Måndag

Då var en ny ''semaine'' här. ;) Imorse var vi på två ålderdomshem och sjöng för dom gamla. Dom blev jätteglada! :) Efter lunch hade vi gympa, vi hoppade längdhopp. Mitt rekord idag och hittills är 2.30 m. Haha, låter löjligt för en 6:e klassare men jag är inte bra på längdhopp, man kan ju inte va bra på allt. ;) Efter skolan for jag och mamma och klippte oss. :) Jag klippte upp håret mycket och gjorde blonda slingor så jag blev nästan helblond. (bilder kommer sen) :)

Ha de bra!

Övervinna rädslor (Y)

Kollade en sväng på Top Model ikväll och en tjej var jätterädd för att drunkna. Det var en plåtning under vattnet, på havsbotten typ, men hon övervann sin rädsla. Hon tycker att de är jätteroligt att övervinna rädslor och jag håller garanterat med henne! :D För att övervinna sin rädsla så tror jag att man måste ge sej fasiken på att man ska komma över de här. Inte va så barnslig att man inte kan göra de här! (beror ju på vad de är såklart)

Min största rädsla är spyor! :S Men min mormor spydde när vi var där en gång och jag blev inte rädd, jag bara agerade. :) Så de är en bit på väg. ;) Men de känns ju bra ändå. :)


Söndag kväll

Imorgon har vi utegympa. :) Jag skulle vilja åka på ett sommarkollo eller typ läger i sommar, men jag hittar inget och jag vet inte om jag får åka på nåt heller. "/ Men sen vet jag inte om jag skulle våga, jag är ju lite feg av mej också! ;P Haha!

Jag har hittat lite fina kläder på Gina Tricot och på H&M. :) Skulle vilja ha dom till sommaren! :)


Från GinaTricot




Från H&M



:)

Svar på kommentarer! :)

Till Dalia:
Ja, de blir nog bättre. :) Jag ser på film just nu, Rosa the movie. :)

Till Astrid Therese:
Tack! :)

Temainlägg: Mia Skäringer och Klara Zimmergren

Mia Skäringer och Klara Zimmergren har gjort serien Mia och Klara och radioprogrammet Roll On.

Mia Skäringer är en 34årig tvåbarnsmamma och är skådespelerska, manusförfattare och radioprofil. Mia ville bli skådespelerska redan när hon var 4 år och hennes första skådisjobb var på ZTV. Sedan började hon i radio med Klara Zimmergren. Mia är uppvuxen i en slags förort, hon hade ätstörningar i 8:onde klass och mådde inte alls bra. Hon började blogga för sidan Mama. Hennes två barn Alfred och Heli är 10 och 7 år. Alfred har ADHD och Aspergers syndrom. Mia skilde sej 2007 och hennes pappa dog i december samma år. Det måste ha varit väldigt tufft för Mia men hon kämpade vidare och fick en roll i Solsidan och skrev en bok.

Klara Zimmergren är 43 år och är programledare för Djursjukhuset från 2009. Hon har varit i radio länge och var med i P3 Apelsin, Roll On och Bossanova.






Mia och Klara

Godmorgon!

Har alla sovit gott? :) 
Jag somnade kring halv elva och sen vaknade jag kvart i nio. Då uppvaktade vi mamma på Mors Dag. :) Hon fick ett par nya foppatofflor, mörkblåa. :) Hon blev jätteglad. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska inte ṕrata så mycket iaf för jag är fortfarande jättehes. :S Kan de inte ge sej snart?! Jag är inne på tredje dagen nu. ''/ Jaja, man får hålla humöret uppe ändå. :) Hela världen har ju inte gått under! :D

Ha en bra dag! :)

Lördag kväll

Usch, man har hört om folk som hatar sin kropp och har komplex. Men så har jag aldrig varit men är de till viss del nu. Jag hatar min hals! ;D Haha. Jag är superhes och kan knappt prata normalt, ont i stämbanden men jag sjöng mitt idag så nu spelar de ingen roll hur hes jag är. ;)

Ikväll gjorde jag några ''drinkar'' - törstsläckare eller vad man ska kalla de. :P Iaf gjorde jag tre olika ''törstsläckare'' och här är recepten. (Recepten är gjorda av mej själv, allt är på en höft) ;) Alla släckare är gjorda på en ''höft'' så de är gjort på ett ungefär, men smaka av efter varje ingrediens och känn själv - var lite kreativ.

