Trött..

Idag var de måndag. Och vi tänkte ju som sagt ta bussen som gick 8:30 men då ringde dom från tandregleringen i sista sekund och sa att tandläkaren var sjuk så de blev inge stan idag. :( Men då kunde jag i lugn och ro packa gympakläder, äta frukost och sånt. :) Sen for jag på skolan med pappa, eftersom han skulle på jobbet iaf. Lektionerna såg ut såhär: matte → NO (teknik) → engelska → lunch → idrott → spanska. Och när jag kom hem var jag så sjuuuukt hungrig och den lyckodag som de verkar vara så hade mamma gjort min favoriträtt! :D Hahah! Och nu sitter jag här, mätt och nöjd men trött!! Så jag funderar på att krypa ner i sängen och se nån bra film. :) Ja, så får de bli! :)
Hejsvejs!

Söndagen!

Så här har jag fördrivit min söndag:
  • Åt middag med farmor och faster
  • Hjälpt pappa lite med veden så gott jag kunnat för hjärtat
  • Suttit vid datan
  • Lyssnat på musik
  • SMS:at!
Imorrn ska ju jag och mamma till stan och då ska jag även klippa bort en hel del slitningar, de som går iaf. Eftersom permanenten skadade mitt hår riktigt ordentligt! Och sen ska jag be min kusin toppa mej lite då och då och göra inpackningar ofta så ska nog mitt hår bli friskare lite snabbare!

GoderMorron

Jaha, här sitter jag som vaknade för ca. 1h sen och lyssnar på mega-gammal musik! :D Haha! Jag har fortfarande inte "hunnit med" att klä på mej och fixa mej, så jag ska nog göra de nu. Frukost har jag dock fått i mej. :p
Va ska jag göra idag då?
Jo, jag ska nog kanske fotografera lite. Sen kommer faster och farmor så vi ska äta middag med dom. Seen, hm.. ska jag fixa lite inför imorrn, när jag och mamma ska till stan. (tandregleringen)
Nä, nu ska inte jag sitta här och babbla lösprat, utan jag ska göra nåt så vettigt som att klä på mej. ;) Förresten, de kommer upp några självporträttsbilder sen! :d

Ha en bra dag!

Freeedag!

Popcorn + glass me chokladsås + dricka + apelsiner (haha, lite nyttigt måste man väl ha i sej!) = fredagkväll i vår familj!

Liniment = bra i LAGOMA mängder!

Ajajaj, och åter aj! (kvir jag vet!) usch, mamma har smörjt in mej med liniment i nacken (eftersom mina problem med nacken kommer och går som de vill) och jag älskar liniment. MEN I LAGOMA MÄNGDER! Hon råka smörja lite för mycke tro jag så bränner som eld på ryggen och när jag lägger mej känns de inte bra. Så ett tips; smörj i lagoma mängder! hellre för lite än för mycke!!

Torsdag!

Och så vare torsdag. :) Igårkväll fick jag i mej grädde så jag hade jätteont i magen och mådde rätt illa hela kvällen men jag tog en tablett och lyckades somna i nån slags fosterställning. Och imorse vaknade jag med samma "onta" i magen igen. :/ Men jag trotsade värken och ville iaf fara på skolan, fastän jag inte ätit nån frukost (fick inte i mej nån), så jag for. Men de gick inte så bra för jag fick ligga i vilorummet från 8-11 till och från, var uppe och gick ibland, gjorde lite matte för att försöka koppla bort de men de gick inte. :( (fick även kramp i magen :/ ) Så dels äre väl för att jag fick i mej grädde igår, och dels beror de nog på stress. :/ Har vart rätt stressad dom senaste tre veckorna så sånt kanske slår tillbaks då, haft rätt mycket prov/glosförhör, läsning osv. Men jag ska försöka lära mej att hantera stress lite bättre! :D
Iaf så åkte jag hem kring halv ett när pappa slutat jobba så han kunde hämta mej hos farmor. Sen kröp jag ner under täcket och såg nån film, och när de blivit lite bättre i magen gjorde jag lite matte som jag tagit hem. Har äntligen kommit över geometri-kapitlet ! *puh* usch, geometri är de värsta jag vet, är sååå dålig på de! :s Men nu är vi på bråk och de är jag mer haj på!

