Jan. 31, 2013

FÖRE


EFTER



la i en lite ljusare askig brunton, blev faktiskt nöjd & positivt att de inte blev allt för mörkt som de oftast blir när jag färgar! :)

Five colours in her hair

Sitter me hårfärg i håret & ska snart skölja ur, lägger upp före-efterbild sen! :)

woooop

Godmorgon!
Är så himla aptrött idag så skulle kunna somna ståendes just nu, haha. Har iaf packat gympaväskan & hoppas på att ett simpass nu på morgonen piggar upp lite så jag pallar muntliga nationella proven i svenska på eftermiddagen! 
Känns som de kommer bli en lång dag, blööh..
 
/r

Sleep tight

tog & städade o ändrade lite inredning på rummet, blev hyfsat fräscht & snyggt faktiskt! :) Har legat o kollat på film, Bombay dreams, ikväll så nu säjer jag - godnatt & sov sött.

/r

onsdag

Har vart en lugn & skön dag på skolan idag, älska håltimme & sluta tidigare! :) Var dock inte så himla lugnt & skönt att gå hem i snöstorm, gaah.. Har nog snöat flera decimeter idag!
Ska lägga in lite musik på telen & sen sätta mig o klinka på gitarren tror jag. 
 
/r

dagens



kör på en dagens-bild & traskar iväg till skolan me ett rinnande väder & en rinnande näsa!

svenska rivieran

Har vart en rätt seg dag idag me tanke på att man fått springa ut 6 ggr/lektion & snyta sig. Dom här bakterierna verkar verkligen trivas i min näsa och har verkligen byggt in sig där ordentligt. Haha, har en så sjukt röd näsa nu efter allt snytande, men vafan de bju jag på!
Nu ska jag & mammi kolla på Svenska Rivieran & fika lite gottigott. :) 
 
/r

bed bed bed

Vilken rivstartad måndag, men de gillas när man själv är på topphumör! :) skidträningen gick asbra, fick skratta otroligt mycke men jättekul att se så små barn kämpa & hitta sina egna lösningar på problem! hoppas de kan inspirera dom & ge dom ett bra minne till att fortsätta me skidåkning i framtiden :)
nu är jag helt sjukt slut i varje muskel i kroppen & är lite småsur på förkylningen som bara växt o växt inuti mig den här kvällen. Hårt me två träningspass på skidor samma dag, men vafan, de är ju superkul! :) loveit!
nu ska jag & mitt dunkande huvud & rinnande näsa lägga oss o få en välbehövlig natts sömn!

/r

skidstart!

håller på ställa iordning de sista inför skidträningen me småttingarna ikväll! Känns lite nervigt såklart & ännu mer eftersom jag har fått nån äcklig bakterie i näsan som verkar vandra sig ner i min hals. Blir inte bättre av att huvet dunkar hela tiden. men ändock, jag ska snart iväg på skidspåret & lära ut de jag älskar allra mest, så varför klaga? :)
Ska fortsätta klä mig & fixa lite, bloggar mer sen!

/r

The week

Måndag - skidor två gånger på samma dag, yaay! Skidor på gympan & skidträning me småttingarna. :)
Tisdag - utvecklingssamtal..
Onsdag - händer inge speciellt va jag vet.
Torsdag - nationella prov, muntliga i svenska. blööh..
Fredag - snart helghelghelg.

Söndagkväll ♥

Skulle fara upp & åka några kilometrar på stadion men när jag har gått halva vägen så ser jag att allt är kolsvart. Trodde först att jag blivit knäpp & fick för mig att jag inte visste vars jag var, haha! Traskade på i mörkret upp på stadion och även där va de kolsvart - yaay.. Så, va bara & vända om! 
Ändrade planerna me lite ilska för ikväll & bestämt mig för att ta en varm dusch & sen lägga mig i sängen o kolla på film resten av kvällen. Iofs inte så illa för att va söndagkväll.. :)
 
/r
 

we can go brighter than the sun

Vaknade kring halv elva & bara låg kvar i sängen & njööt av den sista sovmorgonen innan skolan börjar! Sen kom jag på att jag skulle hämta några termosar och papper på stadion inför skidträningen imorrn, så tog me mig mamma & traskade upp dit. :) For och handlade lite saft och apelsiner till dom imorrn och sen har jag suttit & pysslat me föreningens hemsida ett tag. Men nu släpper jag de & måste kolla lite va som ska göras på skolan till veckan. :) 
Men först måste jag nog ta nåt & käka, blev hungrig av all promenering!
 
