Ut i solen me brudsen!


Solsolsol ♡

Blir lite dålig update nu när de är så otroligt varmt & fint väder ute! Har kört shortspremiär senaste dagarna, wiho :) sitter på Apoteket nu & ska shoppa lite solskydd o sånt, känns som de kan behövas nu!

Älskar mitt armband btw, åh! Plus att man skänkte typ 20:- till nån fond när man köpte de.. ;)


Sweet 16.

Har haft en kanonbra födelsedag idag! Fint väder, underbara kompisar att tillbringa skoldagen me, roliga presenter & god tårta :)) lägger upp mer bilder på presenter sen!
De här är iaf dom två tårtor mamma gjort, yummie!


15 år & 364 dagar

Sista dagen som 15-åring & de avslutades me ett väldigt bra besked! Äckligt glad! :)) men håller de hemligt tills vidare, höhö.
Imorrn uppfyller jag mina 16 år, wiiiie. :)

/r


Sol sol sol

Gick iväg & hjälpte Lool & Wilma idag att sälja kakor till deras klassresa, :) satt där o stekte i solen mestadels av tiden dock, haha! Men inte helt fel de hellr :)
For till faster en sväng o surrade, käkade middag & for ut me brudarna ikväll :) inte helt fel dag!
Imorrn blire att fira mor på hennes dag!

/r


Cheers to the frikkin weekend

HELG! ♥ 
Har typ nyss kommit in efter att ha vare me många braiga brudar, haft en äckligt kul kväll faktiskt! så tack för de :) Imorrn ska jag försöka att INTE sova bort hela dagen, kanske hinna sola en stund från morron oxå om de är soligt innan jag drar iväg på cykeln till wilmis o lool som ska va duktiga o sälja kakor på nån grejjamojjdag om bilar :) 
Har somnat två dagar i rad nu när jag kommit hem från skolan, blöh. Igår sov jag så hårt att när mamma väckte mig pratade jag tillome i sömnen om nån båt jag skulle hinna me, haha jösses.. Men får bli en massa vila i helgen så jag håller mig pigg & fräsch ända fram till slutet nu, kör slutspurten nu innan 'grundenten'! :D
 
/r

Run, just run

Blev nog en löprunda ikväll ändå! Äckligt varmt & otränad är man, haha. Känns att man inte sprungit ordentligt på ett bra tag, :) Men de blev av iaf och även lite cykling på byn me brudarna ikväll, så blev en aktiv kväll! Blev en hjärtrusning när jag kom in, 45-60 s, såå de vore väl bra om de kunde stanna vid de då..

Nyduschad & fräsch lägger jag mig i sängen me fläkten på & kollar på film innan de är sovdags! Hoppas på att sova bättre inatt än fast jag ha så otroligt svårt att vänja mig vid ljuset på sommarn. Gaah.. 
 
/r
 

källa: google

Dag 25 - Min drömresa

Oj.. finns många ställen jag vill åka till. 
Frankrike
USA
England
är några ställen jag vill åka till :)

Maj 22, 2012

Hallelujah! Nu är jag me telefon igen, :) Köpte wilmis iphone 3gs, wooh! 
Dagen har iaf varit väldigt lugn & skön, blev fika på cafeét efter skolan oxå, myspys. :) Ska duscha, göra några inlägg här som ni kan kika på senare & bara ta de lugnt tro jag. Tänkte fara på gymmet ellr ut o springa men motivationen svek, haha.
 
/r

Premiärcykling

Blev lite solning imorse oxå på balkongen, skönt! Man få passa på att sola fram till 12:30 ungefär sen ha solen flyttat sig till andra sidan så då få man sitta i fönstret & sola istället, haha :) 
Tog mig en premiärtur me cykeln ikväll, är så himla fint just nu när man tänker efter. Gröna träd och gräsmattor, kvällssol i ögonen, varm luft & asfalt och små tussilago. :)
Blir nog att ta en dusch ikväll, packa gympakläder & kolla på film. Försöka stänga ut värmen en stund innan man ska sova, haha!
 
/r

Easy Wax - Veet

 
Fick denna av mamma och har testat den lite smått. Tycker den funkar väldigt bra förutom att de räckte inte me minimitiden (20 min) för vaxet att värmas upp utan jag fick ha den i 35-40 min. Men den var enkel att rulla ut & ganska lätt att dra bort vaxet me väven! 
 
