Sista januari..!

Idag äre januari, imorrn äre februari! Ojoj, trolleri trollera kan du lösa gåtan? ;)) Haha! Nä, jag bara skoja! ;D

Igår kväll så fick jag superont i halsen så jag klev upp och gjorde en kopp te med honung klockan 23 ungefär. Kunde verkligen inte somna för halsen! Och sen tog jag en Zyx och då domnar ju hela gommen och tungan. -.- Jooy!

Och idag så har jag vart superhes hela dagen, hade nästan ingen röst alls imorse! :s men jag har fått viska mej igenom dagen! ;) Och när jag kom hem och läste min mejl så såg jag att en journalist från Lokaltidningen hade mejlat mej om mitt tips om boken! :D Och de kommer bli reportage om mej, och de ska göras på onsdag. Så då kommer han hit och intervjuar och tar bilder och sen kommer artikeln förmodligen in i februari! :D Fatta va glad jag blev!!

Orkar inte ladda upp bilderna som togs hos Lisa så kolla in hennes blogg för att se bilderna! :)

Usch, kan inte sova för jag ha så ont i ha...

Usch, kan inte sova för jag ha så ont i halsen. :( har haft de i två dagar nu! Sitter i sängen och dricker te och halstabletter! De känns som att de har typ svullit i halsen.. Illa! Jaja, bara att bota sej! :) godnatt! :)


Söndag :(

Buhu! Nu äre ju söndag igen! Varför ska helgerna va så kort?? :o Men de är bara att bita ihop och kliva upp kvart över 6 imorrn igen! Är iaf ledig på onsdag! :D (lärarna har studiedag)

Idag har jag iaf vart med Lisa! :) Haha, vi hade rooligt. Fotade allt som gick att fota och ja, sånt där trams höll vi på me! :) Bjuder på några bilder imorrn när jag lagt in alla!

Godnatt! :d

Ny design! :D

Som ni ser är en ny header uppe så nu är designen komplett! :D Vad tycker ni?? :)
De fick bli en ny design istället för bilder som jag egentligen lovade, men ny design är väl inte så pjåkigt?? :)

Låång sovmorgon! (y)

Kring 04 inatt så väckte min katt mej och krafsade på min garderob.. -.- FYRA gånger gjorde hon de! Efter varje gång som jag jagat bort henne så vände hon på klacken och stack in i mamma och pappas sovrum och väckte dom genom att krafsa på deras garderob! Och när pappa jagade iväg hon därifrån kom hon till mej och ja.. så höll de på! Hahaha! Men sen sov jag till kvart i 11 och då vaknade jag av att kusin kom och hälsa på och fick även solen rätt i ögonen! Så då vaknade man ordentligt! ;)

Men sen kring 14 så for vi en sväng på Dollar$tore! :D Jag köpte ett armband, 3 ton godis ;), en puderborste, en förvaringslåda, tuggummi och nya ljuslyktor. :)

Nu ska jag kolla lite på matten, måste jobba igen litegrann när man legat sjuk.. :/ Och sen ska jag se långfilmen på 4:an. :)

Ha de bäst!

Tack, Fia! :)

Som tack för den fina kommentaren får du en länk här! :D



http://thatgrrl.blogg.se/index.html

Freedag! :)

åh, va skönt att de är fredag! Och de betyder ju sovmorgon imorgon! :D Ska sova till typ tolv..! ;P Nja, men länge iaf! Suttit och kollat på Let's Dance nu men de är ju bara dynga de med. De är ju bara en massa glitter och ah.. tråkig dans och allt. Så nä, de är inget för mej! Ska nog hellre lägga mej och se en bra film eller kanske läsa en bra tidning! :D

Nattinatti! :)

Fotografering imorrn :))

Imorgon LOVAR jag att de kommer upp nya bilder på mej och mitt nya håår! :) är så sugen på att redigera och fota lite nya porträtt så de får bli så imorrn!
Här kommer en porträttbild iaf :P


Sockerfall..?

