Dag 25 - En första

Hoppar denna, fattar inte..? 

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Känslosamma filmer
Begravningar
Till-minne-av-klipp på Youtube
När jag är för trött och stressad
 

Blööh

Åkte på nån släng av magsjuka igårkväll och blev helt slut. Somnade typ 21:30 i feber och sov 12 timmar. 
Men vaknade upp helt frisk imorse, haha! :) Som tur va så har vi hemarbete idag eftersom dom håller på tömma några salar på skolan inför ombyggnaden. Så jag och pappa for ner på Dollar en sväng och handlade lite, for och hämtade utbildningsböckerna till skidträningen och sånt. Så, har haft fullt upp idag! :)
Återupptar skolveckan imorrn då. :)

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Tv-mys
En varm kopp the
Somna bredvid hjärtat mitt
Långa promenader
Jaga en tidig morgon
Springa till bra musik och nyregnad asfalt
Gosa me Troy
Umgås med släkt
Möblera om
Vara nära hjärtat mitt 
Deep-talk me kompisar
Skida fram på nysnöat spår
Klippa en ny frisyr
Lyssna på min favoritmusik
Köpa mig nåt snyggt en deppig dag
Hemmaspa
Förändringar/förbättringar

Adventsfint

Igår använde jag söndagen till att göra lite fint inför advent här hemma. :) tog & hängde upp lite julgardiner, söta dukar och sånt smått o gott!
Är så kul att pyssla på me sånt här & inte mindre inför jul så bjuder på några bildeer! :)










Myspys ♥

Back in blog igen!
Igår följde hjärtat me hem till mamma för jag skulle packa grejer som jag skulle ha till pappa, gick några ärenden osv innan vi drog hem till pappa. Myste och kollade på TV me pappa & Troy på kvällen, åt go'middag och sånt. :) Dock gick vi & la oss tidigt, kring 22 när nyheterna började och somnade så småningom.
Så har haft en supermysig helg hittills me min älskling! ♥
 
Ser ut att bli skitväder även imorrn så ingen harjakt blir de.. Blir nog att städa litegrann och kanske fixa lite julpynt i förväg. Tänkte att jag skulle kunna hålla mig till 1:a advent ändå, men vafan.. ;)
 
Nä, nu går jag och stövarn & lägger oss!
Pusss. ♥

Dag 22 - Detta här upprör mig

Mobbing. Speciellt mot personer som inte kan försvara sig.
Pedofili.
Stalking.
Otrohet.
Krig där barn far otroligt illa.
Skavsår.
När man inte hittar kläder man vill ha på sig.
 

Happyhappyhappy

Har vart en relativt stressig och jobbig dag idag, men va gör väl de när man har en underbar klass och grabb? :) Och va gör väl de när man har superplaner för helgen, wihoo. Men inget nämns om de. ;) Kommer troligen inte blogga förrän lördag iaf!
Ikväll blir de att färga håret, läsa läsläxan och plugga lite spanska. :)
 
Puuss. ♥
 

Dag 21 - Ett annat ögonblick

När jag höll farmors hand och såg att hon tittade mig i ögonen men inte kunde säja nåt. Jag tittade tillbaks mot henne och log och sa: Sov nu farmor, vi tar hand om det här nu. 
Det var ett otroligt vackert, skönt, sorgligt och lugnt ögonblick. Farmor var så lugn och jag var så lugn. 2 timmar senare hade hon gjort som jag sa. Då sov farmor. ♥

Dag 20 - Den här månaden

Första snön kom, men smälte bort.
Andra månaden med hjärtat. ♥
Ändrat hur jag bor.
Tagit farväl av min älskade farmor.
Gått på hennes begravning.
Gjort en misslyckad färgning av håret.
Designbyte på bloggen.
Köpt julklappar.
Haft ff en vecka.
Failat på dom flesta proven.
Ätit tårta två gånger på en helg.
 

Photoshoot - 17/11

 
Fotograf: Lisa Rönnberg.

Que no pare la fiesta

Har vart en helt okej måndag. Drömde en sån sjuk dröm inatt så känns att jag behöver lite bättre sömn inatt, haha.. 
Cirkelträning på gympan, gött! Även tränat lite luciasånger och sånt, börjar få lite julkänslor faktiskt. :) Trots att jag saknar snön.. Saknar julkänslan, knastrandet under fötterna, få dra på sig pjuckerna och staka iväg på spåret me ett gäng småbarn bakom sig (nytt för i år!). 
Nu sitter jag för övrigt och dunkar Don't stop the party varvat me lite julsånger för att jämna ut de hela litegrann. Även haft förra årets julkalender-maraton några kvällar i rad här, haha.. Märks de att jag längtar till advent/jul? ;)
Har även beställt lite julklappar idag till älskling, pappa & mammi! Känns bra att ha de gjort innan all julrusch. :) Skulle ha fixat naglarna, städat upp lite och så ikväll men näh.. förra nattens dröm tog kål på mig så jag sparar de tills imorrn!
 
