tjocka släkten & jag

fan, hade skrivit ett långt inlägg o så försvinner allt, blööh..
aja, har iaf vare hos faster ikväll o käkat middag me kusinerna & lilla Lycka! :) go'mat o mycke skratt!
ligger just nu o kollar på film o har precis packat klart allt tills jag ska till pappa imorrn & sen vidare till mormor o Sundsvall i veckan! mycke packning för många ställen, haha!
hostig som fasen men bihålorna börjar tack o lov ge me sig så jag börjar känna mig som en människa igen, :)

/r

Påskafton

Ja, min påsk blev ju inte mycke & hänga i julgranen direkt, haha! Har legat i sängen/soffan, snytit mig, kollat på tv, hostat, käkat halstabletter & ätit påskgodis sen torsdag. Fast de sistnämnda va ändå inte fel! :) Men måste erkänna att de är smått frustrerande att ligga i soffan o knappt kunna röra sig o se hur soligt & fint väder de är ute :( blöööh.
Hursomhelst sitter jag & fikar nu o ska snart kolla på Sex and the city 2, mys! 
Hoppas att dagen imorrn blir bättre så jag kan fara & umgås me kusinerna o lilla Lycka. ♥
 
/r

Dag 9 - Om jag fick byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Brittany Murphy

Bridget Jones & jag

Ligger i sängen & kollar på Bridget Jones' dagbok, haha igenkänningskomedi så de bara skriker om de. Lika klumpiga bägge två, lika som bär! :)
Har inte blivit mycke gjort för mig idag, snytit o legat utsjasad på soffan ellr i sängen. Följde me pappa en sväng hem till huset o elda upp lite, vilket va värsta ansträngningen för mig. Fybubblans för & va såhär förkyld.. Bihålorna & näsan är lika tät som en rik affärsman. Yeah, too bad. :(
 
/r

Dag 8 - Den frisyr jag trivs bäst i

messy bun!
 
ellr 
 
utsläppt!

Uffh!

Fybubblans vilka slitsamma dagar.. Hade rätt om att de va en förkylning på gång när halsontan smög sig på i onsdagskväll & så vaknar man på torsdagmorgon och kan knappt prata ellr svälja. Usch säjer jag bara! Så blev inge tårtåk för mig igår, men - 9an vann ändå! :)) 
Så dom här två dagarna har gått åt till att nöta på lakanet i sängen, förbruka näsdukar & nässpray som aldrig förr och knarka Fisherman, haha! Men va gör de när man har sån snäll mor som fixar de mesta åt en? ♥ 
Skulle egentligen åkt till pappa nu i helgen men känns som ingen mening att behöva röra på mig i onödan, ligger så bra där jag ligger o snorar just nu så får bli på måndag istället! :)
 
Hade gärna sovit längre än till 8 känner jag, men de är bara att masa sig upp & snyta sig de.. 
Nä, ska snart käka lite lunch tror jag!
 
/r

• grattis på födelsedagen farmor •hoppas farfar ordnar en riktigt god prinsesstårta till dig och att du har de lika soligt och fint som oss, varje dag. <3

Silence

Åh, första kvällen på två-tre dagar som blir lugn & jag kan lägga mig o varva ner i lugn o ro. Vettefasen va jag gjort dom här kvällarna som gjort att jag kommit i säng så sent o blivit så mycke spring på byn, haha. Följt kompisar runt på byn, varit mycke hos fastrarna, delat ut kakor till klassresan osv. Ah, väldigt mycke! Känns som dom 24 timmarna på dygnet inte varit nog. ;)
Men ikväll har jag hämtat skidorna som min snälla farbror vallat åt mig, tack & bock för de! Käkat middag hos min andra faster me kusin & surrat lite. Sen varit på möte me klassen om showen osv, så nu är jag hemma & käkat lite go'bullar som faster gjort, namnam!
Ska göra mig klar för sängen, lägga mig & titta på film, tända ljus & käka halstabletter för min hals börjar protestera nu. Inte bra me tanke på att de är tårtåket imorrn! Tårtåket är alltså en "tävling" som högstadiet på vår skola åker. Man åker så många kilometer/mil man orkar på två timmar sen räknar man ihop alla kilometrar per klass & delar de på hur många man är i klassen. Den som fått högst medelvärde vinner en tårta som avslutning innan påsklovet, haha påhittigt värre!
 
Så, gonatt för mig!