Tårtåket !!

Idag var de Tårtåket på skolan. Tårtåket är en skidtävling som körs varje år i högstadiet där 7-9an tävlar mot varandra. Man tävlar alltså om en tårta! ;) Haha! Genom att jag (pga mitt hjärta) och några till inte skulle åka fick vi stå och servera saft till dom åkande, precis som jag berättade i förra inlägget! Jag brände mej på den varma saften så nu har jag ett brännmärke på handen, men sånt får man ta om man ska va funktionär! ;) Hihih. Men sen när de var typ 40 minuter kvar och några hade gett upp med skidåkningen då lånade jag Elins skidor för då blev jag så sugen på att åka skidor så jag trotsade alla risker och motgångar med mitt hjärta och drog iväg ut på spåret, och längdade 2 km! Men efter de så blev jag verkligen helt slut. Och de är ju helt självklart att jag blir de när jag inte åkt skidor eller gjort konditionsträning på hela hösten/vintern. :/ Så när jag kom i mål höll jag på svimma.. :s men de gick bra ändå!
Men tyvärr räckte inte våra poäng så de blev 8:an som tog hem segern (tårtan) i år och vi kom på en nöjd andraplats! :D
Nu ikväll så har mamma suttit och förhört mej till fysikprovet som är imorrn. Och på slutet blev jag så trött så jag bara satt och flummade mej så mamma gav upp. Jäklar oxå! Aja, får försöka samla mej och läsa den sista biten! ;d
Godnatter på er!

Mjuk i musklerna igen!

Åh, va skönt! Nu har jag vart hos sjukgymnasten och fått massage och all möjlig behandling hon kunde ge. Så nu är jag mjuk i nacken, har bara lite ont i huvet men annars känns de bra att jag är så rörlig och mjuk.
Idag gick jag skolan bara till 9:45 genom att jag skulle åka till en ort som ligger typ 5 mil härifrån för ett ärende. Och sen for vi på DollarStore. :) Jag köpte ett nytt schampo, eftersom mitt Garnier-schampo håller på ta slut och mitt behöver fukt, fukt och åter fukt! Så jag köpte ett typ vårdande schampo och sen köpte jag ett serum som man lägger i topparna för att inte få så många kluvna hårtoppar! :) Och de kan behövas genom att permanenten sliter dubbelt så mycke på håret när de är vinter, eftersom håret redan är vintertrött då! Så ett tips: permanenta inte håret på vintern!

Imorrn ska dom andra åka Tårtåket, och genom att mitt hjärta inte pallar de så får jag stå och heja på dom och blanda saft, så får dom va sjyst och åka lite extra för mej i år! Så tar jag igen de nästa år! ;) Känns visserligen jäkligt tråkigt att inte kunna va med, men jag börjar bli van de och jag kan ju inte rubba mitt hjärtfel. Väntar dock på en kallelse till en elektro-fysundersökning. Läs mer om den här →http://www.sjm.se/pages.asp?r_id=17342
Inte så trevlig undersökning men den är väl behövlig så jag får bort de här och får leva ett mer normalt liv sen, fylld med normal träning och allt sånt! :)

Jag tävlar!

Jag tävlar i Anna Wahl's porträtt-tävling med denna bilden! ↓
http://annawahl.blogg.se/2011/february/fototavling.html

Produkter jag använder! :D

1. Duschcremé Nivea
Schampo Garnier Fructis - highlights shine
Balsam Garnier Fructis - highlights shine
2. Hair Repair (hårinpackning) från Gunry
3. Venus Breeze - rakhyvlar för benen
4. Deodorant - LdB
5. Parfym - Dream La Rivé (från H&M)
6. Saltvattenspray - Ocean Mist Proffs
7. Telescopic (mascara) - Loréal
8. Pressed compact powder (från en tidning)
Rouge - IsaDora
9. Facial Scrub (ansiktspeeling) Gunry
Oil free moisturer (underlagskräm för smink och superbra ansiktskräm!) - Clearasil?
De här är produkter som jag använder oftast dagligen! :D

