I need fuktbomb in my hair'slash'birdnest! :s

Herregud va jag ogillar mitt hår! Uschusch, trivs inte alls i såhär kort hår och slitet utav bara tusan! :s Näe, jag behöver en fuktbomb!
Inpackning, silikondroppar (måste inhandlas) och ja, lite sånt.

Fortfarande inget bad i sommar? :o

Har inte badat nånting i sommar! :o Äre bara jag som inte har badat någe ? /: Alla har badat utom jag känns de som. :s Jag har doppat fötterna men. ;)
Näe, nu till veckan ska de väl ändå bli finväder (över hela Sverige) och jäman anåda om solen missar fläcken där jag lever! Och då kommer ni hitta mej i vattnet, var så säker, haha! :D

Min midsommar! :)

Ska berätta lite om min midsommar då. :)
Midsommarafton tillbringades (grammatik = usel?) på en bröllopsmiddag! Jag fick förfrågan om att va servitris på ett bröllop på midsommar och inget var inplanerat så såklart ställer jag upp! Vi kom dit vid 14 och fixade förrätt, dryck osv. Sen kom gästerna och åt förrätten och vi hann med att äta lite ute i köket oxå. Sen samlade vi in alla tallrikar och serverade varmrätt vilket var älgskavsgryta med potatisbakelser. Jättegott enligt mej! (: Sen åt dom de och sen fixades efterrätt med lite avec, kaffe och tårta. :) Brudparet var jättefina och de var roligt att va där! :)
Och sen igår på midsommardagen åt jag och mamma en midsommartallrik, och sen tittade vi på Vi hade iallafall tur med vädret igen och åt glass. :)

Tillfälligt här! :)

Nu är jag tillfälligt här på bloggen, har Internet en sväng nu så passar på att fixa lite inlägg. Har vart så mycke nu så har inte ens tänkt på att jag kunde göra tidsinställda inlägg. :o Smartajag! Jaja, men statistiken rusar neråt så jag ska fixa några inlägg åt er så de blir skojigare att kika in här på SOSRebeckah. :)

Nu sitter jag iaf me datorn i knäet, glass med nogger-smak i magen och en sovande, varm och go' katt i knät. :') Hehe, datorn och katten delar plats. ;) Iaf så kommer vi att pröva fixa Internet till veckan så de är tummen upp! (y) Detta var ett litet infoinlägg me en liten bit av vardagen just nu.  gud så proffsigt de där lät.. ;o

this/that

Singel/Förhållande
Leopardmönster/Zebramönster
Rosa/Lila
Fattig/Olycklig
Smsa/Ringa
Liseberg/Grönalund
Långt hår/Kort hår
Mc Donalds/Burger King
Blondin/Brunett
Surt/Salt godis
Cocla Cola light/Coca Cola
Jay Z/Eminem
Sverige/USA
Kaffe/Thé
High heels/Converse
Desperate Housewives/Gossip Girl
Scrubs/How I met your mother
Blåa ögon/Bruna ögon
Sony Ericsson/Nokia
Xbox/Playstation
Utekväll/Hemmakväll
Julafton/Nyårsafton
Att aldrig mer få äta chips/Att aldrig mer få shoppa skor
Ginatricot/H&M
Ge/
Britney Spears/Lady Gaga
Pengar/Kärlek
Chips/Ostkrokar
Personlighet/Utseende

Inget Internet på ett tag

Bara för er läsares information så kommer inte jag ha tillgång till Internet på ett tag! Vi håller på fixa och trixa litegrann hemma och diverse så jag har inget Internet nu på ett tag. :)
Ha de så gott tills jag kommer tillbaks! :D ..och mycke längre därefter oxå ju! :) ;)

Dag 15 - en bild av någonstans du var idag.

Har ingen bild på vår lokala Ica.. ;(

Dag 14 - en bild av dig från förra året.

Men gooosh, va jag saknar mitt vanliga hår.. :(

Knepig design jag vet.. :/ -Godnatt!

Något har uppenbart blivit tokigt i designen som jag (än en gång) suttit och ändrat men de ska fixas! :)
Men nu ska jag slå igen mina blå. Godnatt alla söta! :)

Yoga!

