2011 står för dörren


Torsdag med Su

Idag skulle jag och Su egentligen åkt till stan men jag har ju fått magkatarr så jag mår illa lite nu och då. Men jag fick ju tips om Gaviscon från barnmorskan och måste säja att dom må smaka allt äckligt som finns i världen men dom funkar riktigt bra! :) Fast de känns inte som nån bra början på 2011 att ha magkatarr. :S Usch! :( Man mår inte riktigt illa (typ som när man har magsjuka eller nåt) utan de är som ett tryck över magen. Har funderat på om de är gluten men jag får väl se om det här illamåendet går över!

Så eftersom vi inte åkte till stan så åkte vi till en större ort bara 5 mil härifrån och handlade på lite småaffärer istället. :) Men de var riktigt mysigt! Och jag köpte med mej:
  • Svarta übersnygga byxor!
  • Orange/vitrandigt linne
  • Pyjamasbyxor
  • Ett fint linne med snöre runt
  • Mineral blush (eller va de heter) Isadora (bara 72:-!)
  • Partyhatt ;)
  • Ny dagbok
  • Örhängen
  • Ljuslyktor (nya som ska bytas ut mot jullyktan)
Så de var en hel del! Sen gick vi och fikade och for på Dollar och sen hem! :D Nu ska jag va lite social med Su, så tjingeling på er! ;)

fluuuum

och nu sitter jag, Rebeckah Söderqvist, 13 år 6 månader och 2 dagar, 01:31 på natten och tittar på film med Su! :D <3 och fluummar mej lite ;)

SU! <3 :D

Är med Su just nu. Var till barnmorskan idag vid två-tiden eftersom jag oftast mår så illa nu för tiden. Måste käka Postafen hela tiden typ. Så jag trodde att de hade nåt att göra med min "happy period" (tjejer kanske förstår :P). Men hon trodde inte de och tror hellre att jag har magkatarr. Onice som bara den! Men jag äter skitäckliga tuggtabletter nu som smakar dynga och allt äckligt som finns men om jag blir bättre av dom är de såklart värt de! :D
Nä, nu ska jag vara social med su ett tag..kanske.. ;) hejdå :D

Tadaaaa!

Här är den nya designen då! :D Har jobbat rätt mkt på den och blev riktigt nöjd! :) Kunde inte hålla mej tills efter nyår ;$ och dessutom stog jag inte ut med den där fula nyårsdesignen! ;)

Försenade julklappar

Julklappar som jag fick idag
  • Långärmad khakigrön tröja
  • Två linnen, vit och svart
  • Svart Hello-Kittytshirt
:D

nyårsdesignen

Jag får ursäkta alla mina fina läsare om den här nyårsdesignen är lite ful...okej urkass och inte alls arbetad på! Men eftersom den bara kommer ligga uppe den här veckan så har jag gjort en ännu mycket ursnyggare design till efter nyår! :D Så trösta er med de!

Nya självporträtt!








GE MIG!

Winter Tights W Newline Tights Svart


Iconic Warmtack Jacket W Newline Jackor Svart/Korall




Städat ut julen

Och idag när jag städade så passade jag på att städa ut julen. Har ingen julkänsla kvar så varför ha en massa julsaker uppe? Lite onödigt tyckte jag när jag har en massa andra fina grejer jag har framme när de inte är jul. Jag passade på att fixa om liiite på mitt rum så jag tog mamma och pappas gamla sovrumslampa som dom hade i fönstret och ställde uppe på skrivbordet och de blev jättemysigt! :)

Nu ska jag se litegrann på tv och kolla Facebook innan jag stänger ner datan. :)

Godnatt!

maaaaat...!

Genom att jag vaknade så sent som 10.45 så hann jag inte äta nån ordentlig frukost eller lunch så jag har levt på en halv skinkmacka tills nu. Visst kunde jag ha lagat nån mat MEN (nu kommer de otroliga) jag har städat rummet! Tänk vilken uppoffring jag gör! Städa rummet på jul?! ;) Japp, så blev de iaf. Plus att jag har lagt alla mina julklappar till rätta; alltså fixat ljuslyktorna, hängt upp kläderna, lagt pengarna i plånboken. OCH så har jag städat alla skrivbordslådor, så ja du har rätt! Jag är lite hungrig...okej SKITHUNGRIG!!! Nu ska jag äta för mamma ropar :) Äntligen...!

