Home sweet home.

Haft en kanonkul övernattning i en koja ute i skogen me min fina klass! Ibland är dom mitt största hatobjekt men jag kan ändå inte va utan dom, haha.. :)
Men kläder och hår va fullt i rök och svettades som ett tok av cykelturen så fick kasta mig in i duschen och slänga kläderna i tvätten! 
Så nu är jag nyduschad, dunkar musik och käkar upp godiset som blev över, hohooo. ;) Ska snart packa ihop lite saker för att dra till pappa över helgen!
Men eyh, bjuder på en bild från övernattningen. :)
 
Jag & schnyggsteffii ;)

Packapackapacka!

Ikväll blire packapacka för imorrn ska jag och klassen iväg till en koja ute i skogen, ska bli såå skönt & kul! Skön start på skolan, :)
Vart en rätt dryg dag idag, men man vänjer sig snart! Nu blire duscha & sen fortsätta packa. :)

Musikdunk! ♥

 

Back in school.

Tillbaks i skolan. Denna gången störst och äldst bland alla. Käänslan! ;) ♥
Vart en massa info, papper, böcker som ska delas ut igen osv. As usual. börjar bli van de här nu, haha! 
Nu är jag hemma & fikar lite, kollar på Supernanny och ska nog duscha och ringa pappi sen. :)
 
Puss!

Sommarlovets sista dag.

Yepp, då är jag inne på fjärde dagen av penicillin. Eftersom jag då blev smittfri igår så kunde jag inte hålla mig från att gå ut & kika på bilträffen. Så blev upphämtad av LooL, Lisa, Daniel och hennes mamma så vi cruisade runt lite i fiinbilen och kollade på alla andra veteranbilar! For och kollade lite på dansen, kika på byn och hade grymt jävla roligt! Tack brudar för kvällen. ♥
Ett kanonbra avslut på sommarlovet trots att jag ser ut som en prickigkorv, haha! :)
 
Idag har jag vart duktig & farit och handlat upp en del till kylskåpet åt mamma. Köpte även Nutella åt mig själv, hoho. Så blev toast och Nutella när jag kom hem till penicillinet och sen blev de städning av rummet!
Hängt upp nya gardiner, bäddat rent i sängen, torkat damm, sorterat och fixat smarriga doftljus. :) 
En riktigt bra helg trots dagens regn! 
 
Nu ska jag och mammi käka pizza som jag köpte me mig, naminam! :))
 
 

I'm alive.

Kikar in här nu när min kropp börjar läka ihop och jag börjar vakna till liv igen, haha. :) Senaste dagarna har mest bestått av medicinering dagarna runt tycker jag, penicillin 3 ggr/dag och Ipren för att dämpa febern. Men idag är jag feberfri! :) Mest trött av penicillinet och så, kliat sönder alla vattkoppor så nu slutar de klia som tur är. 
Pallrade mig förbi farmor en sväng idag iallafall, hon blev lite chockad när jag kom och såg ut som en enda stor salami, haha! ;) Och nu ligger jag i sängen bara & kollar på film osv. 
 
På måndag blire ändå skola för mig, känns skönt! Skönt att skolan börjar igen och att de här är sista året, 9an. Sorgligt men skönt. :) 

Feber, vattkoppor och antibiotika.

Har vart så gott som död dom senaste dagarna.. Haft uppmot 39 graders feber i tre dagar nu och imorse kom några utslag. dömdömdöm, doktorn nästa - vattkoppor! så nu käkar jag antibiotika så de bara skriker om de. Huuua, inge kul de här asså. :( 
Återkommer som sagt mer när jag är piggare! :) 
Puss mina vänner. ♥
 
 

Feeber. :(

Nyss kommit hem från en dag i stan me pappa! :) For imorse och har vart febrig sen igår men skulle bums följa me ändå me några Ipren nersvalda. Men nu är vi hemma & jag ligger däckad i sängen, febrig som aldrig förr. :( Hoppas på att de här bara är nåt tillfälle.
Hörs när jag står på benen igen, puss! ♥

Tröttelitrött.