Uscha! Idag vid 11-tiden så tror jag att jag gick in i ett sockerfall för de börja sakta kännas som att jag bara drömde allt. Allt jag gjorde var inte jag som gjorde och jag minns inte när jag gick till matsalen och nåt från lektionen före. :/ Så jag gissar att de var blodsockret som tvärrasade, eftersom jag inte ätit nå bra imorse (vart übertrött och verkligen inte alls pigg!) och jag har även problem med blodsockret. Så jag åkte hem och piggade på mej så nu är jag fit for fight igen! :D

Och imorrn äre freedag! :D Vilket betyder helg sen!!

Inga bilder jag vet..! ;(

Jag vet att jag inte har lagt upp nå bilder och de är tråkigt med en blogg utan bilder..! :( Men här kommer orsakerna till varför de inte har blivit nå bilder; jag hade krångel med min magkatarr ikväll :( och igår var jag så sjukt trött att jag gick och la mej typ 21 eller nåt! Så ah.. därför inga bilder! Men förhoppningsvis lite senare..!


Jaha, kanske man ska ta dagen i sammanfattning då! :) Eller dom två senaste dagarna. Igår var de skola som vanligt. Måndagar går rätt bra för då är man inte sååå trött men tisdag/onsdag är värre! ;o På nå konstigt vis.. *-) Igår hade vi ju gympa oxå.
Vi gjorde först nån livräddningsgrej, som var rätt kul men blev totalt oseriös! xD De var jag Erik, Conne och Stoffe i ett lag och Conne skulle låssas ha gjort illa sej men de blev inte så bra för han låg och skratta så då glömde man bort att kolla puls, andning och sånt. :s xD Men jag och Stoffe lade förband och Erik ringde ambulans (på låssas) så de gick så småningom ihop. ;p Och till sist spela vi innebandy och då gjorde jag mål! :D Yaaay! Jag är klassens bästa målskytt i alla sporter! hrm.. -.- ;)

Och idag så har vi haft IUP, engelska, och ah nåt mer som jag inte kom ihåg. ;P Just ja, bild! Men de här börjar bli innehållslöst och jag börjar bli tröttare och tröttare så då bryter jag här.

Go'natt! :)

NyPermanentad! :D

JA! Nu är jag nypermanentad! :D De blev verkligen jättefint tycker jag! Så jag är supernöjd! :) Bilder kommer lite senare, kanske imorrn förhoppningsvis!

Designen kommer nu i veckan när permanenten nu är gjord och jag ser ut som jag kommer att göra.. ;)

porträtt! :)



Förkyld igen????

Oh, god! Har ont i halsen och hostar, förkylning på väg tillbaks???? :o Neej, usch så ska vi inte tänka. Jag får käka Strepsils ikväll!

Förkyld igen????

Oh, god! Har ont i halsen och hostar, förkylning på väg tillbaks???? :o Neej, usch så ska vi inte tänka. Jag får käka Strepsils ikväll!

Städning på en lördagkväll..hm..

Ja, ni läste rätt..! Mamma såg lite extra sur ut när hon kom ut ur mitt rum och gav lite småpikar så jag känner väl att jag måste städa mitt rum nu kanske. ;$ och jag kaaaan hålla med om att de ser ut som hela marinkåren har strömmat förbi här! Så ah.. ett undantag med städning på lördagkväll får de bli! :D

Lista!

Namn: Rebeckah
Längd: 1.66
Skostorlek: 37

Hårfärg: brun
Är du kär i någon: vet inte..
Önskar du att du bodde någon annanstans: jaa!

Dricker du alkohol: nej
Röker du: nej
Vilken parfym använder du: puma animal magic
Vad är du rädd för: illamående och kräkningar, = kräkfobi -.-

Senaste:

Film du hyrde: minns inte
Film du köpte: minns inte
Låten du lyssnade på: the way i are

Personen du ringde: pappa :)
Tv program du tittade på: hm.. minns inte xD
Personen du tänkte på: hmm..

ANTAL..

Gånger ditt hjärta brustit: ingen aning hur många gånger.
Hjärtan brustit på grund av dig: hmm.. ingen aning.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: några gånger tror jag.