Juldagen

Det känns faktiskt som att julen 2010 är över nu. När julafton har varit, julklapparna är öppnade, Kalle Anka har man sett och allt de där då finns de ingen julkänsla kvar! Då börjar man längta efter sommarn, haha! ;) Nädå, jag bara skojar. Men nu längtar man tills Su kommer upp! :D Och fick ett litet fiiint SMS imorse där de stog att hon kommer upp på måndag! :D Vi kommer ha skojskojskoj! Ska fara till stan kanske nån dag, och hon ska sova här, vi ska fotografera rätt mkt och bara ha skojskojskoj! ;) :D

Mamma bar upp ett litet bord där vi ska lägga ut mitt pussel jag fick (1000-bitars) så man kan gå dit ibland och lägga lite pussel. :) Haha, nu står Morsan och spelar Wii. Hon spelar tennis. Värsta bigrörelserna, ja herregud ibland får man sej ett gott skratt åt dom här knäppgökarna till föräldrar! ;) Oooh där kom de ut några svärord oxå! De här kan bli en farlig dag! ;o

Nä, om man ska gå och klä på sej kanske. ;) Men å andra sidan vaknade jag 10.45 och sen älskar jag att gå runt i nattkläderna på dagen och så hittar jag på så mkt på morgonen när jag är pigg så jag typ "hinner" inte klä på mej. :p Ska fixa lite bilder i GIMP:en sen! :)

Glöm inte länktävlingen!


Länktävling!!


Julafton ~

Så nu var julafton över. Då känns de faktiskt som att hela julen är över! :o Men de återstår ju ett par dagar till av julmaten och lite julmys ändå. :) Jag är supernöjd med julklapparna jag fick :) Imorse öppnade jag paketet jag fick av Clara och där låg de ett par fiina örhängen! :D Tack Clara! <3 Sen åt vi julgröt och tittade på julkalendern. Trodde de skulle bli ett sorgligt slut, men tji fick jag för jag hade fel! ;) Sen klädde jag på mej och fixade mej. Spelade Wii, spelade piano, titta på tv och sånt tråkigt tills klockan blev tre och då kollade vi såklart på Kalle Anka! :) Vad är en jul utan Kalle Anka?! Och efter Kalle Anka åt vi goood julmat! Prinskorv, köttbullar, revbensspjäll, honungsglaserat sidfläsk, potatis, lax, rödbetssallad m.m. Och sen öppnade jag alla julklappar! :) Jag fick:
- kläder (men ett par skitsnygga byxor var för små :( )
- pengar!
- ett pussel
- ljuslyktor (som jag önskat mej :D )
- örhängen (bl.a Pilgrim)
- några nyckelringar
- en film (SisselaK)
- 2 talböcker (Sune i Grekland och Det Brinner!
- choklad
- underkläder
- en liten spegel
- värmekam (supereffektivt! :D )
och sen vare säkert nåt mer men jag kommer inte på de! :)

Dessutom kan jag avslöja att jag håller på knåpa ihop en riktigt snygg bloggdesign som ska upp efter nyår! :D Men före kommer såklart en nyårsdesign oxå. ;)
GOD JUL! :D

~God Jul~


Bilder!

Det blev inte så många bilder men ni får nöja er med dessa! :D




God Jul alla fiina läsare! :D

Julkulor

Ska fota lite julgranskulor och julgransbilder nu som jag ska redigera och lägga upp sen! :D

Dan före dopparedan...! :D

Nu äre bara den här dagen kvar och sen äre julafton! :D Kalle Anka, glögg, pepparkakor, julmat, julkonserter, julklappar ska öppnas, julgranen lyser och allt mysigt! Nä, de här fick bli ett kort inlägg för nu ska jag och mamma göra knäck (för tredje gången i år, alla satser har misslyckats :s ).

Besökare! :O



Jäklar va många som kollar bloggen! :O :D

Kommentarer :D

Ville bara säja att jag blir verkligen superglad när ni kommenterar! :D Jag får förslag om vad jag kan skriva om och hjälpa till lite med designs och sånt! Superroligt! Fortsätt så! :)

Smileysar på bloggen!