Jag bestämmer mej för att börja me yoga varje dag i.. tja.. en vecka! Vill prova hur de känns och om de blir någe resultat. (då dock inte på en vecka kanske.. eller jo me hårdkörning kanske hehe!) Gjorde ett pass ikväll (har mest sån energi för mej själv liksom, och mest tid på kvällen o;) och jag har faktiskt liite träningsvärk, lite stel sådär som man känner sej innan man får träningsvärk.
Härifrån tar jag mina övningar -> Distansyoga

Vinnaren av Goodiebag-tävlingen

Stort grattis till Frida som vann den härliga Goodiebag'en ! :D
Maila mej på [email protected] så får jag dina kontaktuppgifter! :)
Vinnaren är Frida!

Tisdag! ..oops onsdag :o

Eller.. äre onsdag idag? :o äh, orkar inte kolla. ;)
Usch va man blir ''dagavill'' när man har sommarlov! ;s Glömmer helt va de är för dag.
Har iaf idag fått förfrågan om att servera på ett bröllop till midsommar! De kommer bli superkul. :) Jag och 2 andra tjejer ska servera, men dom behöver en till så vi söker för fullt.
Jaja, idag har iaf vart en ganska lugn dag. :) Haft en riktigt jobbig natt.. Uscha! Gick och la mej kring 22:30 och sen gat jag kliva upp vid 23 och smörja in ländryggen me liniment. (hjälpte pappa me fyrhjulingen och skogsvagnen och då var man så smart att man sträckte illa sej i ryggen :s) Så jag somnade väl kring 23:30 och sen vaknade jag 04 och fick gå upp och smörja igen. Och sen vakna jag 5:30 och gick upp och smörjde igen. Usch, va ont jag haft! :/
Sen klev jag upp 7:30 för vi skulle in till byn och göra en grej då. Sprang förbi på skolan och hämtade lite grejer jag glömt där sen jag hoppade på kryckor. Och sen har vi fikat litegrann hos några vi känner, och ja inte gjort så mycke mer. :)
Och nu har jag vart ute och kört fyrhjuling. ;) Skojskoj, jag vet!
De här blev inte ett så intressant inlägg som jag tänkte mej, ajaj.. haha, hoppa över de här inlägget. xD
Smarta jag.. du har ju redan läst de.. -.-

Tävling: Goodiebag! AVSLUTAD

AVSLUTAD!
Vinnaren avslöjas klockan 17:00!

Favoriiiter Dom här skorna fick jag ifjol ...

dsc07665 (MMS)

Favoriiiter Dom här skorna fick jag ifjol och dom kommer bli mina följeslagare i år! Så otroligt sköna, snygga och härliga!


Nya designen :)

Vad tycker ni om den nya designen? Ska kaaanske göra en ny i sommar, men jag får ju se. :)
Men vad tycker ni då? :D

Ben&Jerry's Half-baked

Provade denna godsak och måste hålla me dom andra Ben&Jerry's fansen att de här var riktigt riktigt gott! Första jag tänkte var att Ben&Jerry's glass är väldigt annorlunda, speciell. Liksom glass me kakdeg eller brownies är inte direkt va man hittar i varje glasspaket! :) Så tummen upp för denna! :D

Dag 13 - en bild av någon du saknar.


Åskaaa :(

Usch och fy, va åskan har gått idag! :o
Den har gått nästan hela dagen, iaf mellan 12:30-16:30.. :s
Usch, gillar inte åskan jag. Men är inte sådär rädd som vissa som typ ligger under sängen och skakar. Va hemskt för dom! :o Fy bubblans!

Yeeeeyh! :D

Åh, va sjukt glad jag blev när jag kollade mej lite hastigt i spegeln och såg en lock på sidan av håret. Gick tillbax och kolla lite närmare och då vare en ganska stor bit självlockigt hår!
Kan förklara mitt gamla hår tillbaks! :D Haha, men de känns sååå skönt att få tillbaks sitt självlockiga hår och inte ett sönderpermanentat hår!! :) (y)

Sant eller ej?