Idag är jag sjuuukt seg i hela kroppen. Usch & fy! Men blir en latdag idag, längesen jag hade en riktig sån. :) ska snart in i duschen & fräscha upp mig lite, även bäddat rent i sängen!

Träning!

Idag va jag då ute me Lisa på campingen & solade, grymt varmt! Dock gick solen i moln väldigt ofta så de va en såndär irriterande sak när man väl lagt sig för att sola. :(
Sen har jag mest kollat på film, vart ute & gått me mamma och sen tog jag mig ett träningspass ikväll - intervallträning! 100 meter gå, 100 meter löpning.
Så nu ska jag nog kika på nån film innan jag ska sova. :)
Puss! ♥

Soooola! ♥

Skulle ju följa me Loolz på nån marknad idag men när dom envisas me att fara så tidigt så är inte Rebeckah nån pigg tjej, hehe.. Så de blev inget av.
Vaknade dock kring 11, tokpigg! Men såklart hann jag ju inte följa me då. :( Så nu ska jag ta me mig Lisis och sola! :)

#vatten #designbyte #träääning

Min dag har bestått av rubrikens hashtags! Har haft två dagar nu där jag dricker massor me vatten, kanonbra kur för kroppen må jag säja! :) Fyller en Lokaflaska 50 cl me vatten, dricker ungefär två ellr tre såna per dag. Bär me mig den överallt och vips, har jag fått i mig 1½ liter vatten enligt rekommendationer. Dock händer de här absolut inte varje dag, men känner att de är en genomrensning för kroppen! 
 
Även hunnit me att byta header till en snabb och enkel design, tyckte den kändes rätt på nå vis.. :) 
 
Varför de vart hyfsat lite bloggning idag är pga att jag tränat en hel del idag! Massa vatten & träning, heja mig! :) 
Så nu har jag tagit mig en dusch, hunnit kolla på lite film och snart blire väl sussartime. Försöker ju vända tillbaks dygnet & imorse lyckades jag kliva upp 9 som de va tänkt, yaay! Så, snart sova.
Nattinatti. ♥

Frukost ♥

Macka med ost, laktosfri gräddfil, kiwi och blåbär. 
Tallrik med blåbär och laktosfri mjölk.
 

hellyeaaah!

Nattinatti ♥


Kalltkalltkallt!

Va & käka middag me lite släkt & familj tidigare idag, gottigott! :) Sen när jag kom hem ringde min lilla Lollo & lyckades lura me mig o bada me hon o några till. Kalltkalltkallt! Skulle va 20 grader i vattnet men tvivlar på de.. Aja, satt en stund i vattnet och doppade mig osv sen va de till att byta om och hem till täcket! Puuh, täcket ily. ♥
Så nu blire lite filmmys o nå fika innan jag ska försöka sova lite tidigare ikväll. :)

SOSRebeckah's guldpenna!

Vill bara länka en känd, men oxå grym bloggerska här! Har läst Egoinas blogg i ungefär 2 år och jag skrattar lika mycke fortfarande. Superhärlig tjej på alla sätt & vis, som ibland visar sina brister och som gör humor utav de. Sånt vill vi ha mer av! :) 
 
Egoina, jag skiter i om du inte skulle få priset Guldpennan i år. Du har fått SOSRebeckah's Guldpenna! ♥
 

But I'm still waiting for the world to change.

Igår va jag ute me Lisa ett bra tag, grymt behövligt och alltid väldigt roligt! ♥
Skulle ju somna tidigare igår och så ställde jag klockan på 10 imorse. Resultatet blev; somnade 2:45, vaknade 11;05. Ehehe, de gick alltså inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men nu är jag uppe & ska käka lite frukost/lunch snart.
Sen blire surströmmingsmiddag hos faster, mysigtvärre! :)


Blåbär & mjölk me pannkaka!