Är så sjukt trött nu så jag orkar inte omformulera till ett eget inlägg utan jag länkar till detta som jag tagit hjälp av: http://www.designadinblogg.se/smileys-pa-din-blogg/.


Hur man gör bakgrundsbild i kommentarsfältet

Här är lite instruktioner på hur du lägger till en bakgrundsbild i kommentarsfältet. Jag har ett löv t.e.x. :)

1. Lägg till den här texten :

textarea {
background-image: url(”);
border: 1px solid black;
}

i botten av din kodmall.

2. Ladda sen upp den bild du vill ha och kopiera adressen i adressfältet. Sen klistrar du in den inom paranteserna där de står URL.

3. Då äre klart! :) Om du vill ändra textfärgen kan du lägga till color: #000000 då får du svart text. :) Lägg till innan den här } bara. :)

Varm dusch

Idag har jag vart hemma. Har mått illa inatt och vart spänd i nederdelen av magen så jag blev hemma idag. Igår kväll kunde jag inte äta något trots att jag var hungrig, mådde rätt illa och kände mej knepig. Men så äre att vara tjej! Så jag har kurerat mej ordentligt idag och bara legat i sängen och sett film.

Ikväll ska jag:
- ta en lång och varm dusch
- lägga mej på värmedynan för nacken
- måla naglarna (vilket jag skulle göra igår men orkade inte)
- platta luggen tills imorrnbitti

Nja, har inte så mkt mer att skriva. Imorrn ska vi se film, spela volleyball (men jag är ju inte med pga hjärtat) och städa ur skåpen sen får vi JULLOV! :D

Ha de bra!

Nyklippt! :-d Vad tycks?

dsc07272 (MMS)

Nyklippt! :-d Vad tycks?


Fredag! :)

Härligt med fredag! Då är man stolt över att man gjort en vecka till och kämpat sej upp varje morgon för att fara till skolan. :) Och så får man vila i två dagar! Sen äre bara måndag och tisdag kvar, och sen äre jullov! :D Härligt härligt!

Imorgon ska jag fara och klippa mej hos Bettan! :D Ska klippa..eller vänta de får bli en överraskning ! ;) Kan säja att de är rätt vågat gjort den här klippningen. :o Men jag kan säja att de blir inte kortklippning. :P för de kommer jag aldrig aldrig att göra! :o
De var ju meningen att vi skulle baka i massor imorgon men vi får göra de imorron kväll och på söndag istället, genom att jag ska klippa mej då. :) Och de behövs! :o Håret är risigt och slitet och nästan för långt. Så ska snygga till de lite och de blir en överraskning resten! ;)

Nä, nu har jag inte tålamod att sitta här och babbla. Haha!
Ha en skön helg! :D

Frågestunden? :o

Ingen har ju kommenterat och frågat något, så de lär nog inte bli någon frågestund imorrn. :o

Illamående och ont i magen = tjej

Uscha. Har ett tryck över magen och det bara spänner i magen. Inge roligt alls så nu ska jag måla naglarna och sen fixa en ny design som ska upp till nyår och ännu en som ska upp efter de. Kan inte sova än, lite för tidigt.

Tävling!



Jag är med och tävlar om en mössa i Amandas blogg. :)

Onsdag kväll

Idag har jag bara haft en vanlig dag. :)

Första lektion: Bild
Andra lektion: Syslöjd
LUNCH
Tredje lektion: Matte
Fjärde lektion: Spanska
Femte lektion: Matte

Imorrn är de bara 3 skoldagar kvar tills vi får jullov! :D Kommer verkligen bli superskönt! Vi ska ha mysigt på jul och jag ska försöka komma ut på skidorna lite. :) Sen kommer ju Su ♥ upp så då kommer vi ha superskoj några dygn! :)

Imorgon är det biologiprov. Har pluggat så känner mig rätt bra rustad inför provet! :) Har inte så mycket mer att säja. Var till sjukgymnasten idag och hon tyckte att jag äntligen känns mjuk i nackmusklerna! Så de blir inget mer före jul och nyår. :)

