torsdag

har medicin just nu men är inte så pepp på att jobba så slänger in ett inlägg istället haha! käkade tårta på förmiddagen me 2orna o 3orna för att vi blivit certifierad till Vård och omsorgs-college igen, yeeyh. va de nu betyder, haha.. vi fick tårta o firade nåt iallafall! ;) efter skolan ska jag o lina fara på helens o titta på fina kläder & sen gå o fika, myspys. längtar tills imorrn när jag få va me mina brudar o braiga pojken, kommer bli grymt kul! :) 
nja, ska nog fortsätta jobba sista halvtimmen som är kvar. 
 
/r
 
 

Dag 5 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv

bild i repris men är nog den nyaste jag har på mig för min telefon dampar ju så går inte att föra över..
 
1. Jag är intresserad av religioner och tycker det är jättekul att läsa och lyssna på andra som berättar om sina religioner!
2. Jag blir sällan arg men blir jag arg, blir jag riktigt riktigt arg haha!
3. Jag har en sned käke.
4. Ingen får störa mig när jag tittar på ett riktigt bra program för då blir jag väldigt irriterad, haha.
5. Jag har ett medfött hjärtfel som är opererat men troligen kommit tillbaks igen.
6. Jag hatar att köpa kläder, blir helt vilse i pannkakan om vad jag passar i och inte.
7. Jag älskar parfymer.
8. Jag har lätt för att halka ur bra vanor och komma in på dåliga vanor.
9. Jag hatar att diska, över allt annat..
10. Jag har ett stort mjukt duntäcke som jag älskar!

dan efter alla hjärtans dag

fick en liten söt överraskning när jag kom hem från praktiken i torsdags, en allahjärtansdagpresent i förskott typ!
så de gjorde mig väldigt glad, hihi! :))
fick även en liten söt nalle o ett kort av sötaste elin, en blomma o choklad av mamma :) plus att hon beställt pizzeria-mat till mig när jag kom hem så jag hade faktiskt inte alls en så tokig allahjärtansdag ändå!
gjorde sista dan på praktiken igår, helt sjukt att jag vare där en månad! kändes faktiskt tråkigt att gå därifrån, kommer sakna alla och vissa lite extra mycke som man lärt känna bättre. men nu väntar skola igen!
snart ska jag fixa mig lite o sen fara & fika me elsa o Mimmi på nya caféet, ska bli mysigt :)
 
/r

Dag 4 - Det här stör mig

Lögner
Baktalande
Folk som är oärliga
Bitchar
När nån är väldigt dömande från första stund
Folk som tror dom vet bättre hur jag mår än jag själv
 
haha, vilket surt inlägg de här blev men de är faktiskt sånt som stör mig :)

åttonde februari

ha haft ännu en bra praktikvecka, man börjar komma in i rutinerna och göra mer saker själv nu så de är synd att de bara är nästa vecka kvar då! dock är de inget jag skulle kunna jobba me men ha haft grymt kul ändå och ett sommarvick skulle jag absolut kunna tänka mig :)
vaknade vid 10 idag o ligg fortfarande i soffan i sovkläder, haha! nä, ska kliva upp nu o fixa mig lite :) toksnöar ute idag, annars hade jag nog faktiskt tagit o provåkt skidorna men spåren ha väl drive igen som vanligt..
 
/r

Dag 3 - En rolig kväll

oj, ha haft så himla många roliga kvällar me mina kååmpisar så vet inte om jag kan välja ut en som va extra rolig! 
halloween, göteborg med klassen, alla epa-kvällar i somras hemma på byn, bara för nån helg sen när vi träffade massor av roligt folk hemma hos mig osv :) ja, jag ha haft många riktigt roliga kvällar som jag ha många minnen från!

#dåligmorgon

som rubriken lyder så ha jag haft en riktigt pissig morgon idag.. fick ju ett jättebra uppvaknande så de kan jag inte klaga på! men jag for ju på praktiken som vanligt, började halv 8. precis när vi är inne hos en vårdtagare för att göra frukost så känner jag hur jag börjar svettas, kopiöst! frågar handledaren om de är varmt där inne o liksom skämtar om de tills jag skulle diska.. när jag hade nästan diskat klart känner jag hur jag tappar kraften i armarna och svetten rinner i pannan, kläderna klibbas fast på kroppen o jag börjar må riktigt dåligt. säjer att jag måste ut därifrån så jag går ut och precis när jag sätter mig svartnar de för ögonen, som tur va hann jag sätta mig innan jag tuppade av! svetten fortsatte tokrinna och de va riktigt läskigt. så jag fick sluta för dagen o gå på akutmottagningen. tog prover, ekg o allt möjligt smått o gott där och som tur va fick jag träffa min läkare som jag haft ända sen allt me mitt hjärta började krångla så vi känner varann otroligt bra. han ville skicka in mig till stan för observation eftersom han tro att de är hjärtat som krånglar igen trots att allt såg bra ut men dom tog inte emot mig så ska få en remiss för att göra lite tester igen. hoppas till högre makter att de inte är nåt sånt klater igen.. 
 
så jag gick hem efter jag hade vare där o då kom mammi hit o hälsa på! så vi ha fikat o surrat så nu ha hon fare hem o jag funderar på att göra mig lite mat :) 
 
/r
 
 

söndag

sov till halv 10 idag o klev upp & kolla på tv, åt frukost o sen tog jag en dusch! for sen en sväng till faster o så kom mina epabruds o hämta upp mig så vi for runt en sväng på byn innan jag far hem till lägenheten ikv igen :) ha nyss käka middag, kött & potatisgratäng, namnam! så nu ska jag bara packa klart sen far jag till lägenheten o gör en till praktikvecka vilket betyder att jag ska upp halv 6 imorrn! :)
 
/r

Dag 2 - Morgonrutiner

haha, de här inlägget kommer bli kul för jag är en fruuuuktansvärd rutinmänniska på morronen! väldigt flexibel på dan i övrigt me allt annat men morronen får verkligen inte gå fel för då mår inte jag bra på hela dan :o
 
kliver upp strax före halv 7, klär på mig och fixar frukost. sen fixar jag mig runt 6:50 o blir klar vid halv åtta. så kollar jag på tv till kl 8, då gå jag på skolan! :)
haha, så se varje morron ut när jag gå skolan!

tröttelitrötter

följde me faster & hennes kompis en sväng på nå affärer idag, vi for vid halv elva o kom hem för ett tag sen så är ganska trött faktiskt! dock ska inte de få hindra mig från att fara ut o träffa mina brudisar o ragga lite epa ikv :) ska bli kul att träffa dom igen, känns som de va så himla längesen!
gjorde faktiskt dagens goda gärning idag också! for ner o skulle boka tvättid då vi liks va hemma hos mig, där stod en ung utländsk kvinna me två småbarn som knappt kunde svenska. hon pekade på tvättmaskinen o när jag kolla såg jag att den gått sönder, nån felkod fanns på displayen och hennes barns kläder låg där inne bland allt vatten. visste fasen inte hur jag skulle lösa de, tryckte av o på den där förbannade tvättmaskinen men den ville inte ge me sig och öppna luckan! så jag ringde efter vaktmästaren som fick komma o lösa dedär o hon blev jätteglad, hihi! :) är faktiskt en skön känsla att kunna hjälpa nån me bara en sån liten sak.
 
nä, nu ska jag vila lite & sen ska jag fixa till mig så vi kan fara ut :)
 
/r

RSS 2.0