SENASTE..

Personen du fick mail av: blogg.se
Personen du fick brev av: Clara
Personen du fick sms av: Suu
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag
Saken du köpte: tidning
Vad har du gjort idag: fikat och inte så mkt mer ;)

Var det kul: nej

Hur tidigt stiger du upp: skoldagar kliver jag upp 6:45, men helger kan de bli när som helst ;P

Vad ska du göra idag: sova.

Är du seriös: ja?
Vad är du allergisk mot: pollen, grädde och mjölk
Var har du ont: ingenstans.


Löördag

Och så var de helg! :) Så idag ska jag, mamma och pappa fara och handla och sen fara in och fika på ett café. :) De blir ju mysigt. Och då ska vi köpa såna där rullar som man har i håret när man permanentar sej för dom jag har hemma är för stora och dom ska man inte ha till permanent så.. Då köper vi nya, riktiga permanentspolar! :) Och då kommer jag att bli jättelockig om allt går som de ska! Och de kommer bli troligen på måndag eller tisdag! :D Men jag uppdaterar med en bild så fort de är klart!

Vad är nästa veckas planer då..? Hm.. får nog fundera på de så lägger jag upp de imorrn. :)

Ha en bra lördag, kram! :) <3

Muusik! (y)

Finns de nåt bättre än musik i lurarna på volym 10000000 en fredag?! :D (y) De gillar jag starkt!!

Aja, idag så har jag äntligen tagit mej till skolan! :) Och haft superroligt med Elin, vår nya tjej Steffi och några andra. :) Så haft ett toppenavslut på den här veckan trots alla tråkigheter! Och nuu stinker jag någon äcklig kärringparfym!! :s De är inte roligt, för de har typ fastnat i näsan oxå! Mamma hade beställt nåt och fick nån provparfym hem och den luktar gamling så nu går jag runt och luktar gammtant!! :o USCH! Får försöka få bort de på nåt vis!

Nä, nu ska jag lyssna vidare på musiken och kanske drömma ett tag.. (a) ;)

planer för kvällen.


Hemma från akuten

Nu ska jag berätta lite mer tydligt vad som hände imorse, nu när jag har tid.

Alltså jag vaknade först kring 6 av att min katt väckte mej, sen somnade jag om och vid 9 vaknade jag av att jag var jätteyr och mamma satt bredvid mej och pratade lugnt med mej och jag mådde inte alls bra. Och då sa hon att jag hade krampat. Och jag kom ihåg litegrann att jag skakade och de blev bara värre av att jag inte kunde kontrollera det. (hemskt att komma ihåg!) Jag kunde inte fokusera på nåt utan jag bara irrade med blicken. Jag tittade på klockan och förstog vad klockan var men jag kunde inte säja det. Jag tappade ord och var alldeles förskräckt över att jag inte kunde prata ordentligt! Och då ringde hon till HC som sa att jag skulle komma in så fort jag kunde så fick man skriva en remiss till akuten i stan. Och då for vi in så snabbt vi kunde och fick en remiss med taxi till stan. Satt och väntade ca. 1 h på taxin och sen åkte vi dit på ungefär 2 h.
Sen när jag kom in så fick vi komma in på ett rum och då tog dom febern och sen träffade vi läkaren. Hon undersökte mej, pratade och jag fick ta några prover. Allt såg bra ut och då fick jag åka hem med sista bussen som gick från stan.
Hade ju suttit hela dagen på akuten så jag hade inte ätit eller knappt druckit nåt på HELA dagen!! :s Så man var rätt hungrig och på dåligt humör när klockan började gå mot 16!

Och när sköterskan tog prover så råka hon spräcka ett blodkärl så jag har sviiinont i armen nu! :s Men de är ju bara bagateller! ;p Så imorgon ska jag verkligen vila och se hur jag känner mej, och är jag pigg imorgon (vilket jag innerligt hoppas) så kommer jag att gå skolan på fredag! :D Nu ska jag lägga mej och se TV!

Jaha, då sitter man i en taxi på väg till ...