Självporträtt


Tisdag kväll

Mamma sa idag att de är julafton nästa helg! :o Jag hörde 10 dagar på tv:n idag och tyckte att de lät skitlänge, men när nån säjer nästa helg så känns de inte alls länge! :o Knepigt...Men de kommer bli jättemysigt här på julafton. Jag och mamma ska baka typ hela den här helgen som kommer, och så ska vi kanske en sväng på Dollar. Vi ska göra kanderade äpplen, ischoklad med kardemumma, maränger med pepparkakskryddor, pepparkakor med kristyr, egen glögg och mycket annat! Och sen på julafton kommer de bara vara jag, mamma och pappa. :) Myspyys! :D <3

Ikväll har jag mått illa så har inte haft lust att skriva nåt. -.- Men nu mår jag bättre och nu ska jag borsta tänderna och ladda inför ännu en ny skoldag. :)

julpynt_3

Go'natt :)

Nu är juldesignen uppe! :) Rätt nöjd med den!

Glöm inte att frågestunden är uppe! :D

Nu ska jag lägga mej, godnatt! :)

50 frågor

50 frågor om mig!


1.Vad/vem fick dig att skratta idag? - Anja!
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? -Satt i entrén med Clara
3. Vad gjorde du för 30 min sen? - Satt vid datan
4. Vad hände dig 1993? -Var inte född då -.-
6. Tre ord varför du sist spydde? -Jag var magsjuk
7. Vilken färg är din hårborste? - svart
8. Vad köpte du sist? -brännbara CD-skivor
9. Vad fick du senast i present? - Skumtomtar :D
10. Vilken färg är din dörr? -vit
11. Var förvarar du dina pengar? -i plånboken?
12. Hur var vädret igår? -kallt som f*n
13. Vart kramades du sist? -på skolan tro jag
14. Vad ser du fram emot? - jullov
15. Vad är 15? - denna frågas nummer?
16. Vilken skostorlek har du? -37/38
17. Vill du klippa dig? -ja och nej
18. Är du över 25? -nepp
19. Pratar du mycket? -haha, ibland kanske ;)
20. Kollar du på O.C.? -nej!
21. Har ditt namn ett "x" i det? -neej.
22. Känner du någon som heter Steve? -haha, nej
23. Hittar du på egna ord? -njae,
25. Är du en typiskt svartsjuk person? - nej tro jag inte
26. Vad har du för mobil? - Sony Ericsson W715
27. Vem ringde dig sist? - Julia
28. Biter du på naglarna? -Nej inte längre
29. Har du lockigt hår? -Jaa!
30. Vilken konsert ska du på härnäst? - Ingen va jag vet
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? -vet int om de finns nån
32. Hur många gånger har du svurit idag? -haha, säkert över 13 ggr!
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta? - ingen aning..?
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? -nej?
35. Ska du jobba imorgon? -ja om skolan räknas som jobb ;P
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? - Vickan. Nolin! :)
37. Vad borde du göra nu? -Göra färdigt juldesignen
38. Har du något smeknamn? -jopp
39. Sover du mycket? - alldeles för lite! -.-
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? - vet inte :P
41. Vad ska du göra i veckan? - gå skolan :)
42. När var du ute sist? - idag?
43. Har du gråtit idag? -nej,
44. Är du en glad person? - för de mesta, ja
45. Har du roligt nu? -neej!
46. Vad äter du helst? -va som helst :p
47. Vem var du med sist? -nattis :)
48. Vad heter din mamma? -Agneta
49. Vad är hela ditt namn? -Agneta Rebeckah Miccaela Söderqvist
50. Tycker du om någon just nu? -jopp

3 timmar senare

Jag är varmare och lite lite piggare. :) (Y) Och nu ska jag fortsätta med juldesignen!

Trött + fryser

nu har jag gjort headern klar illl juldesign men jag tar ett avbrott och lägger mej under täcket och ser en film. Känner mej trött och frusen!

juldesign! :D

Ska knåpa ihop en juldesign här på bloggen så vi får nån julkänsla här! ;) :D

Söndag kväll

Nu har vi bara en hel vecka och två dagar kvar tills det är jullov! :) Ska bli superskönt att ladda om batterierna! Ska verkligen ladda och hoppas på en mycket bättre vårtermin med bättringar från den här terminen! Är rätt så trött nu men ska läsa några sidor ur boken vi har i svenskan på skolan som vi skulle ha gjort tills imorgon så jag säjer Godnatt! :D


Har inte bloggat nåt idag, tänkte blogga v...