/r

Muppon

Har typ precis kommit in, har vart ute me mina två muppar! (dock saknade vi den fjärde muppen :() Dom är alltid så damn bra. ♥
Före de va jag & gosade lite me Lycka (mitt kusinbarn). :) Hon har blivit sååå stor & blir bara sötare o sötare för varje gång! gosegos. 
Imorrn ska jag njuta av min sista sovmorgon innan vi drar oss igenom en ny, lite mer händelserik vecka. :)
 
/r

Jag har nått den punkten då jag skiter i allt


Morning

Vaknade kring elva vilket var grymt jävla skönt! Behövde dom där 11 timmarnas sömn. :) Har käkat lite frukost & nu väntar jag på att pappa & Kicki ska komma me mina grejer. 
Ska kanske fotografera lite idag, kolla på film & bara ta de lugnt. :)
 
/r

Ziperall

Gick ut en sväng me Lisen ikväll, trevlish värre! :) Dock blev de så jäkla kallt på slutet så man småsprang hem & in i Ziperallen, haha! Så nu sitter jag & fikar lite gott o kollar på tv me moor. Inatt ska jag sova nåt så inåt skogen, kan jag lova! Behöver en massa sömn o sovmorgon. Fyfarao va skönt.. 
 
/r

-

 
sometimes you just need to stop the world for a while and think
of what's most important in life
and what really means something
of who you are and where you're going to be

Friday



äntligen helg! :)
Slutade 13:10 & for och fika me några brudar, mysigt värre! Så nu är jag hemma, ska äta middag & sen gå ut o hitta på nå flum me mina brudar ikväll!

/r

even if you broke me down, you lost everything and now im the winner

Uscha.. Fick fara hem vid 10:30 idag från skolan, höll på svimma i trappen. Troligen är jag väl så övertrött och slut i kroppen så den orkar inte riktigt alla dagar, så vila är va som gäller idag! For hem till mammi som fixade fika och kuddar åt mig, snäll hon. ♥
Ska ligga här under filten idag igen & kika på tv och bara ta de lugnt. :)
 
/r

sleep tight

En trött beckah lägger sig efter att suttit några timmar framför datorn me beslutsångest men ändå klickat hem lite kläder! blev dock inte så mycke som jag hade tänkt, beslutsångesten tog över där kan man säja haha..
Har vart en seeeeg dag, men me många skratt faktiskt till allt & ingenting o alldeles för mycke! hade sjukt ont i huvet o va trött hela förmiddagen men efter en långlunch & lite kaffe en kompis bjudd mig på så ordna de upp sig! :)
Imorrn är en dag fyllt av tider som ska passas, uppgifter som ska göras & lämnas in - men de är så jag trivs! :)

sleep tight

En trött beckah lägger sig efter att suttit några timmar framför datorn me beslutsångest men ändå klickat hem lite kläder! blev dock inte så mycke som jag hade tänkt, beslutsångesten tog över där kan man säja haha..
Har vart en seeeeg dag, men me många skratt faktiskt till allt & ingenting o alldeles för mycke! hade sjukt ont i huvet o va trött hela förmiddagen men efter en långlunch & lite kaffe en kompis bjudd mig på så ordna de upp sig! :)
Imorrn är en dag fyllt av tider som ska passas, uppgifter som ska göras & lämnas in - men de är så jag trivs! :)

monster in my hjärta <3



slurpar i mig en monster efter en dryg dag på föreläsning & jobb efter skolan!

Sing with me where sky never ends and clouds lift us up

Jag har mest fördrivit dagen me att ligga under en filt och titta på TV. såg även nån presskonferens imorse om att nån jämställdshetsminister ellr nåt skulle avgå. Blev en massa snack om de på TV om just hennes avgång och jag hade aldrig sett människan tidigare, haha.. Antingen är jag väldigt dåligt insatt i sånt här ellr så visas dom inte så mycke förrän de händer nåt sånt här, avgång osv. :)
 
Känner mig iaf betydligt bättre & piggare nu än imorse! Har tagit mig en dusch, fikat lite me faster & kusin och ska bara se på tv och sova tidigt ikväll. :) Laddar inför morgondagen me föreläsning & möte me idrottsföreningen! 
Skulle kört igång skidträningen för småbarnen ikväll men är ju -22 -23 nu så de va ju bara att glömma, plus att jag inte hade vart laddad för att köra nån skidträning ikväll efter att ha legat o sjukat mig hela dagen.
 