Så 4 av 5 poäng till den! :)

NEW IN


NEW IN FROM GOTHENBURG

 

Summer

Igår drog jag till stan på ungdomsmässa. Sprang på stan lite först & hittade äntligen skor till skolavslutningen! Sen gick jag in på mässan & kollade lite ute på torget men den va mest för stans föreningar & ungdomar, inte vi i länet så de kändes lite halvdant. Satt i solen och nästan smälte bort, de va såå varmt! Satt där och solade mig tills Rasmus slutat skolan så han kom förbi, vi gick på stan & lite runt runt, satt o surrade och hade de allmänt bra. :) Så kul att träffas igen efter så lång tid! 
 
Imorse vaknade jag av en massa sirener, två brandbilar som körde förbi.. Har iaf klivit upp & hunnit äta och sola lite, har just nu 37-38 grader i solen så fick faktiskt ta en paus i solandet för att inte smälta bort haha. :)
 
/r

CoasterVille

Ja, sitter i pappas soffa & spelar CoasterVille. Stackars ralleman försöker lära mig hur jag ska göra men de går inte så bra, haha.. Iallafall ha jag tagit ut en ledig dag imorrn för att åka på idrottsmässa för oss unga, ska bli superkul! :) Träffa rasmus gör ju dagen ett snäpp bättre de oxå, sjukligt längesen nu! Så de bli nog en bra dag imorrn, finväder förväntas ju såklart :)
Nu väntar jag bara på att duschen ska bli klar att användas så ska jag duscha, torka håret & lägga mig.
Gonatt babes. 
 
/r
 
 

Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner

Om jag vann 10 miljoner skulle jag ge bort till mina nära & kära, resa utomlands aslänge, spara pengar & köpa en snygg Saab! :))

FREEDOM, FREEDOM, FREEDOM


Onsdag

Mobilen funkar fortfarande inte.. aaaah, bli ju galen snart! Ändå gjorde den framsteg inatt, nu funkar halva skärmen att trycka på. Så har den inte repat sig efter allt jobb me hårtorken & vila så lämnar jag in den på fredag i stan så får dom kika på den! Åker till stan & kollar på ungdomsmässa för unga ledare inom idrotten, så de ska bli kul :) Ska nog träffa rasmusen oxå, wiho!
 
Idag va en ganska slapp dag. Åkte till en annan skola imorse och hade musik, spelat i ensemble och jag va såklart basist. Riktigt kul faktiskt! Sen blev de matte och lite repetition inför sista matte nationella imorrn. Efter skolan smet jag iväg och köpte en present till Mimmi & for sen hem till henne o blev bjudd på tårta o kaffe, namnam! Ska packa lite tills jag far till pappa imorrn & lite till stan, o sen blire nog bara lägga mig & läsa ellr kolla på film. :) Skulle behöva läsa men.. få se hur de bli me orken, hehe.
 
/r

Skit också

Arg. Arg. Arg Rebeckah. Min telefon har blivit fuktskadad och är nu helt o hållet paj i touchen. Skärmen funkar som den ska och knapparna på sidan av telefon, men kan inte trycka på nånting. Försöker torka upp den me hårtorken och låta den ligga på elementet, men känns rätt kört nu.. Aaaargh!
Gonatt.
 
/r

GBG

Ändrade min plan lite att berätta dag-för-dag så tänker ta en sammanfattning på allt istället, eftersom mitt guldfiskminne har lyckats tappa bort vad vi gjorde dag efter dag, haha..
 
Vi har iallafall åkt buss 13 timmar och checkat in på ett suuuperfint Scandic-hotell. Bodde med tre andra brudar på rummet vilket resulterade i ett ganska stökigt rum efter sisådär tre timmar. ;) Vi gick på stan säkert ett halvt dygn sammanlagt, haha! Fanns ju såå mycke & titta på och så många affärer som man aldrig ens sett här uppe. :) Vi har åkt spårvagn en massa gånger, vilket va så mysigt! Dom är ju jättesöta, haha. Traskat runt på Liseberg och vi tyckte de va en bra idé att använda mig som väsk/kepsbärare eftersom jag fullkomligt hatar karuseller, haha. Har ju ingen kontroll över skiten! Dock fick jag en febertopp där på Liseberg så jag och en annan tjej for tillbaks till hotellet och kollade på TV och åt godis. Mysigt de oxå, eftersom de vid den tiden spöregnade ute :)
Sen har vi även spelat Laserdome, vilket jag helt o hållet sög på, haha! Men riktigt kul vare. Provade oxå på gokart vilket inte heller va en stark sida hos mig, men ändå riktigt kul! For på Universeum ett par timmar och kollade på massa fiskar, apor och testade att va en rymdgubbe, hohoo. Ätit god mat, skrattat så tårarna verkligen forsat och haft roliga kvällar på rummen.
Kan inte blivit bättre än såhär! :) 
 
Bjuder på lite bilder oxå.
 