Har inte bloggat nåt idag, tänkte blogga vid två tillfällen idag men ånger slog till! :p så nu lägger jag upp ett litet kort inlägg. Jag ligger nu i sängen och ser Sex and the city på TV4 och sen ska jag sova! Bloggar säkert imorgon, godnatt alla go'a! :-d


Tävling hos standingcarla



Tävlar med en somrig bild på min Mamma ♥ ! :) http://standingcarla.blogg.se/2010/december/fototavling-ll.html

FRÅGESTUND!

Många bloggar har dragit igång frågestunder hit och dit och då gör väl jag oxå de! ;)

Kommentera era frågor i vilket inlägg som helst och jag kommer svara på allihopa den 18 december! :D


Irriterad + plugghäst + aningen stressad = jag!

Jag är irriterad över att jag nu hade sett på SOS Västkust och antecknat på datan för varje uppdrag dom fick. Sen dampa datan lös och då försvann allting! :@ Usch, va irriterad jag blir!!!!!

Plugghäst är jag de! Eftersom jag vart sjuk, och att va sjuk många dagar på högstadiet bådar inte gott för ens arbete och betyg, så jag har bara hunnit plugga till proven och inte arbetat nåt. Behöver plugga till biologi-provet på onsdag, göra matte (ligger efter 2 avsnitt) och läsa typ 70 sidor i svenskaboken (jobbigt?!). Aningen stressad, alltså. Jag tänker fixa biologiprovet på onsdag, ska jag gå med boken på näsan så ska jag fixa provet! Jag vill verkligen jobba för att förstå de vi ska kunna och förstå och sen göra bra ifrån mig på provet!
Nu förstår ni nog rubriken! ;)

http://www.nok.se/BR/nok/9789127616059.jpg

Igår hade vi spanskaprov och de tror jag gick rätt bra, kunde de mesta. MEN jag kommer ha några fel, inte full pott den här gången tror jag. Idag hade vi SO-prov och de tror jag gick rätt bra, bara osäker på en fråga så de KAN bli full pott där! :) Och jag hade 45/50 poäng på engelskaprovet i fredags och ligger nu på ett VG i engelska. :) Mycket nöjd med tanke på all frånvaro! :D
Shit, va jag låter pluggis här! :o

I helgen ska jag och mamma baka rätt mycket. Tror vi skulle göra pepparkakor, pepparkaksmuffins och nåt mer. :) Imorgon hämtar vi ut min väggstereo från Pandaförsäljningen! :D Kommer bli superkul att ha den i rummet, hoppas jag får nån bra ljudbok i julklapp då! :) Jag var så trött imorse att jag knappt kunde stå, benen var som gele. :S Iofs, så var jag uppe till elva igår för jag duschade och sen fikade jag och såg tv med mamma. :P

Men nu har inte jag tid att sitta här och berätta om allt och inget! Jag måste plugga! -.- :(

Ha ett bra avslut på den här veckan allihop! :D

Ska hoppa in i duschen nu och tvätta bort ...

Ska hoppa in i duschen nu och tvätta bort all hårspray jag och julia kletat in! ;-)


Förklaringar

Okej, här kommer några förklaringar på olika grejer! :)

Varför var jag irriterad i lördags?
: Jo, jag hade gjort knäck. Säkert 40-50 stycken och det är första året vi lyckas med knäck. (gjorde i micron) Var skitglad och så lade jag dom lite snyggt i en korg när dom hade stelnat. Efter ca. 1 timma så hade allihop smält ihop till en klump! :@ Snacka om att man blev förbannad! Då var det bara att rädda dom som gick, resten fick ta en plats i sopkorgen! -.-