Jaha, då sitter man i en taxi på väg till sjukhuset. :-( Så de här är mobilbloggning då. Imorse vid niotiden fick jag en kramp så vi ringde doktorn och jag fick komma dit och sen tyckte han att vi ska åka in till stan, till sjukhuset då. Har så himla ont i huvet nu. :-( Men genom att jag haft kramper tidigare i samband med infektioner så tror läkaren att jag har lite lägre kramptröskel. Men de ordnar sej. Bloggar mer sen..


Doktorns rekommendationer.. -.-

Och då har man besökt doktorn och fått order om att stanna hemma hela veckan.. :( ARG Rebeckah!! Har fått en kraftig influensa och då äre till att knapra Alvedon och vila så mycke som möjligt.. Har tagit hem lite plugg iaf så jag inte halkar efter.

Doktorn idag då

Har tid hos läkaren idag på eftermiddagen.. :/ Han tror inte att de blir nån penicillin genom att jag inte har nån feber (inget som visar på tempen men de känns så?!) utan att jag kanske får nåt smärtstillande istället. Vill tillbaks till skolan juu!! :(

Min dröm.

Min dröm är att få växa upp och flytta hemifrån. :) Flytta hemifrån, börja sjuksköterskeutbildningen och sen gå ett fantastiskt år på ambulansutbildning och sen få komma ut och göra de jag mår allra bäst av. :) Få träffa människor, få ha dom i mina händer. :) De är verkligen min dröm!

Bild från Google

Still ill.. -.-

Jag verkligen hatar att va sjuk! Har så jäkulskt ont i huden så jag kan knappt ha kläder på mej! Hade skitsvårt att somna igår för de gjorde ont att ligga mot lakanet och ha täcket på sej.. :( Men vi ska ringa doktorn imorgon bitti på telefontiden så vi får se om de måste tas några prover eller vad han vill göra.. :/

Veckans hiss och diss


4 dygn...

Och nu är jag inne på mitt fjärde dygn i sängen. Alltså, vaf*n är de här?! :o Har så j*vla ont i huden precis överallt, kan knappt ha kläder på mej! har bara en tshirt för de gör minst ont! usch, fy, blä! :s

Aaargh!

Fortfarande; fryser, ont i huden (går runt halvnaken för jag kan inte ha kläder på mej?!), ont i huvet, hosta och ah.. :( När vill de här få ett slut då?! Och Ipren hjälper inte.. -.- Och just för att jag är sjuk så händer inget roligt, och då blir de inga roliga inlägg heller.. de bli bärä kvire'!

Jag tävlar



Jag är med och tävlar i temat Människor hos Megapixlar.blogg.se ↓
http://megapixlar.blogg.se/2011/january/fototavling-vinn-presentkort-och-bloggsvar.html

Vinsten är ett presentkort på 400:- hos → http://www.qpix.se/ plus en inbjudan till Bloggsvar! :)

Comments = I like! :D ♥

Vill bara berömma er och tacka för de kommentarer som rullar in! :) Jag älskar att få kommentarer, både med konstruktiv kritik och med beröm! Så kommentera på som aldrig förr! ;)

Still in fever.

Usch, sitter fortfarande i feber.. :( Så ja, man orkar inte alls med så mkt så jag roar mej med att se tv, rita, datan och sånt. Så, dagarna går ju! Hoppas på att tillfriskna i helgen iaf!

Another day in bed.. :(

Och så ligger man en dag till i sängen.. Har fortfarande ont i huden, varm som en ugn, kall som ett kylskåp ibland, hostar som en rökare och ah.. sjuk. :( Inte roligt alls! Men ska försöka få i mej mycket frukt och vitaminer idag så jag får i mej en bra kur! Nä, nu ska jag lägga mej igen och se film.

Hatar att va sjuk..ofräscht!

Usch, alltså de gör ont när man tar i huden på mej, halsen gör ont, jag hostar och halvsover lite nu och då. De är inge roligt alls! Blir nog förmodligen ingen skola för mej imorrn heller.. :( Man känner sej så himla ofräsch när man är sjuk! Iaf jag för jag har inte stigit upp och gått mer än två gånger på hela dagen idag, och inte bytt om eller något. Hatar att va sjuk..!

