha helg, flumma runt & klanta sig hela dan o även lärarna är lite småtrött. Och nu äre helg! :) 
Har suttit ända sen jag kom hem & försökt boota om datorn, alltså installera om den windows 7-versionen jag har för den jag gjorde förut blev inte fullständig så saknar jättemånga funktioner. Men.. de gick bara käpprätt åt skogen milt sagt. Sånt gör mig galen! 
 
Släppte bara allt & käkade middag me mamma, kebabtacos. Mums! Så har jag hunnit ha lite ansiktsspa, duscha och pysslat om mig lite så nu ska jag bara kolla på tv & tjocka mig hela kvällen, haha. :) Men de är tillåtet när man har ont i huvet & de är helg! 
 
Imorrn ska jag ut på äventyr & träffa en mycket nice & saknad person, ska bli kul! Men de är hemligt tills imorrn, hihi. (:
 
/r
 
min myssäng, ♥

Boota

Var skönt att sova ut imorse, har blivit så trött av att ha konstant huvudvärk i en vecka att även kroppen till slut sa ifrån. Men att då få sova över 12 timmar va så skönt, har vilat av mig huvudvärken & även plockat ihop mina saker hos pappa. Ska ta en dusch medan datorn jobbar, håller på boota om den i hopp om att den ska bli snabbare! :) 
Sen kör vi sista dagen imorrn, håller på börja klättra på väggarna av att va hemma så måååste dit imorrn, haha. 
 
/r
 

Mini stars Marabou collection

Åh men fy va jag älskar Marabous nya Mini stars, haha! Nomnomnom. :) Har suttit & pratat lite me mammi ikväll & kollat på tv, skönt att ta de lugnt. Min kropp är inte alls på humör, bajs. :( Vill iväg & åka slalom me klassen imorrn såklart men känns bara inte värt de att fara på nåt jag bara kommer bli sämre av. Så jag får stanna hemma & lata mig och bara ta de lugnt! Framförallt sova. ♥ De ska bli otroligt skönt! Viruset käkar upp mig. :/ 
 
/r

remember what i said, you had it all

Gick hem före lunch, har ju haft konstant huvudvärk i snart en vecka så skolsköterskan och dom flesta ordinerade faktiskt att jag ska va hemma & vila för att bli frisk igen. så är de att ha virus, men hatar de.. Hann iallafall göra klart samhällsekonomi-provet & eng. glosförhör, så har inget som är ogjort nu. :) Kröp ner i Ziperallen och tittade på TV me mamma när jag kom hem & har bara suttit vid datorn och försökt sova några gånger. Har så svårt att sova på dagarna men känns att jag behöver sömn inatt, så kommer stanna hemma imorrn oxå för att få sova och få bort huvudvärken. Inte värt att sitta & pressa sig på skolan me huvudvärk o göra en massa dåliga prestationer iallafall, bara för att va där liksom.
 
Sitter & lyssnar på musik nu och försöker bara vila. :) 
Mer bloggning ikväll!
 
/r

plugg!

Har haft så damn äckligtblä ont i huvet idag så trodde de skulle sprängas i bilen på väg hem.. tog en ipren innan kickis dotter & barnbarn kom! Så låg i sängen o gosa me bebis medan den värkte & lekte lite me dom. mys! :)
sen har jag pluggat till provet jag ska göra imorrn, glosor o sånt där så nu vill jag bara sova..sova..sova.


instabild, haha..