Varför har det varit så dålig uppdatering här? : Jag hade inte tid att blogga i helgen, och natten mot måndag blev jag sjuk. Jag la mej vid 22 på kvällen och 22:30 blev jag jätteyr. Det kändes som att hela sängen gungade, som att rummet rörde sej och allt. Så skulle jag gå och väcka pappa och jag fick stanna två gånger efter vägen (sovrummen ligger vägg i vägg!) för att jag blev så yr. :( När klockan var 01 så hade de fortfarande inte gått över så pappa ringde 1177 och då sa hon att jag kunde bara ligga i sängen och försöka somna. Men de gick inte att somna ifrån yrseln. När klockan var 03 så hade de fortfarande inte gått över så då fick vi prata med en jourläkare, men han trodde att jag hade fått ett virus på balanssinnet. (hur kunde han veta de, då han inte undersökt mej?) Och jag lyckades somna 04. Dagen efter var jag hemma från skolan såklart och vaknade 10.45. Då vaknade jag med samma eländiga yrsel! :( Vi ringde till vår hälsocentral och jag fick komma dit och kolla om de var nåt som var fel ifall jag skulle till sjukhuset i stan. Men vi for dit och läkaren tror att det är för att jag har problem i nacken. Blev hemma idag med för att jag sovit väldigt dåligt igårnatt. Men yrseln är borta i alla fall! :) Imorgon blir det skolan och sjukgymnasten! :)

Imorgon ska jag vara med Julia efter skolan, och vi ska fota lite grejer till ytterligare en bok jag håller på skriva. :D

Ha de gott!

"£@#!!

Är så j*vla irriterad nu! Blir ingen dag i bilder idag.

Söndag i bilder

Imorgon kommer jag fota i princip allt jag gör och lägga upp här på bluggen som Dagen i bilder! :D Missa inte!!

Lördag

Idag har jag vart hos farmor och ätit och sen har jag sett skidåkning på tv nästan hela dagen, städat och julpyntat ännu mer! :) Imorgon ska jag göra mer knäck (gjorde en provsats ikväll och den blev totalawesome! :D Knäck i micron rekommenderas!) Sen ska jag nog hjälpa pappa med maten. :P Mamma kommer hem på måndag igen. :)

Plugg, plugg, plugg -.-

Nu har man rätt tajt med prov innan jul. -.-

  • I fredags hade vi ett eng. prov
  • Onsdag: Spanskaprov
  • Torsdag: SO-prov
  • Torsdag v.50 : NO-prov
  • + eng. glosor och spanska glosor + matteläxa
Så nu sitter man med två SO-böcker i handen och spanskaböcker, kommer jag kunna allt de här till provet?! :s

Julpynt! :D

Det mysigaste med jul börjar nu i december. :) Göra knäck, julpynta, tända mycket ljus, dricka glögg, se lucia och sånt! Lägger upp några bilder på vårt fina julpyntade hem. (apologize för att vissa är lite skakiga men jag fotade utan blixt för bästa ljus!)

julpynt_1  julpynt_2julpynt_3julpynt_4 random bild på mej ;s


Glöggmys

Sitter i fåtöljen och myser med en kopp glögg med pappa! :) (mamma har åkt till mormor några dagar för att hjälpa henne med julpynt!)

Detta är mitt fina, julpyntade fönster! :)...

dsc07258 (MMS)

Detta är mitt fina, julpyntade fönster! :) mamma har satt upp fina gardiner och jag har pyntat :) Nu ska jag sova och ladda inför en sista skoldag med prov innan helgen! :-d godnatt! <3


nyredigarade bilder på moi!









Mer om mig! :D

Här är några påståenden/frågor som jag har skrivit svar på så ni får veta mer om mig! :D Har hittat den här listan på några andras bloggar men då har man tagit ett påstående per dag, men istället tar jag alla på en gång! :)


Min första kärlek.
- vill jag inte uttala mig om. :)

Mina syskon. - har inget syskon men skulle egentligen ha ett som tyvärr dog vid 12 veckors ålder i mammas mage. Det blev något hål på barnet så det inte kunde leva vidare och bli större. :/

Det här åt jag idag.
- jag åt en macka och juice till frukost, pyttipanna och sallad till lunch och ris och kasslerstroganoff och ärtor till middag. :)

Min kärlek.
- vill jag inte heller uttala mig om. :)