Freedag! (y)

FAAN! Nu har jag ställt in skärmen så de blev jätteljust och nu vet jag inte hur man får ner ljuset!! Smarttjej jag är! ÅÅH! Nu fick jag ont i huvet oxå.. okej, de här får bli ett kort inlägg!
Idag spelade vi upp dom här Antikens Grekland-pjäserna och de gick väl sådär för min grupp, haha! Vi bara läste ur manuset utan känsla och kollade typ bara i manuset, kunde ju nästan inget utantill men vi fick iaf beröm av vår lärare sen så jag gissar på att vi blev godkända!
Nä, fan de här går inte längre, mina ögon är som streck nu! Godnatt på er!

Planer för helgen!


Blåbärsmuffiins!

Igår så satt jag och letade på recept.nu efter enkla och snabba recept och de fick bli blåbärsmuffins! :D
Dom blev übeeergoda och sådär fluffig som man vill att dom ska bli! Mumms!

Bakning? :)

Blev så sugen på att baka! Men hm.. undra va jag ska baka..? ;/

Tiisdag!

Okej, ska skynda mej att klottra ner ett inlägg innan strömmen i datan går ur! Idag har vi haft IUP, tränat på de där j*vla manuset till SO:pjäsen - Antikens Grekland / Oidipus. -.- Skojjigt värre?! eller inte.. Men efter lunch hade vi bild och jag var först att lära mej dreja. Haha, min grej som jag drejade blev asful men men, de va ju första gången så man kan inte kräva fööör mycket! ;) Sen hade vi engelska och sen slutade vi. Och då gick jag ner till kören som jag saknat så himla mycke, Voices! En superhärlig grupp men man är lite ovan med låtarna och de eftersom de är lite drygt ett halvår sen sist. :) Men de var så skönt att komma tillbax! :D
Och nu sitter jag med en hel hög böcker som jag ska läsa + skitmanuset så de är nog bara att sätta igång är jag rädd! ;) Men sen ska jag ju sova oxå. :) Så Nattinatti läsarna!

I löööve kommentarer! :))

Jag älskar att få gulliga kommentarer från mina ännu gulligare läsare, och de här är 3 av alla som jag fått under senaste veckan! :) Blir superglad varje gång när jag loggar in och ser att jag har fått en sån här gullig kommentar! Som tack får dom här tre länkar hos mej! :D
SigmundLena
Liiisa
SimoneH

Dålig update! :/

Ooh, sorry för dålig uppdatering! På fredagen fick jag så jääkla ont i huvet och nacken att jag bara hade lust att strypa någon! Som tur var gjorde jag inte de! ;) Och Ipren hjälpte inte så efter halva dagen fick jag åka hem. :( Men jag har ju problem med min nacke/nackmuskler så jag kan få så här ibland. Och jag har fortfarande ont så äter en Ipren om dagen tills jag kommer till en sjukgymnast, vilket jag förhoppningsvis gör nu i veckan! Pappa ska ringa och fixa tid imorrn. Och igår (lördag) så var vi och badade på badhuset och de var väl rätt skönt. :) Sen på kvällen kom en kille och hjälpt mej lite med datan, har bytt till UbuntuStudios nu och han har visat runt mej lite i de. Supersnällt av han! Och idag (söndag) så kom den här killen igen vid 13 för att visa mej lite annat som vi glömde igårkväll. :) Och sen städade jag rummet och såg på film! Ja, de var väl min helg! :)


Ny design! :D

Fortfarande mouseoverheader! :)

Torsdag!

Jaha då har torsdagen gått då och vad innebär de?? Att de är fredag imorrn! :D
De ska faktiskt bli jätteskönt med helg! :D 

Men idag så har vi åkt skridskor och genom att jag har nåt fel på min balans (vet dock inte alls vad som är felet på balansen) så är jag suuperdålig på att åka skridskor så jag får smååka runt sargen och sen träna balansen med skridskor utanför isen. Genom att jag har dålig balans i allt förutom skidor så kan jag behöva träna riktigt mycket för att få upp den! Så de ska jag försöka att göra så gott jag bara kan med lite olika övningar!