Gaah..sjuk.

Jahapp, då ligger man i soffan och har legat här sen imorse.. :( De gör ont i skinnet, ont i halsen, hosta, enormt trött = förkylning = jag! :/ Usch, hoppas jag blir frisk tills imorrn så man får träffa alla igen! :))

Har legat och käkat min drog = Marianne (godis)!  Har fått enormt dille på dom godisarna! :o Har ätit dom flera dagar! xD Mamma gjorde en god omelett till mej till lunch! Mums! Omelett med champinjoner och skinka och mycke sallad! :) Nä, nu ska jag titta på Sjukhuset snart. :)


Mums! ;)

Sova..

Ska lägga mej nu, känner mej inte så pigg. :( Har fortfarande ont i huvet, lite varm i ansiktet, ont i halsen och hängig. Hoppas man klarar sej från nån feber eller liknande tills helgen iaf. Godnatter till alla fina läsare iaf! :D

Sjuuk..?

Usch, tror jag börjar bli sjuk. Är jättetrött (somna ju igår på soffan, inte likt mej!), frös konstant från igårkväll till imorse och idag har jag haft ont i halsen hela dagen. :/ De visar inget gott tecken tycker jag..
Ska väl snart slötitta på Lyxfällan.. :P Oh just ja! Jag ska ju göra chokladbollar sen! :) Ska krossa polkagrisar och rulla i. :) Mamma gjorde de till jul och de blev grymt gott! ;o
Nä, nu ska man lata igen. ;) ...och träna på glosorna. -.-

Jaha, då var en lektion obegriplig spanska...

Jaha, då var en lektion obegriplig spanska gjord. ;-) Och nu väntar NO! :-d


Tisdag!

Och då har tisdagen gått oxå. :) Har vart en rätt taskig dag.. -.- Vi hade först IUP hela förmiddagen och jag jobba fan häcken av mej, rent sagt! xD Haha! Hade inte ens tid till rast nästan. ;o Fick äntligen tid till rast när jag vänta på att en lärare skulle komma tillbaks från sin rast! Hade en forskning om äldrevården som skulle bli klar och sen hade vi nån engelska typ uppsats som skulle lämnas in fortast möjligt, så ah de vart lite stressigt idag! Men de är ju bra de med. ;) Hellre ha mycke å göra än ingenting alls ju! :o Men sen satte jag mej ner och läste en bok som heter Jägarskolan. :D

Imorrn äre en vanlig dag i skolan oxå. :P
OCH måste berätta ett bland mina största problem just nu! Har fått fem finnar i ansiktet! :o FEM! Stressfinnar? :s
Nää, nu ska jag strax hoppa in i duschen! :D



Bjuder på en bild som togs med mitt ofärgade hår! ;)

Behöver ta tag i saker

Yepp, rubriken pratar ju för sej själv. Jag behöver ta tag i saker och ting. Skulle ha behövt läsa lite mer i behandlingsriktlinjerna och sen kollat lite på jägarexamensgrejset. Men ah, jag har ingen ork just nu. :/

Stranger.se! :D



Främling 1 är alltså jag och Främling 2 är Clara. xD Vi gjorde en deal på MSN att jag skulle säja nåt knäppt på varje chatt och se om vi hamna i samma chatt och tADA! ;D

Stolt!

Usch! Jag trodde inte att jag skulle börja få ont i magen av min magkatarr oxå. Fast illamående har släppt betydligt, har mest bara ett tryck och ont i magen. :/ Illa..men man överlever alltid! :))

Idag är jag rätt stolt över mej själv! (y) Vi har ju fått en ny gympalärare och genom att vår förra visste om mitt hjärtfel så var de inga problem. Jag fick styrketräna när dom andra höll på och jag var faktiskt aldrig med dom andra på gympan på HELA förra terminen för att jag inte orkade med både fysiskt och psykiskt. De började fysiskt och sen psykiskt så ja.. Men de känns som att jag blivit lite starkare nu, ny termin, ny gympalärare och lite andra prioriteringar. :) Men mitt hjärtfel kommer ALDRIG att påverka mina betyg! De är ett hälsoskäl och kommer inte röra betygen alls, för er som kanske funderar. :P Och idag har jag vart med dom andra på gympan, spelat Killerball och innebandy. :)) Och jag gillar ju innebandy litegrann sen förut om jag ska va ärlig, så de kändes rätt kul. :) Men nu sen gympan slutade så känner jag att hjärtat hoppar en del. :/ Illa, men de är ju inget farligt som tur är!