Måste bara tillägga att de här är den godaste chailatten jag druckit någonsin, från Espresso House!

Back to Norrlandet

Har haft 5 underbara dagar i Götet me klassen & några föräldrar! haft soligt nästan varje dag o verkligen varit sommarväder, så norrlänningarna fick lägga om outfiten när vi kom 100 mil söderut haha ;) nu sitter vi på bussen påväg hem, ska bli skönt att komma hem men ändå lite trist! men vi ha haft jättekul :)
lägger upp en berättelse dagfördag i nästa inlägg!

GÖTEBORG LEVERERAR

anledningen till varför de blir lite bloggning just nu är ju såklart för att vi är på klassresa i GÖTEBORG!
kommer en berättelse & mer bilder när jag är hemma igen :)

/r




1 dag kvar

Gör ett snabbt inlägg bara innan maten, är tokhungrig! 
Ikväll blire packapackapacka för imorrn kväll far vi till GÖTEBORG! ♥ kungklassen & jag. ;) Sen ska jag även hinna me & hälsa på faster en sväng, duscha o läsa lite ur min äckelengelskabok..
Men först käka! :)
 

Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30

jag ska ha..
 
Sett Frankrike
Utbildat mig till läkare eller ambulanssyrra
Skaffat minst 2 barn
Köpt ett fint hus
Skaffat mig en snygg Saab
Sett Mia Skäringer live
Backpackat i Europa
Gjort massa roadtripar genom Sverige
Sommarjobbat på tåg
Varit på solsemestrar 

Dag 22 - Min favoritartist

Oj, finns ju så många bra artister!
 
Men några är väl:
Mia Skäringer
Usher
Pitbull
Agnes Carlsson
SHM
 

Oh yääh

For på skjutbanan i eftermiddag me kusin & fick pröva hans bössa, vilket gick suuperbra! Är apnöjd me tanke på att de va första gången jag prövade en me starkare rekyl, :)
Sen for vi & kika efter lite bäver i finväre, tog en kopp kaffe & for hem. Haft en riktigt bra dag, helt enkelt! :)
Hälsade på faster en sväng ikväll, åt glass & drack kaffe och nu ha jag duscha och packat inför morgondagen. Tre dagar kvar sen - GÖTEBORG! Taggataggatagga. 
 
/r

Dag 21 - Min favoritårstid

Jag gillar faktiskt alla årstider förutom hösten, haha! :o
Men mest är väl ändå sommarn! :)

Söndag

Sista showen igårkväll gick alldeles utmärkt! Så jädra kul att ha gjort de här, så kändes lite sorgligt för alla igår att de va slut, haha :) Nu återstår bara - GÖTEBORG!
Idag ska jag bara käka lunch och så sen ska jag o kusin fara på skjutbanan så jag får fräscha upp skyttet igen, ska bli kul! :)
 
/r

Showbusiness

Har haft fullt upp me vårshowen nu sen torsdags! Första showen blev avklarad igår, och trots lite krångel (inte så konstigt eftersom de va den 1:a) så gick de över förväntan! :) Trots premiärnerver och allt! Så vi är supernöjd, :) Ikväll återstår ännu en show sen har vi gjort vår sista grej tillsammans, känns sorgligt men ändå har vi haft superkul på alla träningar och uppvisningar. Kul att de kom mycke folk oxå, hoppas på fullsatt ikväll igen!
Vaknade kring halv tolv imorse, ätit amerikanska pannkakor till frukost, yummie! Blir bara o vila idag för att ännu en gång köra järnet på scen ikväll, :)
 
/r

Dag 20 - Mina drömmar

Utbilda mig och jobba med det jag verkligen brinner för (ambulanssjuksköterska, läkare, uska på akuten)
Resa till Paris
Gifta mig
Skulle kunna tänka mig att jobba som au pair i England
Få barn ganska tidigt (3-4 st) 
Att mina barn inte ärver mitt hjärtfel
 

vovvemys

ligger inträngd mot väggen eftersom stövarn tagit upp 75% av min säng just nu, haha! men vill inte putta ner han hellr när han se ut att sova så gott :)
skönt me en ledig dag idag, men blev inte så ledig för mig o klassen eftersom vi ännu en gång hade en heldagsträning inför showen! allt börjar äntligen sitta hyfsat bra, är bara lite finslip på sista genrepet imorrn :) ska bli kul som sjutton även fast man är riktigt nervös!
imorrn äre träning igen som sagt, gogogo!

/r

RSS 2.0