Jag satt och knåpade ihop en liten bild i GIMP igår bara för att, och den blev riktigt bra faktiskt! Skickade den till en kompis för att få en liten "bedömning" och hon tyckte att den kanske skulle funka som header! Så de kommer att bli ett headerbyte här! :D (igen jag vet men de är bara för att få en snygg design!)


Bakat!

Och nu luktar de nybakat i vår familjs hus! ;) Jag tog och bakade cupcakes 18:30 och blev klar 20:00. :s Mesta tiden gick åt till att dekorera och göra smeten! alltså inte gräddningen. Men här kommer bild på dom! :D


Glaad :D



Som Tack för en fin kommentar får Malin en länk hos mej! :D
Klicka på bilden för att komma till henne! :))

GodNatt!

Och nu blire sängen! :) Ska ligga och SMS:a ett tag och läsa en bok, sen ska jag sova! Godernatt på er alla go'a läsare! :)

Tisdag och magnetröntgen!

På söndagen så hade jag feber.. :( Jag gick ut och fotograferade lite men när jag kom in var jag helt slut! Och sen småstäda jag rummet men hade verkligen ingen ork. Sen på måndagen så skulle jag försöka gå skolan iaf men vid 12-tiden så hade jag legat och vilat i 1 timme ungefär på skolan och då kom pappa och hämtade mej. Sen när jag kom hem så somnade jag och sov i 2 timmar! :o Och hade ju feber även då.. :/

Men idag så känner jag mej bättre och har varit till stan/sjukhuset och gjort magnetröntgen av huvudet! (pga kramperna för några veckor sen, och de är en rutin att göra magnetröntgen) De var rätt så läskigt, de smäller och lever om sej där inne och man blir som inkapslad. :s Dom fick avbryta två gånger för jag fick några konstiga ryckningar i ögon och ansikte men de var troligen av strålningarna, att nerverna blev retade sa dom. Men jag gjorde alla bilder till slut och dom blev jättebra tyckte dom. :) Jag fick ju även kontrast i mej. :) Men allt gick bra och jag känner mej bättre idag så vi gick en liten sväng på stan så jag köpte med mej en blus och lite underkläder! :)

Nä, nu ska jag se tv och plocka undan mina fynd. ;)


GoderMorron!

Och nu var jag vaken oxå. :) Vaknade av att jag fick ett SMS från finaste. :') Så jag vaknade på ett bra sätt!
Idag ska jag duscha, packa gympakläder, storstäda mitt rum, fotografera lite, SMS:a ;) och träna på spelläxan tror jag! :)
Ja, jag hade inte så mycke mer vettigt att skriva nu! ;)
Ha en bra dag så bloggar jag lite mer senare! Kanske kommer upp med lite nya bilder oxå. :)

Lista om mig! :D

Eftersom jag bloggat i drygt ett år och jag inte kan komma på hur jag ska beskriva mej själv och ge er lite roliga fakta om mej så tänkte jag att jag gör en sån där Dag1-Dag2 osv..-lista fast i en enda lista! :)