/r

10 saker ni inte visste om mig

- jag älskar MTV
- jag har hört väldigt ofta att jag ser äldre ut än vad jag är
- jag kommer gå vård/omsorg i gymnasiet
- jag vill gärna ha det rent och snyggt hemma
- jag älskar att röra på mig och känna mig tränad
- jag är första-hjälpen+HLR-utbildad
- jag blir frustrerad och stressad när jag blir sjuk
- jag mailar mycket
- jag har svårt att koppla bort mobilen när jag ska sova, blir oftast vaken en timme extra pga telefonen
- jag tänder alltid ljus på kvällen 
 

Keep it up

Måndag vilket innebär 2x skidor & i övrigt ganska trög dag. Är så less att inte kunna ta i och köra fullt ut på skidorna när jag har viruset som sitter och gnager nånstans i kroppen, troligen på min muskelstyrka och kondition. Måste man börja om all träning nu för att komma upp i samma fysk igen..? Blööh. 
Är hos mammi nu & har precis ätit middag och fixar lite me idrottsföreningens hemsida. Ska kolla lite på tv o så innan jag ska upp på stadion och trötta ut mina ungar, hehe!
Sen far jag tillbaks till pappa & ska nog bara ta de lugnt ikväll, inge plugg ellr nåt. Bara ta de lugnt. Skönt.. :)
 
/r
 

@ kickis place

sitter hos christina nu & fixar lite saker innan vi ska fara hem igen :) haft en bra o välbehövlig helg, o imorrn kör vi igen! känner mig verkligen inte pepp inför en till vecka, men blir en relativt lugn vecka & de känns verkligen att man behöver lov snart..
sitter i soffan & har sånt enormt sug efter choklad ELLER nåt surt! :o haha, fyfan inte lätt..
aja, ska fortsätta lata mig lite innan vi åker hem o jag börjar mitt sökande efter choklad ellr va jag nu kommer va sugen på efter att ha åkt bil en stund, haha!

/r

lördagskvällen

har ätit god middag & sen vart ute me mina brudar! (dock saknade vi lisa såklart!) haha, ibland undrar jag va jag skulle göra utan dom.. :') tycker de är mycke skryt o ytlighet om sina vänner på bloggar ibland & att man alltid har de så himla bra, men helt ärligt så vet jag inte hur jag skulle klara mig utan dom! <3

nu tar jag lite fika & sen blire sova för min del. :)

/r


BLOGSTART.SE

Blogstart är en superbra sida för dig som har blogg. Där kan du läsa andras bloggar samtidigt som du tjänar in poäng vilket blir till besökare för din blogg! Du kan alltså hitta din nya favoritblogg samtidigt som nån annan besöker din och kanske hittar sin favoritblogg. :) 
Det bästa är att det är gratis och helt säkert! 
 
GÅ MED NU -> http://www.blogstart.se
 
 

lördag

Sov till halv elva & sen klev jag upp & duscha och åt lite frukost, riktigt skön morgon! :) nu har jag vart uppe & övningskört en sväng, gick inte så himla bra när sätet är pajj haha.. men snart blire städning av bilen!
& ikväll gå ut me mina bruds! :)

/r


Everything you touch, all it dies

bitch.

tack mammi <3




torsdag

off to nationella dåå!




sleepi sleepi

Har vart iväg på möte om klassen & bestämt vilka sista grejer vi ska göra o lite om klassresan till göteborg. :) 
Imorrn förmiddag ska jag sitta från 8:20 till 11:20 & göra ett sista nationella prov i svenska som jag missat. Sen äre samhällskunskapsprov på fredag, men sen får man helg! Längtar efter att få spendera den me mina brudar. ♥ (dock kommer vi sakna dig, lisen!)
Lite fika på de här då så tar jag en god natts sömn sen. :)
 
/r

skola onsdag håltimme matte

känner mig lite piggare idag så tar & pallrar mig iväg till skolan idag. Svenska, matte, engelska, håltimme & sluta tidigt, kl. 14. :)

/r


wanties

sitter man hemma & är sjuk så sitter man & kikar kläder, såklart hittar man huur mycke som helst fint! 
 
 

sprääängs

trodde huvet skulle sprängas imorse när jag klev upp & frös som en gris så blev ingen skola för mig idag. :( så jag tillbringar dagen i sängen me mjukiskläder, duntäcke, kuddar, film & såklart - en semla!