Från kissies.se
Är de här verkligen sant..?
Att man måste älska sej själv innan nån annan kan göra de. Jag tror att vissa kan hitta sej själva genom nån annan.
Men jag förstår även vad hon menar.
Fastnade just vid de där stycket..
Vad säjer ni läsare? :)

Alla är så olika. :)

Tänk egentligen va häftigt de är att alla är så otroligt olika! Liksom när jag gör nåt jättelitet och vanligt kanske..hm.. jomen när jag äter en portion med mat och lite sallad och mjölk/vatten, så äter jag på ett organiserat sätt medans den som sitter mittemot mej äter på ett helt annat sätt. Och de sättet är den andre van vid och jag är van vid mitt sätt.
Och liksom jag pratar på ett sätt medans den jag pratar me pratar på ett helt annat sätt men ändå så förstår vi varann, och tankarna är ungefär domsamma. Men vi är så otroligt olika. Och jag har en särskild del värderingar medans en annan har helt andra värderingar än mej.
Otroligt att vi är så olika ändå. :) Häftigt juu!

Dag 12 - en bild av någonstans du älskar att resa.


Tävlar om ett par Converse!

Jag tävlar om ett par snygga Converse hos kandylandy.se i samarbete med BrandsInFashion.com.

Brandsinfashion.com

Dag 11 - en bild på en snygg kille.


Beställt! :D

Dessa skönheter kommer allihopa från H&M! :)
Och de fick bli liiite mer gult i sommar för märkte för några år sen att jag passade jäkligt bra i gult! :o :)

Sommarlovsmorgon?

En sak som jag tänkt på direkt när jag hört sommarlov är - sommarlovsmorgon på TV! När börjar de? Längtar hur mycke som helst! :o :D

Grillat!

åh irriterande, skrivit ett halvt inlägg när internet lägger av.. -.-
Ja, som rubriken säjer så har vi käkat grillat till middag! Så sjukt gott varenda gång! :D Lessnar aldrig på de. Och jag tycker t.o.m de luktar gott när man bara tänt grillen så med mej behövs de inte mycke för att göra mej nöjd. ;) Hehe.
Näe, så nu ligger jag i sängen och snärtar bort störd mygg som inte fattar att jag inte vill ha dom på mina ben när jag petat bort dom typ 100 gånger! De är ju de enda negativa me sommarn, myggen..! -.- Uscha!
Men myggtabletter funkar bra och flugsmälla bäst, hehe. ;)
Nä, har inge intressant att skriva om nu känner jag. Passar på att slå igen mina blå istället, och sova. :) Nattinatti!

Racer-glass, eller..?

Var på affärn efter skolavslutningen och köpte isglass. Hittade nån god Bilar-glass me smak av jordgubb och ananas. Så satt och gottade mej me den när jag kom hem. En skön bild på mej och glassen kommer här. ;)

Sommarloooov! :D

Yippieeeyh! Nu har man sommarlov! :D
Känner mej riktigt stolt ändå att gå ut 7an och tänka på allt arbete jag gjort och hur hårt jag kämpat för att få de klart! :)
Tyvärr så funkade inte kameran som den skulle så jag fick bara TVÅ bilder från skolavslutningen.. -.-
Men två bra bilder då.. :)
Så nu har man ELVA veckors ledighet! :D
Åååh, de bara spritter i kroppen när man tänker på allt man ska göra; bada i kallt vatten utan att de gör nåt - sola sej snyggt brun i steeekande sol - svala sommarkvällar me fina solnedgångar - glass i massor - fara till stan och shoppa - regnbågar som träder fram efter sommarregnet.
Och mycke mer!! :)

Dag 10 - en bild på någon som inspirerar dig.

Blondinbella som skrivit Egoboost. :)
Mia Skäringer som är en helt fantastisk person bara, rakt igenom. :)

Min känsla just nu - dååålig dag!

AAAAH! De här känns för tillfället som en dålig dag!
Nyss när jag kom och skulle lägga mej me mitt onda knä så hittar jag en spindel i sängen och skriker åt mamma att döda den, så tar hon mina examensskor som är helt ny och dödar den me! :o Sen ska jag plocka upp mitt mosade täcke och då vänder jag de åt fel håll och sen vänder sej mamma om så hon puttar ner mej i sängen.
de känns som jag lever i..misär! :'( xD

Dag 9 - en bild på någonting du vill göra innan du dör.

Resa till; London
och Paris. :)
pierca mig i läppen.
skaffa barn, som kanske ska heta thilde..? :)
och egentligen är min lista mycke längre än såhär, men de blir alldeles för långt. ;)

Dag 8 - en bild av din favoritaffär.