Presentation om mig själv : Jag heter Agneta Rebeckah Miccaela Söderqvist, är 13 år fyller 14 i maj. Jag är enda barnet i familjen, bor i en utby med inga kompisar i närheten (förutom en mil bort) men klarar mej fine ändå. :) Älskar att hålla på med musik, pyssla om min blogg, SMS:a, teckna porträtt, fotografera och lite annat smått och gott. :) Bor med mina föräldrar och 2 katter, Maja (9 år) och Smulan (11 år).
Förra årets bästa sommarminne : Alla dagar med Su! :) Så de blir många minnen. ;)
Mina bästavänner : är Clara, Rebecca Su, Steffi, Elin och Vickan Nolin! :)
Mina föräldrar : heter Agneta och Mikael, och är världens bästa föräldrar. Finns där i ur och skur, trots vissa motgångar när de gäller sjukdomar. Stöder mej på bästa sätt så jag ska ta dom rätta besluten i livet! Okeej, ibland kan dom bli lite för gnatiga (tycker jag!) så då kanske jag blir liiite irriterad men de är nog vanligt för en 13-åring! ;)
Mina syskon : har jag inga. :)
Det här åt jag idag : till frukost åt jag en macka och lite yoghurt. Till lunch åt jag typ ingenting och till middag åt jag pizza (farmor bjöd!). Sen hade mamma gjort en efterrätt som vi åt, nåt med choklad som var gott! :)
De här kläderna hade jag på mig idag : Jag hade jeans, t-shirt och en kofta. :) Men sen bytte jag om till mjukisbrallor. ;)
När jag flyttade : har aldrig flyttat! :p
Mina gamla tvångstankar : var att jag var tvungen att gå på en viss punkt annars fick jag typ ångest och ah sånt där konstigt. ;p
Mitt humör : kan variera beroende på vilka människor jag är med. Beroende på hur dom mår. Om nån mår dåligt känner jag de inombords, nåt gnager i mej och jag mår därför själv dåligt. (wierd? :s)
Frisyren jag trivs bäst i : uppsatt lugg och utsläppt hår! Fast när de är gympa så sätter jag upp de i en hästsvans. :)
Min favorit resa : var Thailand! Även fast jag inte alls minns särskilt mycke eftersom jag var bara 6 år. :p Men min drömresa är Egypten! :)
Min skola : har varit helkonstig men har blivit mycke bättre tycker jag. :) dock så finns "dom där" men dom tar vi inte upp! :)
Min ort : där jag bor är extreeemt liten! Sen äre mycke äldre folk som bor här men jag trivs ändå. :)
Mitt favorit klädesplagg : är jeans och mjukisbrallor! :)
Min favorit film : är riktigt många! :D ex. the perfect man, beck, Sunes Jul, håkan bråkan julkalendern m.fl!
Mina intressen : är fotografering, ambulanssjukvård, teckna, musik, spela gitarr/piano/bas, sjunga.
Mina passioner : är ambulanssjukvården! :)
Min favorit bild : är riktigt många de med!
Det här får mig att gråta : sorgliga och känslosamma filmer! är riktigt svag för dom ;s
Min önskelista : höh?
Ben jag har brutit : inget! bara fått sprickor som tur är! :)
Mina rädslor : är att spy (har emetofobi/kräkfobi) och höga höjder.
Mina klasskamrater : är väldigt roliga och kan vara knepiga ibland, men de är vi väl lite till mans. ;)
Min favoritplats : hemma och skolan.
Vad brukar jag få komplimanger över : hmm.. svårt att säja, får typ aldrig komplimanger ;s men kanske över ögonen, de har jag fått nån gång :)
Bloggar jag läser : läser typ 30 st men bl.a Lisas, Mimmis, Elsas, Keela.
Det här älskar jag hos mina vänner : att de alltid finns där! deras ödmjukhet och ärlighet. :)
Mina favoritskor : är mina sneakers! :D
Jag hatar : att behöva ljuga, oärliga människor, krig, orättvisa, trakassering, för gammalt godis!
Jag älskar : skidåkning, nya frisyrer, shopping, bra veckotidningar, sena SMS:kvällar me gulliga SMS!

Lördag kväll!

Ikväll har jag, mamma och pappa suttit och tittat på Välkommen åter. Ganska bra serie, haha! ;) Och sen satt jag och tittade på utlandsresor på nätet. Åh, va man blir sugen på att åka! Mitt drömställe är Egypten, Hurghada! Ser ut att vara überhärligt där! :D Nä, nu ska jag se klart en film på 4:an. :)
Sweet dreams to ya all! ,)

Foton


träääna!

Åååh! Alltså jag är så sugen på träna så jag tror att jag ska köra lite lätt ikväll! Även fast jag fortfarande har hosta (dock lite mindre!) och är förkyld men jag vill verkligen träna! Har missat tre idrottslektioner (pga sjukdom, jag vet de är illa!) så jag vill inte förtvina för tusan! Nä, lite lättintensiv träning får de bli!

Snilleblixt!

