BLOGGPAUS


Dag 6 - Hit vill jag åka

GOTLAND

Sunday night

Idag ha jag inte gjort så mycke. ha nog bara tränat, sen tog jag en dusch o käka lite middag. drog vidare till fastrarna o fick min kameraladdare fixad, yaay! tack farbror :)
imorrn äre skola igen, just nu är man ju ganska peppad, men läser jag de här inlägget om ett halvår lär jag ju fundera hur fasen jag tänkte då haha!
aja, bli nog standardkvällen ikväll; kolla på film, fippla på mobilen & sen sova. :)
 
/r

I think about it every day

Sov ut hyfsat länge imorse iaf, men eftersom jag slockna så tidigt igår så blev de 11 timmars sömn, sjukt skönt! idag ha jag inte gjort så mycke mer än o träna lite styrka & kondition, väldigt skönt. nåt som blir mindre skönt imorrn är väl träningsvärken, haha.. men de äre värt de! :)
nu sitter jag & lyssnar på musik o ska snart slå på en film tro jag.
 
/r
 
 

New phone

Har haft ännu en rolig & bra dag på skolan, känns ju grymt de här! :) dan har gått enligt schemat idag & vi ha fått göra en massa namnlekar o presentationer för att lära känna varann, vet inte hur många gånger jag sagt 'hej, jag heter rebeckah och kommer från..blablabla..' på dom här två dagarna, haha! fått lite böcker o grejer.
när jag kom hem for jag på pizzerian o käka me Wilma & Felicia o så kom stoffe o käka me oss också, trevligt! nu ha jag tagit en dusch, testat min nya mobil; xperia neo v. haha, vet att den är gammal & den är även begagnad men faktiskt bättre än iphone'n som höll på kajka ihop. grym kamera iaf o rätt snabb är den också! :)
bli nog bara o fixa lite mer me telefonen ikv, kolla på film & bara ta de lugnt.
 
/r

Dag 5 - En plats du gillar att vara på.

Mitt barndomshem, där finns mitt hjärta.

Första dagen

Klev upp 5:45 imorse för att ha god tid på mig att äta frukost & fixa iordning allt, gillar att ha mycke tid på morron så jag kliver hellre upp lite tidigare! :) men de tar också ut sin rätt så just nu är jag nästintill halvdöd, haha..
Vi fick scheman, lite papper som ska fyllas i & informationsblad o sånt. Kollade på klassrummen, träffade 2orna & 3orna o lyssnade på när rektorn o några fler pratade, kommer inte ihåg vilka de va haha. Men har haft en riktigt bra dag faktiskt :)
Ha vare ut en sväng me mina muppar som blivit 9or idag, dom ha blivit så stor helt plötsligt, hihi! ♥
nu lägger jag mig & kollar på en film innan de blir nattitime för mig, punkt slut.
 
/r

Onsdag kväll

Tog ett träningspass ikväll & sen en pw på 40 min ungefär, riktigt härligt! :) for in till faster en sväng för o höra hur dom haft de utomlands & sen for jag hem o tog en dusch.
sitter o kollar på tv nu me mor & funderar på lägga mig o kolla på en film sen innan jag lägger mig för att ladda batterierna inför första skoldagen imorrn, uääh..
 
/r

Morning

Ställde klockan på 8 så jag iaf skulle ha en chans att somna lite tidigare ikv så jag orkar upp till.. skola imorrn. uäh, tog emot o säja de där, haha. men de lär väl gå bra, hoppas jag! :)
åt nudlar till frukost, haha heja mig! och nu sitter jag bara & kollar på tv. ska njuuuuta av den här sista sommarlovsdan nu!
 