Törstsläckare 1:
2,5 dl apelsinsaft, blandad
ca. 3 msk citronsaft
Lite päronjuice (oblandad)
En nypa socker
2 aprikoshalvor

Törstsläckare 2:
½ glas jordgubbssaft (blandad)
Lite päronjuice (oblandad)
½ glas apelsinsaft
Lite citronsaft
Lite socker

Törstsläckare 3:
Lite päronjuice (oblandad)
2,5 dl apelsinjuice
Lite citronsaft
Aprikoshalvor
Lite socker

Vill passa på att länka till några bra bloggar också :)
Felicia Hallbergs blogg : www.feliciahallberg.blogg.se
Rebecca Sundins blogg: www.musicrebecca.blogg.se
Jessica Söderqvists blogg: www.jlmsoderquist.blogspot.com
Anna Marica Eks blogg: www.annamarica.blogg.se

Ha de bra! :)

HES!!!

Ååh fy fasen va hes jag är nu!! Igår kväll halv elva satt jag i sängen och drack vaniljte med honung och citron i för jag kunde nästan inte prata. Visst de här skulle inte vara ett så stort problem om de inte vore för att jag ska sjunga med kören idag inför publik! :O De kommer gå åt skogen, men jag får försöka sjunga de jag kan och jag är där och är glad ändå. Så får jag tänka. Negativa tankar SKA vändas till positiva, annars skulle man inte orka med nåt. :S Jag ska värma upp rösten nu genom att sjunga några låtar. Sen ska jag ta en tekopp till tror jag. :S Men te är inte de godaste jag dricker men de går ner ändå i såna här lägen. ;) Bloggar mer ikväll. :P

Ha de bra!

Födelsedag! :)

Idag blir man 13 år. :) Det här har jag fått:
  • Pengar
  • Kläder
  • Väskor
  • Eget bankkort :) (Y)
Jag blev jätteglad för mina presenter. :) Jag vill inte avslöja hur mycket pengar jag fick av var och en men jag kan säja att jag är jättenära att ha råd att köpa en systemkamera nu!! :D Yippie!! :) Canon EOS 450d, mmmm. :D

Ids inte lägga upp nå kort på de jag fick, de blev ju mest pengar så inga kort.

Ha de bra!

Dagen före dagen ;)

Idag är det dagen före dagen (födelsedagen!). Så imorgon fyller jag år. :) 13 år! Tonåren börjar nu och fortsätter 6 år framåt.

Idag var vi på vår årliga resa till ett äventyrsbad som ligger 25 mil härifrån. :) Min bästis Clara kunde inte bada för hon var förkyld och jag kunde inte bada pga tjejproblem. Så vi gick därinne och tittade på andra som hade de roligt och badade medan vi gick och svettades. XD Men de gick bra ändå, vi åt glass och sen gick alla tjejer på stan. :) Vi shoppade och sprang på affärer. :)

Vi åkte ju buss både hem och dit så när vi kom tillbaka till skolan så stog min faster där och väntade på mej så jag åkte hem med dom. Dom skulle gratta mej i förskott eftersom hon jobbar i helgen. Så här kommer några bilder ↓


Bikiniöverdelen inhandlades för 19:- (billigt!!) och trosorna för 99:-.

Den här klänningen fick jag av min faster i present. :)

Det här läppglanset fick jag av Clara. :) Tack Clara! :)

Ja, här köpte jag ett par fiiiiiiina glasögon. ;D Haha.

Den här tshirten köpte jag på GinaTricot för 99:-. Exotisk i sommar! ;)

Denna väskan fick jag av min kusin Marielle i present. :)

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mej!
Lägger säkert upp foton imorgon på presenter. ;)

Ha de bra!

Tema?