Sen har jag fått hem lite kläder som jag beställt från Lager157 så de kommer bilder på de! :)

GRATTIS EKHOLM!

Så starkt jobbat av Ekholm i skidskytte! :D Tjihooo!

Bilder sen jag var liiiten

Hittade några bilder sen jag var liten i min minneslåda så jag passade på att skanna in dom! :) Så här får ni några bilder på mej sen jag var en liten olydig unge! ;) (fast olydig stämmer nog fortfarande, haha!)




Nya brallor!

Jag beställde ett par byxor från KinneTryck tro jag dom hette. :) Och dom kom i fredags! Så här är dom ↓

Skidskytte

Skidskytte → 15:30 (y)

Svar på kommentar

Svar på kommentar till Anonym:
Tack, men de här är rätt personligt och jag vill helst bara glömma det här. Som om det aldrig hänt. :) Såna här saker råkar vi alla ut för nån gång! Och de är även utrett nu, så de är glömt. :)

De där som jag var så superglad över har p...

De där som jag var så superglad över har precis tagit slut..orkar inte berätta varför. Men jag säjer bara, tiden är för dyrbar att slösa på skit och tråkigheter.


Tour de Ski

Och nu → skidåkning för fulla muggar på tv:n! :D

bild på håret! :D

lam bild jag vet -.- ser halvdöd ut!

Nyfärgat hår! :D

tänkte egentligen blogga lite igår men blev så fruktansvärt dålig i magkatarren så jag fick hoppa över SMS och datan totalt. :/

Men jag färgade iaf håret igår. :D Jag blev verkligen supernöjd med färgen! Precis den färg jag ville ha, och hur stor är chansen att man får just den färgen?! Så jag känner mej riktigt lyckligt lottad nu! :)) Ska fota litegrann idag när jag har tid. MEN de kommer inte att komma en ny design på typ tre veckor för jag ska permanenta håret litegrann oxå och de kan jag inte göra så tätt inpå färgningen och jag vill ha en design där jag ser ut som jag ska göra..om ni fattar då.. :P Så håll till godo! Men jag kan fota lite självporträtt idag så får ni se färgen iaf! :D

Sovmorgon förstörd -.-

Jahapp, då har man vart vaken i 2½ timme då! Pga av en viss katt som kommer och jamar och krafsar överallt! Jag kan fan inte sova med henne i sängen för hon klättrar på mej!! Och nu kom hon och jamade och skrek på golvet, och sen krafsade hon under sängen bara för att få komma upp i sängen. Men klockan va ju 7 på morron!!! Jag hade lätt kunnat sova till halv elva men då var de förstört! För hon höll på ända fram till kvart i åtta när mamma klev upp och vem kan somna om efter 45 minuters ilska?! Blä va jag blir arg!!

Börjar om på ny kula

Jag tänker göra en återställning av designen på hela bloggen! Och börja om från början. Därför kan den se knasig ut ett tag!