/r

Hårgodis

 
Provade den här godingen (och även balsamet) ikväll när jag duschade. När man tog i balsamet kändes det direkt att det innehöll oljor för håret blev så mjukt så fort man la i det. Jag lät de va i kanske 3 min, sköljde ur och tror aldrig mitt hår varit så mjukt och ''icke-frissigt'' även efter jag blåst håret.
wihooo, de här är mitt favoritschampo från o me nu haha :)

Dag 4 - En film du kan se om och om igen

Små citroner gula

two days

Två dagar kvar av de här sommarlovet. uuusch.. är faktiskt lite smånervig för gymnasiet. dom som bor i storstäder kan ju va mer van att byta skola medan vi i småbyar gått på samma skola i 10 år. men de bli säkert bra, ha ju kommit in på den utbildning jag vill iaf :)
va ute me lisa & lool en sväng ikväll, mycket roligt! :) o nu blire skajp me mina bestakååmpis, grettans!
 
/r

Dag 3 - En bild av en person du kan berätta allt för

Fy va svårt att välja bara en..
Men de får bli Rallemaaan.
 
 

Dag 2 - En låt du lyssnar på väldigt ofta


They tell me I'm too young to understand

Sitter & lyssnar på regnet blandat me musik från en gammal spellista, haha älskar att lyssna igenom gamla spellistor! :) har ringt runt lite ikväll & fixat ihop lite grejer inför nästnästa helg, håhå ska bli kul! men avslöjar inte än va de är för nåt.. ;)
väntar mest på att min bästakååmpis ska komma hem så jag få surra lite me han innan de bli till o sova :) om inte jag somnat redan innan, haha..
 
/r

Fill up my cup

Kom hem för ett tag sen, vare ute en sväng me Lollo & Felicia. trevligt trevligt! :) skulle egentligen fara på logen ikv, men ingen som ville fara så de vart inge. så jag lägger mig hellre & kollar på film nu, tycker de känns som en bra idé! :)
 
/r
 
 

Dag 1 - En bild på mig själv


kör igång en sån här igen

Dag 1- En bild på mig själv
Dag 2 - En låt du lyssnar på väldigt ofta
Dag 3 - En bild av en person du kan berätta allt för
Dag 4 - En film du kan se om och om igen
Dag 5 - En plats du gillar att vara på
Dag 6 - Hit vill jag åka
Dag 7 - En bild du börjar gråta över
Dag 8 - Någon du saknar
Dag 9 - En gång i ditt liv när du var lycklig
Dag 10 - en bild som gör dig lycklig
Dag 11 - Något du älskar att göra
Dag 12 - En låt du lyssnar på när du är ledsen
Dag 13 Något du gör när du är ensam
Dag 14 - Din favorit stad
Dag 15 En person du litar på
Dag 16 - En låt du gillar
Dag 17 - En sanning om dig
Dag 18 Din profilbild med flest likes
Dag 19 - Den person som känner dig bäst
Dag 20 - En person du vill vara med
Dag 21 Din favorit plats
Dag 22 - Vad jag vill göra nästa sommar
Dag 23 Vilket land var du i senast
Dag 24 - en bild du gillar på dig själv
Dag 25 - Din favoritsak i rummet
Dag 26 - Mitt favoritplagg
Dag 27 - Någon du träffade nyligen
Dag 28 - En vän du aldrig vill förlora
Dag 39 - En bild som du älskar
Dag 30 - En bild på ditt rum


10 saker som gör mig glad

  • vara med mina vänner
  • springa/åka skidor & trötta ut kroppen helt o hållet
  • hitta ett par jeans som passar helt perfekt
  • lyssna på bra musik
  • chailatte
  • få komplimanger
  • hjälpa nån me nåt jag är bra på
  • lägga sig i en renbäddad säng när man själv är nyduschade (bland de bästa som finns!)
  • få gulliga sms
  • kramas

FRIENDS ♥

Ville bara göra ett inlägg tillägnat mina vänner, mina finaste människor i livet faktiskt.
Känns så sjukt konstigt att flytta ifrån många av dom, sorgligt och hemskt. Men vi har skapat så många minnen som aldrig går bort, som jag kommer minnas tills dan jag är pensionär och sitter på hemmet, haha! Dom kommer jag även bära me mig i flytten. :) De jag alltid älskat me oss är att vi alltid pratat me varann om något hänt, om de varit nåt missförstånd ellr nån inte mått bra hur vi ska lösa de osv.
Älskar er över allt annat, mina finaste. ♥
 
Felicia ♥
 
Lollo, Wilma & Lisa ♥
 
Rasmus ♥
 
ni är så sjuhelvetes bra.