Jag funderar på att ha ett temainlägg en gång i veckan eller så ofta jag hinner. Att ta upp olika saker och prata om dom. :) Ska fundera på de så kanske de kommer upp något i helgen. :)

Det kan handla om allt från psykologi till fotografering, från mode till bra filmer, från inredning till kompisar. :)

Ny header! :)

Som ni ser så har en ny header dykt upp här. :) Jag blev riktigt nöjd med den faktiskt. Den representerar de mitt liv handlar mest om, och mina intressen. :) Mitt liv handlar om mej och mina intressen egentligen. Mina kompisar är ju förstås guld värda, men jag är väldigt individuell. Jag älskar att gå min egen väg, men ändå är jag väldigt empatisk och ödmjuk. :) Jag har blivit tvungen att lära mej att ta hand om mej själv lite mer, helt enkelt. Det har varit lite jobbigt för jag är född till att finnas hos alla och att man finns till hands jämt. Det kan låta jättehemskt men jag njuter av de. :) Jag gillar att hjälpa människor och om jag hjälper dom mer eller mindre spelar ingen roll huvudsaken att jag har funnits där för dom. Det är därför jag tror att jag passar som vårdpersonal. :) Jag har fått lite hjälp med att ta hand om mej själv mer och de går framåt hela tiden. De här är en småsak jag pratar om nu men sånt här vill jag ta upp ibland. Och jag känner att ibland måste jag stänga av och de handlar bara om mej nu. Ingen annan. Så tänker säkert alla människor och gör de ''regelbundet'' men de har jag inte gjort för jag har varit så ''ta hand om''. Jag finns alltid där för alla och ger alltid ut en hjälpande hand men jag tar även hand om mej själv. :) <3

Sjuk igen! :(

Blä, nu är jag sjuk igen. Ändå är jag på bättringsvägen nu. ''/ Jag hade feber i helgen och hade halsfluss och snorig som bara den! :( Var hemma igår och blev hemma idag också för att krya på mej med halsflussen. Så imorgon sparkar jag igång igen. :)

Jag ska klä på mej nu och sen sätta mej och läsa lite. :) Jag gjorde ett fynd för några månader sen på en bokrea inne i stan. Jag köpte 3 MK-Ash böcker för 10:-/st. :D

Ha de bra!

Skolavslutningskläder beställda! :)

Nu har jag beställt den här vita fina klänningen :P och jag ska ha vanliga svarta leggings, ett par vita ballerinaskor och mammas svarta kofta + en blomma i håret. :)

Foton =)

Här kommer några färska foton, som bara är behandlade med färgbalans och kontrast. :)

OMG - Usher feat. will.i.am

OMG - Usher feat. will.i.am är sååå bra! :D Jag har åkt på den stora sjukdomen, musikmani!!!! Jag lyssnar på en låt som jag gillar tills jag har nött ut den så jag är jätteless på den! De är svåra symtom, kan inte medicineras heller. ;) Ska läsa lite mer medicin nu. :) Har läst om Cor (hjärtat), lungor och blodkärl ska läsa njurar och hjärnan nu. :P De låter säkert som att jag är världens pluggnörd men för mej är de som att se en spännande deckare! :)

De kommer nya foton i nästa inlägg här uppe!

Spotify (Y)

Godmorgon!
Igår så skaffade jag Spotify nu när de är gratis 20 timmar per dygn. Så jag satt och spelade en massa musik och sen fixa jag de till mamma också så nu har hon de med. :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Om de blir fint väder så ska jag nog sola en stund tror jag. :)


Ha de bra! :)

Stukad fot :(

Jajemän här sitter jag med en stukad fot. :( Igår spelade vi brännboll och antagligen så råkade jag kanske kliva snett och igår kväll börja de göra så ont att jag inte kunde stödja på foten. Skulle till skol-ssk imorse men hon va ledig så jag gick ner på HC, fick en tid 13.30. Jag for dit med mamma och ssk såg att jag har stukat foten och de hade blivit en blödning i muskeln, hon lindade om foten och jag ska linda varje dag i ungefär 3-4 dgr (tills de gått över typ :P). :) Så allt ordnar sej och de känns bättre redan nu. Ikväll var min kusin, faster och farmor här och vi grillade och åt så vi nästan sprack. ;) Inte sprack kanske men nära på ... ;P Nu ska jag se Talang. :) Imorgon bitti ska jag sova ut ordentligt, jäman va trögt de ha varit att gå upp 6.20 tre mornar nu. :(

Ha de bra!

Torsdag

Förlååt att jag inte har skrivit nåt på ett tag, men jag har inte haft lust. Ibland behöver man en paus. :) Jag tar veckan som varit från tisdag :)
Tisdag: Jag var på skolan och sen for jag på sången och tränade med Voices. :)
Onsdag: Jag var på skolan och hade syslöjd. Jag blev färdig med min grylapp. *mycket stolt* ;D haha den blev grön och rosa.
Torsdag: Idag har jag varit på skolan och vi fick lyssna på en fiolgrupp som heter DuoGelland. Inte riktigt min musiksmak men dom var säkert duktiga. :P Sen var jag ute och fotograferade så här bjuder jag på några bilder.