Jämarns

Känns som de blivit en ratdag idag. Skidorna gick dåligt pga skitvalla & matteprovet kändes som de inte hellr gick bra.. Fick dock reda på att förra provet gick bra men del 1 är ju faktiskt inte så svårt, inte svårare än E-nivå liksom. Så, lite bekymrad hur man ska nå upp till ett högre betyg när dom här svårare proven bara skiter sig för mig. Man får inte bli stressad och ge upp när man får ett svårt prov som man inte klarar av, men de är allt för lätt hänt!
Som om de inte va nog så blev jag påmind om idag att vi har faktiskt ett fysikprov imorrn. Hade jag oxå helt glömt bort, tack vare nationella proven som låg som ett svart moln över en förra veckan, haha! 
 
Men nog om plugg & skola! :) Har haft flisan & elsa på besök ikväll, druckit the och surrat lite. Mysigt värre! Blev dock en lång promenad för mig ikväll när jag följde flisan hem & även tillbaks till mig, hann väl runt 6 km på bara 20 minuter, haha! Dels för att de är så inåt skogens kallt & dels för att jag kom ihåg att jag måste hem & hinna fika o plugga, stresspromenad. Måste förbränt väldigt mycke me tanke på att jag powerwalkat 6 km i måttlig stress, haha. Man får dra nåt positivt ur de hela. ;)
 
Nu blir de att göra standardfika - oboy & hårdbrödmackor, yummie! Sätta mig i sängen me de & plugga inför morgondagens prov. Men snartsnartsnart kommer påsken och 1 ½ veckas lov. åh! ♥
 
/r

If you've walked in my shoes, you know I'm a fighter of the third World War baby


Dag 7 - Detta ångrar jag

Att jag inte lyssnat på mig själv och min kropp mer än vad jag gjorde för ett par år sen.

Sunday

Vaknade tokpigg redan halv nio, väldigt olikt mig haha! Låg i soffan under täcket & kollade på TV länge istället :) Sen for jag & faster ner på sjön o solade lite men blev ganska kallt till slut så for hem till henne & fika. Då passade jag på att låna nycklarna till solariet på hennes jobb så for dit & solade en halvtimme, gudomligt jävla skönt ärligt talat! 
Så nu sitter jag & käkar lite mat o kollar på tv, ska nog bara packa gympakläder o ta de lugnt resten av dagen. Känner mig seeeeg idag. 
 
/r

Tonight, tonight is the night

Blev dålig uppdatering igår för va ute hela kvällen faktiskt! Somnade när jag kom hem & tog mig en powernap på 3 timmar ungefär, haha. Käkade middag och gick ut me flisan en sväng, sen for vi hem till wilma & va där o surra lite innan vi fick skjuts hem igen. :) 
Vaknade kring 11 imorse, skööönt som sjutton än fast jag drömt en massa konstiga & läskiga saker! Har hunnit gå på affärn en sväng & duschat så nu ska jag bara kolla på tv & packa i lite saker för senare ikväll far jag & lool till wilma o sover där! :) wihooo.
 
/r

förvirrad

Sån där jävligt förvirrande dag idag, usch & fyfan. Vissa människor kan man bara inte begrip sig på, så enkelt va väl de.. 
Iallafall är matteprovet avklarat, gick hyfsat tro jag :) Imorrn äre sista nationella i fysik, labben! Usch! Garanterar att min beskrivning INTE blev godkänd ellr ens användbar, haha.
Nä, ska börja dra mig mot flisan en sväng!
 
/r

You didn't have to cut me out

 
 
 
 
 

Onsdag

Började dagen me att försova mig, haha yaay.. Vet att jag vaknade och stängde av klockan, tänkte att jag bara skulle ligga en stund till men INTE somna och de va ju precis va jag gjorde. Flög som en raket upp ur sängen när mamma kom in 7:15 och undrade om jag va vaken, haha! Kastade i mig frukost, klädde på mig & fixade mig och drog iväg till skolan. som tur var hann jag dit i tid + att jag kom ihåg att ta me allt jag skulle ha! 
Haft en lugn dag och efter skolan for jag ner me några brudar och tränade på lite saker inför showen. Shufflade och tycker faktiskt de går bättre och bättre fastän jag har en hel del kvar att träna på! 
Ikväll ska jag bara kolla på TV, kanske ta en snabbdusch & sen sooova. :) 
 
/r
 
 

Typ 1 och typ 2-personen

Tog mig bara en funderare och texten är baserad på egna erfarenheter.
 