If you say that you are mine

 
 
Ut på en powerwalk, yäääh.
 

roadtrip

Sov så otroligt dåligt inatt, vakna halv 8 o kände mig jättekonstig i kroppen. La mig och kolla på tv o somna om efter en stund till 11. Men då kändes de bättre så åt lite lunch o sen for jag o hämta ut paketet me kläder som kommit, yeeyh! Sjukt nöjd me jackan & allt annat också. :)
 Tog mig en roadtrip ikväll me Wilma & träffa några kompisar, trevligt värre! :) sen blev de lite eparagg me Lollo runt byn & surra skit en stund innan vi for hem. Tog mig en filtallrik me blåbär & nektariner, en 'fruktbrödskivagrejjamojj' me skinkost, så sjukt gott! :)
Nu blire nån film innan man ska dejta kudden igen.
 
/r
 
 

NEW IN

 
Förlåt för dåliga bilder men dom är tagna me min iPhone.
 

Work it

Igår kväll va jag ute & körde intervaller 45 min ungefär & de ska jag banne mig göra ikväll också! De va såå skönt, en dusch på de & sen kolla på tv :) nä, dra på sig träningskläderna & snöra på sig skorna o iväg!
 
/r

fettgrett

vaknade 11:45 imorse, blööh.. jag som skulle börja vakna tidigare hade jag tänkt, men sket sig ganska snabbt! vart uppe så länge inatt oxå pga störande folk på moppe o folk som kastar grus på sovrumsfönstret..
idag ha jag mest bara kollat på tv, legat o lyssnat på regnet, varit & käkat hos faster o hjälpt henne putsa dom jobbigaste fönstren i hela mitt liv, haha! for hem & duscha, kolla på solsidan, kollat på film & nu sitter jag här :)
ska lägga upp ett inlägg sen om min sommar, helt sjukt fort ha de gått o nu börjar man skolan om en och en halv vecka. en helt ny skola. en helt ny utbildning. nya människor. iiih! känns både sorgligt o kul på samma gång. känns bara konstigt just nu att inte komma tillbaks till klassen igen nu till hösten. ser hur alla far åt olika håll, flyttar hit o dit och vi splittras mer o mer. men man bli väl van, i guess..
 
/r

Listat & klart.

 
10 saker du vill göra innan jag dör: Besöka Paris & London. Få 2-3 friska barn, utan mitt hjärtfel. Lära mig teckenspråk flytande. Gifta mig och vara mer än nöjd med min klänning. Testa allt jag är nyfiken på att jobba med inom vården. Ta ett sommarvikariat på SJ. Ta körkortet & göra en massa roadtrips med bra kompisar. Lära mina barn att jaga. Skaffa en stövare, schiller eller hamilton. Bo en hel sommar i husvagn på camping när jag är pensionär.
 
9 saker om dig själv: Har svårt för att skriva och prata samtidigt. Älskar att få andra människor att må bra när dom är ledsen. Har lätt för att prata med nya människor. Jag har läsglasögon för jag ser sjukt dåligt på nära håll. Jag smsar hellre än ringer. Har bloggat här sen 2009. Jag har åkt längdskidor sen jag var 6 år och jag älskar det lika mycket än idag. Jag kan inte åka skridskor. Jag är dålig på att handla kläder.
 
8 sätt att vinna ditt hjärta: Bry sig. Gilla att överraska mig. Ha humor. Få mig att känna mig uppskattad och ge mig komplimanger. Få mig att känna mig accepterad som jag är. Gilla att kramas. Lyssna på mig om jag är ledsen.
 
7 saker du ofta grubblar på: Framtiden. Mina betyg. Hur andra uppfattar mig. Hur bra jag egentligen presterar i olika saker. Olika val jag gör. Hur jag kommer bli som mamma. Mina vänners olika problem.
 