/r

blööö

Mår rent ut sagt tjyvens idag, så har krupit ner under en filt i soffan & kommer ligga här ett par timmar framåt. "yaay" :(




myspys

Käkade middag, kycklinggryta - mycke gott! Så nu har jag tagit mig en dusch, packat skidkläderna inför imorrn & nu sitter jag bara o gosar me vovven.
skulle beställt nå kläder oxå, har bara sån himla beslutsångest va jag ska ha. :(

/r

Put your hands up in the air

Hann inte blogga nåt igår, måste haft fullt upp! For iallafall till pappa igår efter skolan, åt god mat och kollade på Gladitorerna på kvällen. Egentligen är jag en totaldissare när de gäller Gladiatorerna men måste säja att jag ändrade min uppfattning lite om de igår. Va ju grymt spännande när man väl fatta va allt gick ut på, haha! 
Tog sovmorgon imorse vilket va huur skönt som helst, känns som jag vart död inatt. Så ska de va efter en hel skolvecka.
Har vart ute & åkt lite skidor på skoterspåret, äntligen! va mycke mildare idag så klart att jag drar på mig skidorna & sticker ut då! :) Kastat in lite ved, kollat på film o så. Ska äta snart, duscha & bara ta de lugnt ikväll tro jag. :) 
 
/r

mums!




Duschiduschi

Har nu packat klart, tagit mig en dusch & en snabb titt i kalendern så nu har jag full koll & är dessutom ren o fin! Hann me mycke ikväll ja! :) Funderar på om de är nå bra på tv, ska fika & kolla på tv me mammi ikväll iaf. Sen lägga mig & läsa en bok vi fått i läxa från svenskan, har dock glömt va den heter haha.. 
SovSött.
 
/r
 

Smått deprimerande tamähfariken

Hade gärna farit upp på stadion ikväll & gjort några kilometrar på skidorna men känns som termometern stoppar mig ganska hårt från de när den visar -21. Fan å. 
jaja, får ta & packa lite tills jag far till pappa imorrn o städa lite tro jag. :) 
Haft en bra torsdag trots en hel del missnöjen kring en lärare.. Usch, sånt vill vi inte se. Har fixat min gymnasieansökan me en klump i magen men ändå en viss pirrig känsla. Första valet blev såklart - vård och omsorg! :)
Bloggar nog mer ikväll.
 
/r

Killekill i maggropen, nu stänger jag dagboken

Haha, grym rubrik..
Haft en helt okej dag på skolan idag me, skönt me håltimma & kortdag. sånt gillar vi! :) men vi är helt klart värda de efter att ha gått på mycke övertid förra terminen, åkt mycke till andra skolor för att ha lektioner osv.. 
For ut & tränade en sväng ikväll & sen har jag vart hos faster och druckit lite kaffe o surrat me henne en stund. :) Nu sitter jag & mammi och tittar på Mia på Grötö. hon är bara för grym! ♥ 
ska lägga mig & kolla på nån film sen o sova, är ganska trött. Funderar på att dra mig till stadion imorrnkväll oxå, kändes lite för lat för de ikväll hehe. 
Sleep tight.
 
/r
 

frikkin cold

Blev ingen bloggning igår, slocknade redan 21:30 haha. Innan jag somnade så möblera jag om lite så jag flyttade sängen & sängbordet o så, sen låg jag bara & kolla på film en stund innan jag slocknade.
vaknade som vanligt imorse & när jag skulle tända lampan exploderade den på nåt vis, haha bra morgon! jag vaknade då åtminstone. ;) igår när jag skulle baka så klantade jag mig så smörpapper började brinna inne i mikron, verkar va lite brandförföljd en period just nu, haha!
nu har jag ätit frukost, fixat mig & ska snart gå till skolan för lite fysik. :)