/r

Feber i guess

Har vart iväg & tränat mina småbarn ikväll i skidor, mycke skratt & roliga stunder me dom som vanligt! :) Är så jäkla roligt och skönt att få hålla på me de man älskar och eventuellt inspirera barn i så tidig ålder att vilja fortsätta.
Dock kände jag att jag inte va i full form & nu känns de bara ännu värre. Fryser som en gris, känns febrig, huvet spränger och halsen gör ont. Känns inte bra de här assooo.. Överväger att gå till skolan imorrn ellr inte, får se hur mycke natten repar mig. :/
 
/r

Skidträning woopwooop

Efter skolan for jag, Mimmi & felicia och fikade hemma hos Mimmi. Göttigt! :) Kollade även på några filmer sen skolavslutningar för 9orna för ett par år sen, satt och halvlipade alla tre haha, för vi vet att om bara några månader står vi där oxå och ska skiljas åt. 
Har ätit hemmagjord hamburgare till middag, yummie! Har fixat klart de sista inför träningen så snart far jag upp på stadion & busar lite me mina ungar. :) 
 
/r

Hårdbrödmackor & kall oboy ♥

Har varit och packat ihop mina saker hos pappa idag och hunnit trippa iväg en sväng till faster så nu är jag hemma och äter hårdbrödmackor och dricker oboy. Muums! 
Får en liten klump i magen inför kommande vecka som kommer innehålla 2 missade prov att ta igen (när jag låg på sjukan), matteprov och nationella i svenska - uppsats. Men de är bara att greppa pennan, gnugga geniknölarna och göra sitt bästa de! :) Är måttligt förkyld och eftersom de hände som de hände i torsdags kommer jag inte köra nån skidåkning imorrn. Känns surt som fasen men inget annat att göra, vill inte hamna på sjukhus igen.
 
Nä, gå och tvätta bort sminket & fixa sig inför natten och sen blire nog en film innan jag somnar och kliver på en ny vecka. :) 
 
/r
 
 

♥ Godmorgon

Sitter & kollar på tv och funderar på om jag ska göra mig nån god frukost och kanske ringa pappa. :) Har inga direkta planer för dagen annat än att jag ska fara til pappa & packa ihop mina grejer. Verkar vara riktigt kallt ute idag oxå.
 
/r

You were losing all control, remember what i said

Vilat en massa idag & bara latat mig framför tvn, härligt som bara den! Bjöd mamma på pizzeriamat, haha lättlagat o allt. ;) Inget avancerat här inte! 
Sen for jag ut me mina brudar (dock saknade vi Wilmis :c) och ragga lite epa. Kan ju säja att de va smått kyligt att sitta på ett epaflak i -16 grader men.. de gick & roligt va de! :) Så tack för kvällen brudar. ♥
Nu ligger jag i sängen & försöker värma upp mig o ska sen ta mig en god natts sömn. :)
 
/r

Varför jag älskar lördagar

- alla bra repriser på tv
- äta så jävla onyttigt som de går just denna dag i veckan
- styla upp sig lite 
- umgås me bra folk på kvällen
- sova bort halva dagen
- tillåtet att ligga kvar i sängen längelängelänge
- äta en extra god frukost
- inga krav på dagen
 
oh, how i love saturdays. ♥
 

Still going strong

Efter 2 dagar på sjukhuset med massa undersökningar, CT-skallar och MR, blodprover, neurostatusar och hela baletten är jag äntligen hemma! Tränade att gå själv hela första dagen och andra dagen så fort jag vilat lite och tror faktiskt de hjälpte väldigt mycke att jag kom tillbaks så snabbt att börja gå igen. Svårast va väl ändå att ta sig hem me busstider o hela helvetet, gaah.. Tycker man borde få bättre hjälp av "samhället" när man är precis utskriven från sjukhuset, sjuk & förkyld o inte helt återställd att kunna gå flera hundra meter snabbt som tusan. Men till slut tog vi oss hem! Duschen var verkligen efterlängtad kan jag säja! 
 