Som rubriken säjer så blev blåbär me mjölk och pannkaka min frukost idag, haha! Men de va faktiskt supergott. :)
Ska nog bara kolla på tv, kanske sola lite och kanske måla lite till idag innan jag åker till morsan igen.

Puss!

W8ing.

Sitter & väntar på att tvättmaskin ska gå klart så jag kan hänga ut tvätten! Haha, känner mig som värsta hemmafrun men kul att göra sånt här ibland & lära sig lite tills de blir dags för mig att skaffa mig ett eget bo. :) Har även ställt in i diskmaskinen, målat lite lister i vardagsrummet typ halva dan och handlat glass av glassbilen. Yummiee!
Längtar även efter två av mina fina som turligt nog snart kommer hem från två olika utlandssemestrar, goosh! Kom heeem. :(
Nä, en glass på de här så! :)

Godmorgon & full rulle!

Vaknade för ca 2 timmar sen och redan full rulle här! Käkat frukost me pappa, sen rev vovven ner nån skål och kaffekopp så blev till att plocka och skura! Men de gick bra, haha. :) 
Grått och värsta skitvädret äre men ska väl pyssla på och hjälpa pappa lite inne. Stryka tvätt, sortera osv. :)
Puuuss!

En egen plattform.

Jag står nu på en egen plattform. Ett golv där jag stått förut men aldrig vågat stå så länge. Alltid behövt en annan axel att luta mig emot för att orka stå på mitt ena ben.
Nu står jag på min egna lilla plattform. Den här ska jag våga stå på, inreda med massa erfarenheter och egenskaper, bjuda in andra till och visa vem jag är. 
För att fixa de här måste jag vara stark. Men jag är starkare än jag tror.
 
♥.

Home sweet home.

Nu är jag hemma som en utslagen hjälte på hemmaplan igen, haha! Haft tre kul dagar me mormor, massa vuxenpoäng samlade. Fick dock me mig en brännskadad underarm hem. :( Finns bara en konstatering på den, kock är inte mitt blivande yrke! 
Men nu är jag hemma, galet trött efter en god middag me massa släkt hemma hos pappa efter 2 timmars bussresa! 
mätt & belåten lägger jag mig ikväll.
Gnatt peepz. ♥

Åker bort ett par dagar!

Imorrn far jag till mormor ett par dagar, kommer nog hem på torsdag & vanlig bloggning igen! :) 
Bjuder på en egobild såhär på kvällen när man är sådär suuupersnygg.
Puss & natti. ♥
 

besökarna rullar in!

Dunderkul att logga in här och se att statistiken höjer sig bra! Välkommen till alla nya läsare helt enkelt. :) 
 

Nyklöfft och nyfärge! -bild!

Sääämstbild.. 
Men iaf så äre kortare bak och lite längre fram, lockigt och rufsigt bak och platt fram. Luggen är här uppsatt men annars är den oxå plattad. Suupernöjd! :)

#Somrigt, soligt, vackert

rigt 

Nyklöfft och nyfärge!

Wohoo, fick ett impulsryck och tog och klippte och färgade ikväll! Länge vart less på mitt hår men ikväll blev de enough! Så bild kommer imorrn. Blev iaf riktigt nöjd! ;) Helt olikt är de oxå, så känns verkligen ovant! Men nöjd är jag. :)
Ikväll har jag bara tagit me lite musik & varit ute o gått fast de regnade, rätt mysigt de me! Så nu sitter jag o har tänt ljus och funderar lite. Känns gryymt de här. :)

Grillat, namnam!

Är hos pappa och har precis käkat grillat och en god sallad som jag gjorde, mmmh!
Ikväll vet jag inte riktigt va vi ska göra men de återstår att se. :)
Pussis!

RSS 2.0