På onsdag får jag iaf hem älskling, wihoo! Ska även ha nån temadag då, mobbing/kamratskap/relationer. Skönt me en lugn dag mitt bland alla prov & så. :) 
 
Mina söta hissgardiner i rummet. Skulle satt upp ljusslingan oxå, woops..

Dag 19 - Detta ångrar jag.

Att jag tagit så mycke ansvar för andra människor under mina tonår. Tonåren i sig är en jobbig period för många och att då ta ansvar för andras problem, totalt lägga dom på sina egna axlar gör de hela dubbelt så jobbigt.
Vara moder Jord me tusen armar som delar ut dom hipp som happ, till slut har alla ryckt i hennes armar och inga finns kvar. Då går hon under jorden. Och där är jag den här moder Jord. 
De kostade mig min hälsa och många vänner som inte längre kände igen mig. 
Det är något jag ångrar. 

2:a VK..

Andra världskriget tog inte bara död på 60 miljoner människor, tog även död på mig kan jag ju säja.. Nä, men seriöst de är riktigt jobbigt att plugga in. :( Tar sån tid innan man lärt sig hela förloppet, alla personer och kineser och allt va de är.. Blöh.

Funderar på att gå och käka lite lunch och sen fota lite, bara få lite ombyte liksom. Ja, så får de bli! :)

Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

Min favoritfödelsedag måste ha vart när jag fyllde 5 år i Turkiet, haha! Jag minns verkligen inte mycke utav de, vet bara att jag fick en rosa blingbling-klänning, chips & AhlgrensBilar som tårta. ;)

Gomorron

Sitter & käkar frukost nu och ska väl snart börja fixa mig lite o så. Blir skola fram till lunch och sen åker jag, pappa & släkten o tar ett sista farväl av farmor. Begravning. Känns tungt men tur vi är så många som stöttar varann!
Puuss. <3

Kaaaoz

Har totalkaos i huvet en period just nu. Har så otroligt mycke att komma ihåg och plugga på så de bara går runt i huvet. :( Gaah, tur att efter varje prov plockas en del av mina kom-ihåg-lappar i huvet ut och klistras ner på provpappret. Men de börjar bli många lappar. 
Kikade förbi mamma efter skolan & grattade henne på födelsedagen! :)
Så grattis bästa mamma på födelsedagen! ♥

Ska avsluta kvällen me en till kopp te (för min stackars hals som börjar dra åt sig nån bacillur), massa plugg/förhör och en lång härlig dusch.
Imorrn får jag troligen me mig hjärtat mitt hem efter skolan, yaay! :)
 
Puss,

Dag 17 - Mitt favoritminne

Ett favoritminne är paddlingen jag & min klass va ute på i 6an. Hade så otroligt roligt, mysigt och allt va perfekt. Vi hade uppehåll och sista dagen va de strålande sol så jag och en kompis passade på att steka oss ordentligt till skolavslutningen dagen efter, haha! :) 
Alla sov i ett stort tält och jag sov mellan hjärtat mitt och min bästa kompis. Minns hur otroligt kul de va och man skulle vilja göra nåt liknande igen faktiskt! 
:)

Trååkiga jag

Har inte hunnit me nån bloggning och dag-för-dag-listan har gått per tidsinställt så tråkiga jag har inte hunnit me att blogga nåt. :( Men nu är jag på gång igen! :)
Har haft fullt upp me prao och sånt. Men hade jättekul på praon verkligen! Känns att de är de här jag vill hålla på me i framtiden och att jag hamnade på rätt plats. :) 
Första dagen efter lov/prao va helt okej. Cirkelträning på gympan och man har börjat återuppta allt jobb och kommande prov idag. 
Sitter och tar de lugnt me Troy och pappa nu i soffan. :) Har världens abstinens för nåt inne i tv'n har tydligen brunnit upp inatt så de luktade bränt och bilden är borta. Haha, sjukt hur beroende man är av att bara ha tv'n på i bakgrunden. Meen, kör på radion så länge! ;)
 
Puuss.

Dag 16 - Min första kyss

Min egentliga första kyss var me en som jag idag inte har någon kontakt me och som jag inte vill ha något minne av.
 

Så det jag räknar som min första kyss var me mitt hjärta Oskar. Hemma i min säng, kanske andra gången vi va me varann. Låg bara och tittade på varann i kanske två timmar och sen - katching! 
:)

Dag 15 - Mina drömmar

Jag har ganska många drömmar faktiskt. Här är några av dom!
 