Min dag i detalj.
- Jag klev upp 6.45. Klädde på mig, gick upp och öppnade paketkalendern och chokladkalendern (töntigt jag vet, men en tradition är en tradition! ;) ) Gick och borstade håret, tvättade ansiktet, smörjde in mig med en fuktkräm, sminkade mig och borstade tänderna. Såg julkalendern 7.15 och sen väntade jag i typ 2 minuter på taxin och sen åkte jag till skolan. Jag kom fram och hängde in jackan i skåpet, satte mig i entrén med Clara och sen kom alla tjejer succesivt till entrén. :P 8.20 började vi med NO. Jag gick och hämtade boken och sen gick jag upp till lektionen. 8.45 gick jag till sjukgymnasten och fick massage i nacken i 45 minuter. Sen hade vi SO och sen hade vi rast och sen hade vi engelska. 11.20 gick vi och åt på matan. 11.33 gick jag tillbaks till skolan och satte mig i entrén och 12.10 hade vi SO igen. 13.50 slutade SO:n och vi gick till gympan efter en kvart. Bytte om och väntade en halvtimma på att vi skulle få komma in på badhuset. Sen simmade vi 18 längder och sen skulle vi spela volleyboll i vattnet men då gick jag upp och bytte om. Sen ringde jag och fråga pappa om han kunde hämta mig och då kom han efter 20 minuter ungefär. Sen gick jag in på ålderdomshemmet jag brukar praktisera på och lämnade lite grejer jag sålt till dom i Pandaförsäljningen. Sen åkte vi hem. Vi åt middag och jag lade mig och kollade på en film och där är jag nu! ;)

Mina bästa vänner.
- är Clara, Rebecca Su och Nattis. :)

Mina passioner.
- är fotografering, spela piano, sjunga, spela gitarr och elbas, bildbehandling, SMS:a och läsa medicin/kroppens anatomi.

En perfekt helg för mig.
- är när jag får spendera den med en bästis! :) eller när jag är hemma och ligger i sängen i pyjamas hela dagen och ser på grymt bra filmer och SMS:ar med dom bästa!

Det här hade jag på mig idag.
- jeansleggings, underkläder, sockar, t-shirt, sjal och en oversizetröja från Bikbok. Utomhus hade jag skor, jacka, vantar och mössa. Och väskan. :P

Mitt arbete.
- är att gå i skolan. ;)

I min handväska.
- finns inget intressant alls!

Den frisyr jag trivs bäst i.
- utsläppt när jag har en bra hårdag. Annars sätter jag upp de i en knut, gillar att ha hårspännen i sidan, inbakad fläta i luggen eller en enkel hästsvans.

Mina drömmar.
- är att utbilda mig till ambulanssjuksköterska och jobba med sånt jag älskar att hålla på med, få barn och följa deras utveckling och träffa den rätta för mig. :)

Fula ovanor.
- sitter vid datorn alldeles för mycket, städar alldeles för dåligt på mitt rum.

Min favoritresa.
- skulle gå till Egypten! :D Eller till Gotland! :)

Min bästa födelsedag.
- skulle kunna vara vilken dag som helst. :)

Något jag saknar.
- är skidåkningen!

Den här dagen för precis ett år sedan.
- var nog en helt vanlig dag!

Min önskelista.
- är framförallt att få bli frisk i hjärtat och nacken! Sen i julklapp önskar jag mig presentkort, kläder, kamerastativ/filter, pengar.

Det här upprör mig.
- hemska trafikolyckor som kan bero på berusade förare eller såna som kör ovårdat och kan förändra oskyldiga människors liv ordentligt!

Något jag önskar att jag gjorde mer.
- engagerade mig mer i mina läxor och kunde hålla isär pluggning till olika prov.

Det här får mig att gråta.
- när jag känner mig utfryst, och omogna människor som inte förstår hur vissa saker kan såra människor och hur dåligt människor kan må.

Min skoltid. - har varit tuff, fått kämpa mig igenom vissa riktigt dåliga situationer men haft en enorm utveckling.

Mina rädslor.
- är illamående och kräkningar.

Min favoritplats.
- är ambulansstationer och mitt rum.

Mina favoritskor.
- är mina Adidas-sneakers och mina duntofflor! :D

Mina ambitioner.
- är ambulanssjukvården och att få utvecklas i fotografering och längdskidåkning!

Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med
- Jessica Biel! :D

Ligger på värmedynan nu, härligt! Mjukar u...

Ligger på värmedynan nu, härligt! Mjukar upp axlarna och nacken riktigt bra! :)


RSS 2.0