/r

I wish this night would last forever

Veckan började trots en promenad till skolan i -29 graders kyla väldigt bra! :)
Haft en helt okej dag me kul gympa, bra lektioner & sånt. Sitter nu bara & lyssnar på musik, ska packa upp väskan snart och sen får jag se va jag hittar på. :) 
Är bara rätt besviken på att de är så jävla olagligt kallt ute, borde bara inte få va såhär kallt.. Vill upp & åka skidor igen, huhu! 
haha, blev ganska torrt inlägg de här såå bloggar nog mer ikväll. :)
 
/r

sweet dreams

Kör lite Solsidan på de här & sen försvinna in i drömmarnas värld en stund. :)
/r




trettonde januari tvåtusentretton

Bloody sunday; krampaktigt tag i soffkuddarna av outhärdlig smärta, trött som jag-vet-inte-vad, -26 grader ute. Oj, vilken bra dag.. Haha, är så sjukt negativ till allt idag. De enda som fått mig på lite bättre humör är en kopp varm choklad som mamma gjorde åt mig & tv'n. 
Verkar oxå som alla gått i ide idag så tänker nog göra samma ganska snart. Hoppas på en bättre vecka nästa vecka, helt enkelt!
 
/r

Leave it tonight and go your own way


Sunday

Va ute me Lisen igår men vi va nog mer inne än ute i -24, huhu.. Kollade lite om gymnasiet o sånt. :) 
Söndag idag & har än idag himlarns jäklarns ont i magen, bara att andas & ta emot. Sitter & kikar på lite kläder jag skulle klickat hem men hittar inge som jag tycker passar mig. Så ska fortsätta me de, packa lite gympakläder, läsa klart religionsgrejset, kolla lite på tv & duscha tänkte jag. :)
 
/r

Going out with my b-ruds ♥


Dobsom R90 Winter


Morning sunshine

Skönt att vakna & må bättre idag. Kvällen igår spenderades under en filt med feber, magont och allt möjligt otrevligt. Fyfasen. Men efter att ha sovit bort eländet i 11 timmar mår jag nu bättre! :) 
Ska ta en lång dusch & piggna till lite, fotografera lite kanske & städa rummet. (ska även fixa en bild på skiddräkten!)
Är så inåt skogens kallt idag och ska bli hela helgen så blir nog ingen skidåkning för min del. 
Bloggar mer ikväll! :)
 
/r
 
bjuder på en gammal bild

Proud

Ja, idag har dagen tillbringats i stan som jag skrev i förra inlägget här under! På vägen stannade vi till vid en sportaffär och jag fick gå in och prova en skiddräkt som jag även kikat efter på nätet. När jag står i provrummet så säjer pappa åt mig att den är min, yaay! Så himla glad & så himla snygg. ♥ (bild kommer imorrn)
Så när jag kom hem till mammi käkade jag lite mat hon sparat till mig o så. Sen piggnade jag på mig och blev så sjukt peppad på att inviga skiddräkten och provköra skidorna att jag tog mig upp på spåret.
Avverkade mina första kilometrar efter operationen! Gick ganska tungt och har ju tappat all jäkla kondition och muskelstyrka sen jag opererade mig men jag kämpade mig igenom ett par kilometrar och jag är så himla stolt & glad!
Äntligen fick jag kliva ut på spåret och staka mig fram, som jag längtat! :) En grym känsla att åka iväg backe efter backe. (och trotsa mitt hjärtfel)
 
Imorrn blire kortdag & sen - helg! Funderar på att dra ut mina brudar imorrn kväll & hitta på nå skoj. :) 
 
/r

Tough times

Som jag berättat här förut så opererades jag för min återkopplingstakykardi (AVNRT) i Umeå förra året vid den här tiden, alltså nästan ett år sen.
Dagen före vi fick jullov, den 19:e december alltså, var jag ute och gick en promenad bort till faster. Jag var otroligt förkyld och trött men masade mig ut ändå. När jag kommit nästan fram får jag för första gången sen operationen en hjärtrusning, pulsen låg kanske på 150 och det bara small till så var den där. Jag hostade (ett trick för att få ner en rusning) ett tag och efter ca. 3-4 minuter var den borta som jag blåst iväg den. Blev så otroligt besviken och arg för jag kände på mig att mitt hjärtfel alltså kommit tillbaka. 5-10% får tillbaka sitt problem efter operationen och skulle jag alltså tillhöra dom här procenten?
Efter de har jag haft en hel del känningar som att de ska bli en rusning men de blir, som tur är, ingen.
 