Jag vill prova på så mycket jag bara kan inom vården. Jobba på olika avdelningar/ställen och utbilda mig så länge jag bara kan. Några är; ambulanssjukvården, akutsjukvården och förlossningen. 
 
 
Jag vill få friska barn och ha kraft att uppfostra dom lika bra som jag blivit. Kunna se på dom som vuxna senare och se att dom gör nytta i samhället och gör rätt val me lite hjälp av mig. Jag hoppas också att ingen av dom ärver mitt hjärtfel.
 
 
Jag vill bo i ett stort hus lagom långt utanför byn; perfekt jaktmark men ändå inte för långt till affärer. Stora fönster och ljusa rum. 
 
 

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.

Känns som Dag 10 va ungefär likadan..? :s 
 
Iaf;
-mjukisbyxor
-sockar
-underkläder
-linne
och
-shuffling-tröja

Dag 13 - Den här veckan

Den här veckan har varit en bland dom bästa på länge! :) Har vart ute på prao på kommunrehab, träffat massor av kul personal och mysiga patienter! Lärt mig en massa faktiskt & haft hur roligt som helst. Känns verkligen att de är de här jag vill syssla me. :) Så valet inför gymnasiet är nu stensäkert efter den här veckan o alternativa arbetsplatser, inte alls tokigt!
Men ett minus me den här veckan är att de inte funnits tid att träffa älsklingen min så hjärtat rent värker av saknad just nu. :( Får ta igen allt när vi ses till veckan igen!
 
 

Dag 12 - I min handväska

Ja.. Nu använder ju inte jag handväska utan jag har mest min skolväska! :) 
Men där finns iaf:
-kalender
-penna
-tuggummi
-pengar
-girlstuff
-ofta skolböcker/läxor
-ibland mina vantar
-nycklar
 
ja, lite smått & gott. :)

DESIGNÄNDRINGAR PÅGÅR

 

Dag 11 - Mina syskon.

Hoppar över denna eftersom jag inga syskon haaar.

Praao, wtf.

Prao'n går faktiskt riktigt bra för att skryta lite. ;) Är dööödstrött efter varje dag iofs men är så galet kul och känner mer & mer att de är de här jag vill syssla me! Har dom senaste två dagarna vart på en avdelning me sjukt mysiga äldre och surrat på & skrattat me dom och idag gick jag me en arbetsterapeut. Imorrn kommer jag gå me två sjukgymnaster och sen rullar de vidare me sjuksköterskor och sånt. Fyfan, så bra. :) 
Passar mig som handen i handsken de här! 
Nu äre bara lite fika, surra me mammi, kanske ta en dusch & fixa inför imorrn. 
Den enda som saknas nu är mitt ♥, eftersom ingen av oss hinner träffas den här veckan troligen. Gaah, blir galen utan honom!
 
Puuss ♥

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.

Är för lat att ta en outfit-bild nu faktiskt.. ;) 
Men,
 
Svart baströja - H&M
Svart stickad tröja - VeroModa
Ljusa jeans - H&M
 
:)

Awesome!

Haft en helkul helg me brudarna & de behövdes verkligen! :) Bjöd på kebab & wok, blev inte helt tokigt faktiskt. Massa surr o skratt! :))
For på gudstjänst idag, minnesgudstjänst å farmors vägnar. Sorgligt som tusan är de & några tårar fälldes men hade ju mina brudar där som fixade upp de hela efteråt.
Sen drog vi hem till mig och fixade tacosmiddag så har haft middagsgäster två dagar i rad, haha! Men gott blev de! :)
Nu sitter jag och kollar på Awkward & bara tar de lugnt. En kanonhelg helt enkelt så nu är jag redo för en veckas prao, wihoo! :)

puss!
och jag har världens bästa pojkvän. <3

<3

Maten klar, lägenheten röjd, ljusen tända & makeup on!
Inväntar nu mina brudaaaar! :)

SHOES AND FASHION




bed, sweet bed.

Typ nyss kommit hem från att ha vart ute & skrattat bort några timmar me lisen & hennes grabb. Mycket uppskattat ikväll! :)
Var i stan me pappa idag & bytte mina skor. Köpte ju vinterskor tidigare i veckan som var omöjligare än omöjligast att överhuvudtaget gå i, så nu bytte jag till ett par mer sneakersliknande ena som är både varma o fullt ut funktionella att gå i!
Imorrn fixar jag hemgjord kebabsallad & bjuder mina brudar på! Hedersgäst Lool såklart som äääntligen kommit hem från Ungern! :))

nä, nu säjer jag gonatt & sluter mina blå ett tag. puss!

RSS 2.0