Jag vet att jag har lovat att lägga upp bilder men de har inte blivit av, pga demens. ;D Haha, men här kommer några bilder iaf som inte är redigerade. :) Jag håller på att spara till en systemkamera fortfarande så jag hoppas på att få ihop lite pengar snabbt för jag JÄTTEsugen på att fota med systemare. :D

Måndag

Nu är de måndag, ny dag och ny vecka. Måndag känns alltid så tråkig, man har en hel skolvecka framför sej att avverka. Men ändå när tisdagen kommer känner man sej närmare en bra dag - onsdag. Onsdag är rolig med slöjd och spelning, kortdag. Sen torsdag så är de ju nästan helg och fredag är sista dagen. :) Så veckans alla dagar är bra på sitt sätt. :) Ikväll vet jag inte om de är nåt på tv, ska väl se litegrann ikväll. Just nu ser jag på filmen Tjenare Kungen. Den är medelmåttigt bra faktiskt. :P Nä, nu ska jag se färdigt filmen. :) Nu har jag nyss tagit en varm dusch och gjort inpackning. Åskan har dånat på som bara den idag! :O Två omgångar har den bullrat och blixtrat! Spöregnat har de oxå gjort, åskskurar förstås. :S Jag längtar så tills jag köper systemkameran! :D Jag har visserligen typ 3800:- men jag är på väg. ;D

Ha de bra!

Hemma

Nu har jag kommit hem från mormor. Jag har varit hemma ett par timmar iofs. :P Mormor blev lite dålig när vi var där men nu mår hon bra igen. :) Jag skurade hennes uteplats, putsade upp hennes rullator och donade lite. :P Imorgon har jag namnsdag, och även min bästis Rebecca i Kalmar. :) Jag funderar på att klippa mej lite annorlunda i sommar. :P Jag brukar klippa mej till skolavslutningen, göra slingor och klippa upp. Men jag funderar på att göra nåt annorlunda. :) Så jag får se hur jag klipper mej. Imorgon är de skola igen, ny dag och ny vecka. :P

Ha de bra!



Målat naglarna

Nu har jag nyss målat naglarna, för ovanlighetens skull. :P Jag målade dom gröna med svarta prickar på. ;D Haha, knäppt men på söndag ska jag måla dom blanka som jag brukar ha. :P

Bonne nuit alla mina läsare! :D

PS. Ett inlägg flyger nog in på söndag igen när jag är hemma!

Reser iväg igen

Imorgon åker jag och mamma till mormor en sväng och blir borta över helgen. Så fort jag är ledig passar vi på att hitta på saker. ;P Så jag ska baka sockerkakor och laga mat när jag kommer dit. :) Förresten så gjorde jag ett par SVINGODA sockerkakor igår!! :D Dom blev mjuka och saftiga, mums! Jag gillar faktiskt att baka, förut var de inte så märkvärdigt men nu gillar jag de.. :)

Ha de bra!

PS. Internet följer inte med den här gången så inget bloggande över helgen. Kanske ett inlägg kommer in ikväll. :) DS.

Hårinpackning - hårets bästa vän!

Jag har alltid varit skeptisk till hårinpackningar. Men sen jag började (tre veckor sen) att göra en inpackning en gång i veckan så har mitt hår blivit:
  1. Mycket lättare att kamma
  2. Ser välvårdat ut
  3. Inte lika slitet (inpackningen reparerar håret!)
  4. Glansigare och starkare!
Så jag är jättenöjd med min hårinpackning jag köpte på The Body Shop, och kommer fortsätta att köpa den! :D

Frisk!

Nu är jag frisk efter en tredagarsförkylning. :) Var hemma måndag och tisdag och sen gick jag idag. Dagen såg ut så här:
  • Prov på läsförståelse
  • Rast
  • Redovisningar av historia
  • Lunch
  • Spelning
  • Syslöjd
Nu har jag äntligen gjort klart min grytlapp så den skulle ligga kvar på slöjden en vecka till, med en blöt trasa över sej. Så den blir platt och fin. :P Idag när jag slutade så for vi till farmor och tog med henne i bilen och körde runt i byn lite så hon fick se nåt. :) Hon sitter ju inne så mycket så hon fick följa med oss och titta lite. :) Nu ska jag träna på spelläxan! :D

Ha de bra!