Fick en total snilleblixt när jag slog upp ögonen imorse! :o Jag hade hållit på med kodmallarna här i bloggen igårkväll för att ändra om lite snyggt och en grej funkade inte, och imorse precis när jag vaknade och slog upp mina ögon så kom lösningen på problemet! Jag hade glömt att klistra in en kod! :o haha, snacka om dagens lycka! ;)

Jaha, idag äre lördag! Och de innebar sovmorgon till 11! :D Och de var jäkligt skönt, vill jag lova! :) Fast då kom pappa och väckte mej, så jag hade nog lätt kunnat sova en timme till! -.- Men man får va glad för dom timmar som blev! ;) Idag ska vi fara till farmor och äta middag med henne.

Har nog inte så mycke mer att skriva annat än att jag kanske bloggar ikväll, eller så blire imorrn! :)

Kvällsblogg

Japp, de får bli en liten kvällsUpdate då!
Idag har jag legat i sängen, sett filmer i massor, druckit, försökt äta (men tro mej, mat är inte gott när de inte har någon smak!). Men sen tog jag en snabbdusch, behövde fräscha upp håret och så. Hostan har (tackochlov!) gett med sej och nu äre bara lite snytning som gäller! Sen är jag nog fit for fight igen! :) Men jag hatar verkligen att åka på dom här förkylningarna lite titt som tätt. Känns som att man får så många frånvarodagar, men vad finns att göra? :/ Dock så går jag ju skolan och jobbar in i de längsta, nu satte febern stopp i torsdags! Men de finns ju absolut dom som har de värre!

Som vissa kanske märker så har jag en ny design och har även gjort en MouseOver på headern! :p


Nä, nu ska jag se klart Let's Dance med mamma! :)

Sjuuuk :(

De senaste två dagarna har jag; sovit, ätit, snytit mej, nyst,  hostat, ätit halstabletter, sprejat nässprej i mängder, sovit, ätit. Intressanta dagar eller vad?? Igår hade jag feber och förmodligen inatt med, för jag vaknade och såg nästan i syner så jag måste ha haft rejält i feber då.. :/ Och idag ska pappa åka in till affärn och köpa mer halstabletter som ska käkas av moi. Igår räknade jag till att jag nös 16 ggr. :s normalt?! Haha.
Nä, nu funderar jag på att krypa ner i sängen och se nåt onödigt på tv3play.

Sjuk..! :(

Usch, de är en jäkla förkylning som går här runt på skolan! Vet asmånga som är sjuk och har vart sjuka. :( Jag har världens värsta hosta och jag ömmar överallt! Usch, usch! :( Så de blir en dag i sängen och kurera mej. :/

Åh, min hosta kills me snart! :-( klockan ...

Åh, min hosta kills me snart! :-( klockan är 0:10 och jag har inte somnat än för de känns som att halsen sväller igen och jag bara hostar.. Snorar, kliar ögonen och hostar, är ingen bra kombination! Uscha! :-( ska ta min andra kopp te snart och hoppas att de hjälper..


Hostaaa! -.-

puuh! vid tre åkte journalisten och fotografen! :) Åh, va jag var nervös men de gick superbra! Kunde svara på alla frågor han frågade och de blev väl hyfsade kort tror jag, så ja, de gick bra. :) Och svar till Anonym: Ja, jag länkar till artikeln om de hamnar på nätet! :)

Och jag håller just nu på hosta ihjäl mej och min röst är nästan helt borta! fyfan! Har vart så här sen i måndags! Hostat, hostat, hostat, viskat och försökt prata normalt ändå men ah, de här suger! Så jag hoppas att jag blir frisk ganska snart! Och på tisdag ska jag iväg till stan och göra magnetröntgen av huvet (för att jag haft kramper) och då får jag ju inte hosta, jag måste ligga blickstilla! :s hur ska de gå om jag har hosta?? Aja, pappa har ju köpt Bisolvon och de brukar funka rätt bra och smakar ju gryymt gott! :D

Nä, nu ska jag ägna mej åt nåt annat istället för att sitta här och snacka strunt! ;)
Ha en bra kväll!

Journalistträff idag! :)

Idag kommer journalisten och intervjuar! :D Ska bli jätteskoj att få boken uppmärksammad i tidningen! :)



Omslaget på min bok!

RSS 2.0