Sov 12 timmar inatt & sen har jag käkat frukost, legat i sängen en bra stund o kollat på film osv. Så känner mig utvilad. :) Väldigt skönt att få sova i sin egen säng och inte en kall, hård sjukhussäng.. 
 
Hur som helst kunde man inte hitta vad de här berodde på men teorier fanns, förkylning i kombination med ansträngning är ju inte bra utan att säja för mycke. Mår dock mycke bättre idag, går och rör mig själv, har nästan fått tillbaks känseln i vänster sida fullt ut & vafan.. solen skiner ju! :)
-30 idag, men va gör de när man kan sitta inne och vila sig & inte ha några som helst krav på saker för dagen. 
 
/r

sjukhuset

Fick nåt väldigt konstigt imorse på gympan o 10 timmar senare är jag inlagd på sjukhuset. mår dock bättre nu, är fortfarande lite yr bara & har även ett känselbortfall på vänster sida. Har börjat kunna gå själv igen & väntar nu på en skallröntgen. men kommer troligen bli utskriven imorrn! still going strong.

/r




nyjackan!



och den är huuur skön som helst!

bappelsin me vitamin

Är hos mammi nu en stund & väntar på att pappa o kicki ska komma o hämta mig. 
Hade andra delen av nationella proven i svenska idag, som alla andra 9or i Sverige. Apigt drygt må jag säja och har nog aldrig haft så ont i benen o man fick ju träsmak i rumpan rent ut sagt, haha! Men tror de gick ganska bra för min del. :) 
Sitter just nu & kollar på Greys och äter apelsiin! När jag kommer hem till pappa ska jag plugga massa matte och packa gympakläder inför imorrn. Känns verkligen att man inte får tid till nåt annat än plugga, äta och sova. Skulle tagit lite bilder till bloggen oxå men får lägga de på hyllan tills jag har tid, helt enkelt. :)
 
/r

syslöjd

äntligen på väg hem från syslöjden me min brud! Är ganska drygt att måsta åka 2-3 mil till en annan skola i skogen & ha en lektion.. detta pga ombyggnation, wiho förfan.
Nä, pappa o kicki plockar upp mig & så far vi o köper jacka & svänger förbi hos hennes doterrrr! :)




tisdag morgon

Blev en rätt lugn dag igår, hade ingen gympa eftersom jag hade utvecklingssamtal så kunde sitta & dricka en kopp kaffe efter lunchen o skriva lite. :) utvecklingssamtalet gick bra, några förbättringar men annars ligger jag faktiskt väldigt bra till!
for upp & skulle ha skidträning men kom inga ungar för dom va sjuk så åkte ett par varv själv sen kom pappa & kicki o hämtade mig. Så vi åt glass & kollade på familjen annorlunda igår! :)

är snart på väg till skolan för ännu en dag av workwork! ska fara & köpa en ny jacka efter skolan, eftersom min dragkedja har pajjat ihop totalt, gaah..

/r



certifierad

yaay blev några förband, en grym bok, massa ny kunskap & ett certifikat rikare efter utbildningen idag! :)






sleepisleepi

Lägger mig nu efter en full-fart-dag & laddar batterierna för en heldag imorrn me HLR-utbildning för fulla muggar! :)

/r

i bilen

Har precis varit & firat min gudfar på 60-årsdagen, ätit god lunch & kaffe o semla. yummiie! :) nu är jag & pappa, Kicki & Wilma på väg till dollar o ska handla lite onödigt innan jag åker till mor en natt!

/r



film

For till pappa & kicki efter skolan, har hittills ätit tacos/tacopaj & spelat nåt rysarspel - Atmosfear. uuusch, säjer jag bara, haha!
Ska nog fixa lite the & kolla på film en stund :)
Imorrn blire 60-årskalas för min farbror/kära gudfar & en sväng på dollar$tore!

/r

RSS 2.0