...och många fler :D

Ajajaj!

Åååh, nu har jag gjort illa knät på nåt vis så hoppar nu på kryckor.. :( Jag tror att jag gjorde illa mej på brännbollen igår men jag vet faktiskt inte annars när. De började litegrann på skolan men sen fick jag mer och mer ont så har legat vaken halva natten och gråtit för de har gjort så j*vla ont!!
Så imorse fixade jag ett par kryckor på skolan och så hade jag bandagerat knäet innan jag for imorse. Men de va så tråkigt för klassen skulle gå en ''träningsvandring'' inför fjällvandringen till hösten men den kunde ju jag såklart inte följa me på.. :( trist värre! Men då fick jag syslöjda hela förmiddagen och som me allt, så blire ett resultat (positivt eller negativt) och jag hann bli klar me min väska som jag gjorde på slöjden! :) Så jag ska ge den till mormor när hon fyller år i juli!
Och sen på eftermiddagen så började mitt underben att domna och de va inge bra alls så vi for till en doktor som fick titta på de och han sa att jag sträckt ledbandet på sidan (ligaments-skada) och nåt korsband/ledband (..?) ovanför knäskålen. Så han tog en starkare bandagebinda och lindade knät så nu går de ju bra! :) Men de gör sjukt ont ibland. :o Får väl se hur de blir på skolavslutningen på fredag.. vill inte gå me kryckor då. :o men doktorn sa att jag skulle vila benet så mycke som möjligt och att ha stöd ett tag va bra så får väl se då.. :/
Annars löser sej de me! :)
När jag kom hem låg jag ute och solade litegrann i fiiinvädre. :D Så hoppas på en liten bränna nu då. ;) Fast nu börja de blåsa. :/
Jaja, nu har jag inge mer att skriva den här gången. :)

Dag 7 - en bild av ditt favoritband/din favoritartist.

Donkeyboy!


Britney Spears


Jason Derulo

...och många fler :D

Åska!!

Uschuschusch, va åskan har dundrat på här idag och blixten har tagit ett bra besök här oxå! :/ Först börja de smälla på och spöööregna utav bara sjutton kring 12-tiden och höll i sej ett bra tag. Sen gick jag till farmor efter skolan och då bara duggade de lite, och precis när jag stänger dörrn hos farmor så börjar de blixtra och dundra som attan igen! Och sen bara hällregna de och blixtrade/ljungade och åskade som bara den ett bra tag så jag och farmor satt inne och fikade. Och åt kallpannkakor. ;)
Nog om åskan. Imorse var jag iaf till tandläkaren och som alltid när man vart på så speciellt roliga besök där så kommer man ut som en patient me ansiktsförlamning ungefär. Skulle ju laga om en tand så hon borrade bort all lagning, eftersom jag har så problem me ilningar. Och tandläkarn som gjort den här lagningen hade gjort den väldigt djupt så den irriterade nerven som ligger i tanden och därmed uppstår ilningar, så hon la en kalklagning lite provisoriskt. :) Så då var man bedövad hela förmiddagen, över lunch (åt några grönblad -.-) och fram till två-tretiden sen släppte den tvärt! :) Skönt, så då var man hungrig! ;o
Näe, nu ska jag packa eftersom vi ska ut på en liten vandring  (mest testvandring inför fjällvandringen till hösten!) imorrn. :)

♥Sommar ♥

Huuuur härligt låter inte de här?? :D
Åh, fy va man längtar till sommarn nu! Alla tjatar och pratar om sommarn och allt möjligt och de har nästan blivit ''populärt''. Och eftersom jag är kärringen mot strömmen och nästan aldrig hakar på moderna och populära saker men nu säjer jag bara ftw!
Sommarn är ändå bäst! Man mår bäst, man är gladast, solen bara steker och man blir härligt solbränd! Man umgås mer me folk/kompisar, är ute mer och får ett friskare välmående. :D Snacka om hälsokick och lyckokick till tusen!
http://michelleewegert.blogg.se/2011/june/summer-breeze.html

Godermorron!