Snart sova

Nu ska jag snart sova ska bara slänga in ett inlägg till er. ;) Jag ska strax läsa lite till i Marley och jag. Den kan jag rekommendera för dom som ska skaffa hund, har hund (labradorer helst) eller har haft hund (som jag). Ibland kan jag sakna Svea men då påminner jag mej om att hon har de superfantastiskt bra där hon bor nu. :) Alltså hon är inte död, hon har bara bytt ägare. Hennes nya matte är jättesnäll och hon har ett fint hem. Har nyss fått reda på att Svea ska få en kompis (labrador de med :D) och att hennes matte ska få barn. :) Så de blir tillökning i familjen, både i människor och djur. :) Och hon var rätt jobbig och egen på sitt jobbiga vis faktiskt. ;S Nä, nu ska jag sova.

Nattinatti!

PS. Jo, jag har ju ätit surströmming idag med farmor och faster och det var jättegott! :D Mumms!

Söndag

Idag ska farmor och faster komma och äta surströmming. :) Mums! Solen tittar snart fram så de kan bli fint väder, hoppas vi kan äta ute. Fast de måste vi nästan för de kommer att stinka as i huset annars. ;) Nu ska jag räkna lite matte. :)

Ha en bra dag! :)

Lördag

Då är helgen här igen. :) Den här veckan känns ha gått ganska sakta faktiskt. "/ De brukar kännas som att veckorna flyger fram nästan men den här veckan har varit riktigt seg. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. :P Imorgon ska farmor och min faster komma hit och äta surströmming. :) Mums! De är inte många 13åringar som äter surströmming men jag har ätit de sen jag var 11-12 år. :D Idag är det 20 dagar kvar tills jag fyller år. :D

Ha en bra dag!

Nattinatti! ;)

Jaha nu går jag snart och knyter mej. :) Mamma var så snäll och poppade popcorn åt mej så jag satt och åt popcorn och såg på Reine och Mimmi i fjällen. Den var riktigt bra, den hade sina brister ibland men de bra grejerna övervägde. :) Nu har jag gosat lite med min katt som nyss har legat och sovit i garderoben. :D Haha, så fort dörren är öppen så klättrar båda två in där, river ut alla kläder och riktigt gosar ner sej i 2-3 plagg. xD Nä, nu ska jag lägga mej. Kanske se på tv en stund, jag är ju ledig imorgon så jag måste utnyttja kvällen till att vara uppe länge som jag vanligtvis inte kan göra på vardagarna. :)
Åh, nu är de ju Ambulans - först på olycksplatsen! :D Passa på att se de nu!

Nattinatti! ;D

Reine och Mimmi i fjällen

Ikväll dissar jag Talang och hissar Reine och Mimmi i fjällen. :D Jag vet att jag har sett filmen förut men jag kommer ändå inte ihåg mer än att dom ska åka skidor i fjällen. XD Dåligt långminne, kortminnet börjar också falla bort så demensen kryper fram, haha! :D Nä, men jag kommer iaf inte ihåg filmen så jag ska se den nu. :)

Ha en bra fredagskväll mina bloggläsare! :D


I'm back!

Nu är jag hemma i lugnet igen. :) Stan är inte riktigt min grej om man säjer så. Uppvuxen som landsbygdsmänniska, alltid landsbygdsmänniska. ;) Dagen gick som följande:
Vi kom fram med bussen kring 10 och då fikade vi lite. Sen gick vi ner till tandregleringen. Jag limmade fast strängen som hade lossnat och sen var jag färdig. När vi hade gått en bit så ringde dom från tandregleringen och sa att dom hade glömt att jag skulle ta kort också av tänderna. Så då gick vi tillbaka. När vi var på väg dit så hörde vi hur det helt plötsligt small de utav bara den! Då vänder vi oss om och ser att en taxi och en personbil har krockat. :S Man tänker ju om nån har gjort illa sej eller om nån bil börjar brinna. Men de gick bra med förarna som tur var!