Glad

Om två veckor ungefär kommer jag att berätta varför jag är så glad, för de är än så länge en hemlighet. :)

Men nu är det ungefär en timme sen jag vaknade och jag sitter fortfarande i pyjamasbyxor och tshirt. Dock så äre väldigt typiskt mej alla sovmorgonsmornar! ;) ...sovmorgonsmornar? finns de ordet?...  aja, jag ska snart söla i mej en tallrik yoghurt. känner att jag behöver de för magen. :/ Hade rätt ont i magen igår och mådde lite illa, så då tog jag nån macka och yoghurt och då gick de över. Dom säjer ju att man ska småäta när man har magkatarr, så.. De är bara att äta, äta, äta. ;)

Ha en bra dag! :D

liiista över 2010 :)

2010
Hur har året 2010 varit för dig? – Det har varit upp och ner men i helhet rätt så bra! :)
Bättre än förra året? – Hmm.. jo de kanske var lite bättre
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – hm..kanske alla sommardagar med Su :D
Har du flyttat under år 2010? – neej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? –japp!
I så fall vilken? – rätt många :P
Har du kysst en främling? nej
KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? – taskig.
Har du varit kär? - japp, och är de med :)
Har du sagt jag älskar dig till någon? – japp
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – jaa
Har du haft ett hemligt förhållande? -  haha, jaa ganska hemligt vare väl ;P

SORG & HÄMD
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – nej.
Har någon i din släkt avlidit? – nej.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – nej.
Varit i slagsmål? – nej.

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? -njae
I så fall vad? –  -.-
Har du skämt ut dig? –haha ja de har jag säkert
Har du ljugit för en vän? – ja, de kanske jag har
Har du varit ute en hel natt? – hahaha,
Har du blivit tagen av polisen? – nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - aop.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja.

SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du på? – Hotings Centralskola
Har någon varit elak mot dig i skolan? – typ.
Hatar du någon på din skola? - njae hatar är ett starkt ord.
Har du gjort något framsteg? – njae.
Haft alla rätt på ett prov? – ja.

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? – jo de har jag :)
Har du förlorat en vän? – nepp!
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – hmm.. njae
Har du gått bakom ryggen på en vän? – tyvärr, ja.
Har du ljugit för en bästavän? – nej!
Har du haft en relation med en vän? – Japp

Sprudlande glad! :D

Åååååh va glad jag äR! :D

Förändring?

Hmm.. jag funderar på att förändra håret lite.. Har ju typ börjat med de, när jag klippte raklugg. Skulle helst vilja typ färga håret mörkare (mörkbrunt alltså) och sen kanske göra en lättare permanent. :) Vad tror ni om de ??

Pärlplattefreaak = moi!!!

jag har gått och blivit en sån där pärlplattefreak så just nu pärlar, pärlar och pärlar jag endast på min fritid! och kommer ha en hel del snygga grejer sen! :D

den blev lite fail jag vet men rätt snyggt ändå :p

Möblerat om!

Puh! Nu är jag helt svettig och trött. Har skruvat ner dubbelsängen (den tog skitmkt plats!) och tagit in min gamla enkelsäng (mycket smidigare). Och vänt garderoben, flyttat ut skrivbordet, flyttat tv:n, flyttat pianot och ah en massa. Så nu är man rätt så trött. :P Ska lägga lite pärlplattor nu! ;)

Idag har jag gjort riktigt mycket! Känns d...

Idag har jag gjort riktigt mycket! Känns de som iaf.. :p Jag vaknade vid halv elva, klev upp och åt frukost sen hittade jag en film på tv. Haha, de var Cheetah Girls 2! Men den var faktiskt bra, kalla mej vad som helst men den var rätt bra ändå! :) Sen såg jag några snyft-filmer så man fällde väl en och annan tår. Haha, har blivit så känslig på sista tiden. ;o Känns lite wierd faktiskt.. men sen såg jag att solen sken så fint ute så då plockade jag fram pjäxor, skidor och stavar och skulle åka men då hade jag inget spår att åka i utan bara djupsnö. Så ja, ni fattar hur de gick, och ni som inte fattar de så kan jag tala om att de gick mer eller mindre åt helvete. Haha! Sen gick jag in och började byta gardiner, bädda rent i ramen, dammtorka och städa rummet. Så nu är mitt rum snyggt. Och sist så tog jag en varm dusch! Förresten så plockade jag fram min "sjukvårdsmapp" igen. Och jag känner mej så hemma och lugn när jag tittar igenom papprena. :) Har börjat skriva en Powerpoint om olika sjukdomar och kroppen! Nä, nu ska jag se Mamma Mia på tv3! :)


RSS 2.0