(så fin jag är på morron, jag vet.. (;)

Jahapp, igår satt jag uppe riktigt länge och fixade en ny design till bloggen. Ville ha en lite mer somrig design så jag fixade de så här! Vad tycker ni då? :)
Fast funderar på att byta ut bilden på mej, men de kanske blir senare. :)
Idag ska man väl mest lata kanske, va ute lite. Solen skiner så fint men de blåser så jäkligt.. :/ Så, får väl se va man hittar på. :)
Nä, nu ska jag gå och fixa lite frukost!

Dag 6 - en bild av någon du gjort dom mest galna sakerna med.

Hehe, kom inte på nån annan. ;p

Plattat håret!

För ovanlighetens skull har jag plattat håret. Vad tycks? :)
blev så less på mitt ostyrsliga hår så jag tog och plattade ner de och jag blev ganska nöjd faktiskt. :) kanske ska göra de varje dag .. :p tills håret växt ut och blivit självlockigt igen.. :)

Dag 5 - en bild på ditt favoritminne.

Diggiloo 2009 <3

Soooligt :D

Yippie! äntligen soligt UTAN storm! ;) Så mej hittar ni ute idag! :D
Har iaf nyss vart lite snäll och städat bilen ut-och invändigt! Snäll man är. ;)
Och sen satte jag mej och målade tånaglarna rööda ute i solen! :)
Gud va skönt de är att de är skolavslutning på fredag! Och ännu härligare att man är ledig imorrn! ;)
Skulle egentligen följt me till en hembygdsgård och sjungit sista gången me Voices men jag är så förkyld så öronen har liksom slagit igen och jag är tätt i näsan så jag måste nog stanna hemma för ALLAs skull. ;) Haha, de låter inte så bra när jag sjunger upp i näsan just nu. ;o
Tralala. Men då tar jag istället sovmorgon och laddar för en sista vecka. :) Kanske fotograferar lite.. :)
Nää, nu tog jag bara en paus för att gå in och blogga så nu sticker jag ut igen! :D

liista :)

Vad oroar du dig för just nu? Hmm.. inget speciellt tro jag.
Vad hatar du just nu? Min ofräschhet efter en hel dag utan ström och vatten..gah.. -.-
Favoritställe att vara på? Hm.. hos mormor och hemma :)
Var skulle du vilja resa? Gotland, New York, London, Paris! :)
Skulle du vilja vara en pirat? Näe..
Vilka låtar sjunger du på i duschen? Sjunger inte i duschen, lyssnar på musik istället. ;p
Gillar du din boendesituation? Jo, de gör jag väl.
Hur många tv-apparater finns i ditt hem? 2. 
Vem är din mest högljudda vän? Hm.. de vet jag inte. :) 
Vilken låt vill du ska bli spelad på din begravning? Men gud, aldrig tänkt så.. :o
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Va är klockan? Va äre för dag? Va ska jag göra nu?
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? Men näe.
Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? Ja, dom som har hand om elen!!
Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? Hm.. joo. :)
Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? Tror inte katten skulle de ändå. xD
Har du någonsin pussat någon som varit hög? Nope. 
Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? Njae, inte va jag kan komma på.
Vem är den största idioten du känner? De finns väl många, men dom har ändå en anledning varför dom är de så. 
Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? Ingen aning.
Hatar du någon just nu? Näe, hatar gör jag väl inte.
Vem tog senast på din rumpa? Haha, vet int.
Har du syskon som är äldre än 21? Näe, har inge syskon. :)
Hur fick du ditt senaste blåmärke? Har inget nuvarande blåmärke tro jag. ;o
Saknar du någon just nu? Hm.. ja, faktiskt! 
Är du längre än de flesta i din ålder? Njae, de finns längre ena.
Kommer du ihåg exakt de orden du använde för att avsluta ditt senaste förhållande? Jag avslutade inte det senaste. 
Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? Ingen aning.
Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? Ja, har väl tänkt tanken men hellre pierca läppen då. :)
Känner du någon som är oskuld? Jopp.
När gapskrattade du senast? I förrgår.
Brukar du tänka innan du talar? Oftast, ja.
Skulle du någonsin kunna tatuera dig? Jaa!
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? Kan inte komma på nåt just nu (vilket jag borde I know..)
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Japp
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? Hehe, joo de skulle dom. Och sen skulle jag nog va dödens kanske...
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? Tro de.
Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? Kaanske, om folk påminde mej.
Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. Sant eller falskt? sant. 
Har du någonsin kysst ett ex efter att ni gjort slut? Näe.
Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? Njae, tro inte de.
Pratar du ofta? Inte mer än nödvändigt tro jag. :)
Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? Sängen, köket, toa, 
Vad är det bästa som händer dig idag? Hm.. vet inte, kanske ska sola och de blir härligt. :)
Vem har du umgåtts med idag? Mamma & pappa. 
Är du en elak person? När de behövs, japp!
Om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? Oj, vet inte! Köpa massa kläder, men sen spara pengar! :)
Finns det någon person du har något otalat med? Jao.
Vad lyssnar du på just nu? Mitt knapprande mot tangentbordet.
Tror du att andra människor tycker illa om dig? Kan finnas såna, men de tro jag inte.
Om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? Springa för mitt liv! xD
Är du lycklig? Så gott man kan just nu, I guess. :)
Vem skrek du senast på och varför? Vet inte om jag direkt skreek men.. :p
När grät du senast? Jadu.
Vem kramade du senast? Suu. :)
Är du rädd för mörker? Ibland.
Vad drack du senast? Kaffe!
Tror du att två ex kan vara vänner? Ja, 
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? Jaa!
Sover du med dörren öppen eller stängd? Halvöppen. ;p 
Skulle du vilja vara berömd? Näe.
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? Soool!
Finns det någon person som du aldrig vill förlora? jaa!
Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? 1