6 favoritprogram: Snooki & JWoww, Cityakuten, Morgan & Ola-Conny - en stark resa, Mia på Grötö, Greys Anatomy, Solsidan.
 
5 saker du aldrig skulle vilja göra: få cancer, dö tidigt, få en allvarlig skallskada, bada i Döda havet, mista ett barn/en nära vän.
 
4 saker du köpt den här månaden: en jacka, redbull, glass, en tröja.
 
3 sätt att få dig att le/skratta: ge mig en komplimang, öppna dörren för mig, ramla haha..
 
2 gamla favoritlåtar: Dum av dig - Daniel Adams Ray. Higher - Taio Cruz, Kylie Minogue.
 
1 sak folk inte visste om dig: Jag ville söka till ungdomsmilitären men får inte för mitt tidigare hjärtfel.
 
 

Jag tar mig över sjö och land

haft en skön dag idag me!
åt världens godaste frukost, pannkaka me lite bacon i och blåbär ovanpå, mums!
spelat nåt spel me mamma, städat rummet, varit hos faster och rensat blåbär & raggat epa me några muppar. riktigt kul, trots att jag tappade känseln i armen för kylan, hähä..
imorrn har jag inga speciella planer, ska käka middag hos faster iaf, gottigt! :)
 
/r
 

Friday night

haft en lugn & skön dag, skönt o ha såna dagar också där man inte gör nånting! :)
for till faster sen o rensa lite blåbär me henne, fick me mig ett par liter hem oxå, yummie!
sen for jag ut en sväng me brudarna o ragga epa, alltid kul! så nu är jag hemma o ska ta mig lite fika o kolla på nån film tro ja :)
 
/r

När jag var liten


 
 
 
 

Hemmaspa

For till huset idag me pappa, mycket kul! åt kycklingsallad där, namnam :)
sen när jag kom hem gjorde jag ansiktsmask som va skitäcklig, haha usch! fixade fötterna, naglar (som jag aldrig annars gör!), gick ut o gick en sväng & sen en dusch på de, härligt!
ikväll kanske de bli skaajpande me en världens bästa vän & film, men först en go macka! :)
skön dag!
 
/r

Wanties

 

Sleepover

Kom hem från flisan för nån timme sen. Jag & Wilma ha sovit hos henne två nätter & haft sjukt roligt! :)) är dock väldigt trött efter att ha trängts med dom två i soffan inatt och fått fötter i ansiktet var o varannan minut hela natten igenom, haha!
Ska nog bara ta en dusch sen, kolla på film & kanske hälsa på faster en sväng.
 
/r

Tips: Nivea after sun spray

Den kyler ner och vårdar väldigt bra och har ett hyfsat pris.
Det enda minuset som jag tycker är ett väldigt stort minus är att den luktar herrparfym, vilket man inte vill gå runt och lukta på sommaren.
 
Poäng: 3/5.

Beach

Faster ringde kring halv 12 o fråga om jag ville följa me henne, min kusin & lilla Lycka till campingen o bada. Så jag drog på mig bikinin & for iväg. Ha legat hela dan i solen & badat två gånger, wiho! :) Ha även fått en snygg bränna av min ring under den här sommaren, haha.
Mamma bjöd på pizza till middag så nu sitter man mätt & belåten och funderar på att ta en dusch snart.
 
/r
 
 

You're the greatest of them all ♥

 

Sunday funday

hade en jättekul kväll igår me kompisar, va skulle man göra utan er? <3
idag ha jag bara hunnit äta frukost, kolla på tv & fixa mig. ska fara o käka hos faster idag tro jag me kusiner & lilla lycka! :)
so long.
 
/r

Ikväll så tar vi över stan

idag for jag & pappa till huset o packade lite lådor till mig, klippte gräset o sånt. sen tog vi en sväng förbi farmors grav o la några blommor som vi plockat hemma, hennes egenplanterade sen förut. de va så fint där! <3
imorrn ska jag sooova & sola, blir nog en latdag tills på kvällen då jag ska umgås me Matilda innan hon åker hem!
bli bra de här :)
 
/r

RSS 2.0