Så vi ringde till min hjärtläkare och där har jag alltså varit idag. Hade ett bra EKG som vanligt och sånt men hon ska prata me läkarna i Umeå och diskutera hur vi ska göra; ny operation eller avvakta? Genom att de brukar komma tillbaka ca 2 månader efter operationen är de lite märkligt att de kommit tillbaks såhär sent så isåfall har det hamnat i en ny retledningsbana. Kommer få besked nästa vecka. 
 
...

just smile to me

Haft en aslugn & skön dag på skolan idag, drygt en timmes hålis så hann hem & käka me mamma för en gångs skull. :) sen 80 minuters matte & slutade för dagen 14:00, wiho!
Har tagit en härlig dusch o har lagt mig för att läsa en bok!
Imorron väntar en lite nervös dag för mig, berättar mer imorrn när jag vet hur allting kommer bli. buh..




when the west wind moves

Sitter i soffan nu & gosar me en snarkande vovve på magen! har gjort klart veckans matteläxa & plockat undan lite så nu äre bara o ta de lugnt, sköönt.
Ska ta en lång dusch sen o fika lite. :) imorrn äre en dag me hålis & tidigare slut på dan, gött!
/r

sleep tight

Efter en dag full av skidskytte & ut-me-julstök lägger jag mig o får en god natts sömn inför första skoldagen efter lovet! också första dagen på den sista terminen, bläh..

sovsött
/r





sleep tight

Efter en dag full av skidskytte & ut-me-julstök lägger jag mig o får en god natts sömn inför första skoldagen efter lovet! också första dagen på den sista terminen, bläh..

sovsött
/r





tjohoo!

Sitter hos pappa nu & fick låna hans simkort så jag fick testa nymobilen lite! har alltså skaffat en Xperia S :)
är så sjuuukt nöjd me den! Can't wait tills mitt eget simkort kommer!

har nyss duscha & ska bara kolla på tv, kanske plocka bort lite mer julsaker & fika. Sweeet.

/r

Men nå äre väl själva f- å..

Kom hem från mormor idag! Pappa kom & hämta mig så vi tog ut min nya telefon, wihoo! 
For hem till moor och öppna den, skulle sätta i simkortet osv och dömdömdöm.. de krävdes micro-sim till den, ja. Fick för mig att jag skulle klippa till mitt sim-kort till ett micro-sim och de gick nog inte som de skulle eftersom de inte går att använda varken i nya telefonen eller gamla. Alltså har jag nog klippt sönder nån elektron.. 
Så just nu sitter jag i telefonkö till Telia-supporten & ska beställa ett micro-sim! Inte nog me att jag inte kommer kunna använda nya telefonen som jag nu äntligen fått, kommer bli helt utan telefon tills simkortet kommit.. Handikappad så de bara skriker om de. uuuusch, va arg jag blir! (så ni som försöker nå mig på telefonen är ju ingen mening..) 
Näh, bara de här är klart så går jag ut me brudarna & bara lever litegrann och hostar ut mina aggressioner på nån bil eller nåt.
 
Pusss.

i wonder how, i wonder why

åkte till mormor imorse en sväng så är hos henne nu! :) är dock jäkligt kallt här, huuah.. Tur hon är rustad me duntäcken & kuddar till mig, haha! har bytt lite gardiner, plockat bort julsaker & sånt där. Kom även fram till idag att jag skulle bli en jädrigt bra hemmafru, haha! :)
nä, tidig morgon betyder tidig kväll för mig.

Natti!

första januari tvåtusentretton

Första dagen på det nya året idag då. Hade en riktigt bra nyårsafton igår trots huvudvärk som gjorde så jag inte somnade förrän typ 2:30. Tittade på en massa bra på tv, såg Tolvslaget på skansen och skålade in tolvslaget med lite mousserande! 
Vaknade kring 12 idag, hehe sov bort halva nyårsdagen liksom.. Käkat lite frukost & tagit en dusch så nu funderar jag på va jag ska göra för nytta idag då. :) 
 
Puuss. ♥

RSS 2.0