Gäsp..!

Jo, liite trött är man väl ändå om jag ska erkänna. ;) Haha, jag och Su har vart vaken hela natten! Vi tänkte dygna men slocknade sen vid halv sex så de vart inget av. Men vi sov ute i min lekstuga och så var vi ute och fotograferade mitt i natten, och sen gjorde jag mej en liten espresso vid 04 så vi har klarat oss bra inatt. ;) Fast ja, jag har ju suuperont i magen ändå för dom här körtlarna i magen som har svällt nu när jag är förkyld. Och har typ blivit mer förkyld nu på senaste dagarna så då blire ju värre. Uscha. -.-
Nä, idag så ska Su åka hem och sen vet jag inte va jag ska göra. :) Lata kanske. ;) Eller cykla en sväng. :)

Godmorgon!

'Tjihoo, idag kommer ingen mindre än bästa SU hit! :D
Vi ska ha så grymt skojskojskoj! ;) Hehe. Vi ska sova ute men jag säjer inte vars. ;) Moahaha.
Har bakat brownies och hallongrottor så vi har nån matsäck. ;d

Tävling: Goodiebag! :D

Nu drar jag igång en tävling på en liten go' goodiebag! :)

Såhär tävlar du:
Skriv i din blogg (och låna gärna den här bilden) om att du tävlar hos SOSRebeckah om en Goodiebag. I inlägget ska finnas en länk till detta inlägg.
Sen kommenterar du de här inlägget me en länk till ditt tävlingsinlägg.
Och sen äre bara att hoppas på att du har turen på din sida!
Tävlingen pågår till den 15 juni. Vinnaren dras slumpmässigt.



Goodiebagen innehåller: Två mascaror - två nagellack - ett läppbalsam - ett läppstift - ett läppglans - två ögonskuggspennor - ett halsband - ett mobilsmycke - en pin Skitsnack? Nej Tack! - ett lysdiadem - ett romantiskt ljus - fotopapper till skrivare - en liten fickspegel - en liten nyckelpiga med lampa .

Dag 4 - en bild på dig själv och en familjemedlem.


5 dagars ledighet - oohyeah. ;)

Riktigt skönt att va ledig nu i 5 dagar! :) Kristihimmelsfärdsdag är inte så dum ändå. ;)
Imorrn kommer Suu! :D <3
Så vi kanske träffs på fredag! :)
Ikväll ska jag väl bara lata mej tro jag, kanske gå ut och fotografera lite!
Jaa.. har inge mer att skriva just nu. :)
Jo just de, gjorde SO-provet idag och fick 9,5 poäng. Alltså omprov.. -.- Men eftersom man har legat sjuk och på sjukhus så har man inte kunnat plugga så, förståeligt. :/
Trevlig kväll!

Dag 3 - en bild av någon du älskar.

Älskar er. :) <3

RSS 2.0