Imorgon blir de skola iaf. :) Vi ska ju ha redovisning av praoberättelserna. :) Långdag iofs. :( Men den går man igenom oxå. :P Som alla andra dagar...:)

Ha de bra! :)

God tisdagkväll

Nu har jag nyss tagit en dusch, sent jag vet men jag glömde bort de tidigare och sen har jag sett 112 - på liv och död en timma så jag har ju inte kunnat då heller. Idag gjorde jag klart min forskning om ambulansen. :) Det blev tre sidor handskrivet och 1½ datautskrivet. :P Haha. Imorgon far jag och mamma till stan en snabbis till tandläkaren. :P Så blir borta hela dagen men jag skriver säkert när jag kommer hem. På torsdag har vi redovisning av våra praoberättelser och på fredagen har vi redovisning av våra bokrecensioner. :) Plus att vi har ett mattekapitel som ska vara klart till på antingen den här fredagen eller nästa fredag. :S Så de blir hårda bandage den här veckan!

Ha de gott!

Måndag

Då var måndagen den 3:e maj avverkad. :P Inte för att just den här måndagen är så speciell men den är avverkad iaf. :) Imorse klockan 11 var jag hos tandläkaren och lagade en tand och den hemska bedövningen var ju med på kuppen såklart. Jag ska dit om nån vecka igen och fixa nåt annat. På onsdag ska jag igen till tandregleringen och sätta fast strängen som har lossnat. :(

Vi får göra egen forskning eller berättelse på skolan den här veckan (som extraarbete). Jag gör forskning för jag älskar att forska! :) Så jag forskar om ambulansen. :) Ambulansens historia, utrustning, bemanning och systemet. :) Så de är kul. :) Den första svenska ambulansen kom 1902. :)

Nu ska jag lägga ifrån mej datan en stund!

Ha de bra!

Svar på kommentar! :)

Svar till Clara: Nej, du är jättefin på bilden! :) <3 Och Su är också jättefin! :) <3

Godnatt!

Mamma fick stå modell ikväll eftersom jag ville träna att fota porträtt. :) Så då sminkade jag upp henne lite (de blev inge bra eftersom jag suger på att sminka haha) och fixade håret (de är jag bättre på ;]). Sen tog jag i alla möjliga vinklar. Men eftersom mamma vill vara anonym kommer inga bilder upp här, tyvärr. :( Jag ska säkert fota nån kompis längre fram och då går de nog bra att visa upp några foton. :) Nu ska jag lägga undan datan och lägga mej och läsa Marley och jag. Jag gjorde ett uppehåll i den boken, varför vet jag inte,, kanske inte hann med att läsa på kvällarna eller inte orkade. ;) Jag lär ändå inte somna förrän ca. 22.00. :P

Go'natt! :D <3

Mina bästa vänner <3

Här är mina fina vänner! :) Jag är jätteglad att jag har dom! :) <3 Kram till er :)

Lite redigerade bilder! =)

Här kommer några redigerade bilder. :) Gjorda i Linux - Gimp! :D

Städning på schemat

Idag har jag dammsugit mitt rum, renbäddat sängen och sen gick jag, mamma och pappa ut och städa på gården lite. Vårstädning! :) Jag har fotat lite till idag (de hann jag också med) så jag ska lägga upp bilderna strax. :) Igår kväll duschade jag och gjorde en superskön hårinpackning från The body shop. :) Kostar 159:- och den är prisvärd. :) Sen när jag hade duschat, poppade jag popcorn och tog en filt och såg på film hela kvällen. :) Myys! Jag tror jag ska se på film idag med eftersom de blåser jättemycket så de går inte att vara ute. :(


Kasta rat!

Ja nu har jag varit duktig! ;D Haha, jag tog på mej handskarna och gick ut och kastade lite ''rat'' (för icke jämtlänningar så betyder ''rat'' skräp). Jag kastade iväg några bitar från vårt altantak som blåste sönder för nåt år sen. Det låg gömt under altanen under några träbitar så jag kastade bort dom. Plockat lite skräp, kastat träbitar. Precis när jag var som mest igång så började de spöregna! :( De är bara vissa dagar jag får såna här energikickar att jag bara vill städa, städa och återigen städa! :D


Hemresa

Nu ska vi bara packa ihop och fara hem sen. De är en bra bit, 2h bilresa. Jag har fotat ganska mycket så de kommer snart upp bilder här. :) Nu har jag lärt mej lite mer om att bildbehandla också. Förut visste jag ingenting men nu kan jag litegrann. :)

Ha de bra så länge!

RSS 2.0