Det finns i stora drag två typer av killar. Det finns killar och det finns gentlemän, som i fint språk haha. De flesta jag stött på eller som snarare stött på mig, är typ 1-killarna. Allt i från verkligheten till meddelanden på internet, facebook osv har jag mött på dessa. Är ganska trevliga i början, frågar och pratar, men sakta men säkert börjar det här sexistiska, ett jävligt grovt flirtande i mild grad. I kanske 98% av alla fallen söker den här typen av kille ett ligg som är glömt efter ett par dar. Ett helt vanligt engångsligg helt enkelt. 
Typ 2 - gentlemännen. Dom som ser tjejen, lär känna henne, behandlar henne me varsamhet, bryr sig om och tänker tanken på hur det skulle funka att ha ett stadigt förhållande me just henne. 
 
Sen kommer vi till oss tjejer. Här finns det även två typer av tjejer. Tjejerna och tjejerna, kallar jag dom. Typ 1 - tjejerna som hakar på de här flörtandet, flörtar tillbaks, lutar sig mer och mer mot det sexistiska tillsammans med killen som till slut leder till ett ligg som i sin tur är glömt om ett par dar.
Sen finns det typ 2-tjejerna. Dom som vill skriva/prata ett tag (minst ett par veckor), bli bjuden på en dejt eller bli bjuden hem till killen, ha en trevlig kväll (observera trevlig som ordets betydelse är, inte det du nu tänker på om du är av den föregående typen), lära känna och analysera. Vilket kan leda till flera sms/mer prat, fler träffar och till slut ett stadigt förhållande. Ett förhållande man jobbar för, i med/-och motgångar. 
 
Jag kan på rak arm säja att jag är en (i detta fall) typ 2 - tjej. Sen vill jag också säja att jag respekterar båda typer, det är absolut inte dit jag vill komma. För jag tycker man ska få det man söker, då mår man bra och man har nått målet. Engångsligg eller förhållande, shitthesame så länge du mött någon som söker samma som du själv.
Men, snälla grabbar och tjejer.. lär er skilja på dom här typerna av personer! Jag kan som tjej säja att du som kille märker direkt vilken typ av tjej du pratar med och det gör du även som tjej. När du känner vilken typ av person du mött, tänk efter vad du söker och vilken typ av person du är. Enkel matematik; 1+1, 2+2. Är du som tjej inte det killen söker, provocera inte och försök locka fram en sida som bara inte finns. Respektera och gå vidare tills du hittar killen som söker samma som du. Då kan man säkert tycka; ja, varför säjer man bara inte ifrån till den personen att "nej sluta, jag söker inte ett förhållande" eller "nej du, jag söker inte ett ligg". Och ja, det klart man kan säja det. Det har jag fått gjort otaliga gånger! Men, det jag vill nå fram till är att jag tycker verkligen inte det ska behövas. Man ska inte behöva utsättas för en flirt som signalerar nåt man absolut inte söker, för sånt framgår vilken typ av person man är väldigt väldigt snabbt. Det handlar om personkemin, personens sätt att bete sig osv. Menar inte heller att man ska analysera och granska personen in till döddagarna, men u know what I mean. Individen, personkemin, beteendet. Tre nycklar till hur personen är och vad den söker. 
 
♥+♥

Min favoritbok/film

Min favoritbok är absolut Avig Maria av Mia Skäringer. Vissa perioder känner jag igen mig så otroligt mycke i henne. De här me att ställa så höga krav på sig själv, vara alla till lags och glömma bort sig själv under så lång tid att kroppen sätter stopp. Otroligt läsvärd bok!
 
Min favoritfilm är..hm, finns så många bra filmer så svårt att välja..
Några är iallafall: 
- Hotel Transylvania 
- Upp
- Paranormal Acitivity 3
- Jalla, Jalla
Haha, nästan bara gamla filmer men en bra film kan man se hur länge som helst, gammal som ny! :)

sjuttonde mars tvåtusentretton

Sov till halv tio imorse, ville sova längre men genom att solen låg rakt på mitt rum vaknade jag av att jag nästan bokstavligt talat satt fast i lakanet.. Så varmt i mitt rum! Packade lite saker & sen kom pappa och hämtade mig. For hem till huset, eldade upp lite & gosade me katterna, :) Ska dock tillbaka till mor igen imorrn! 
Imorrn blire skidor igen, önskar mig därför lite sol & -10 grader tack! Perfekt skidväder/före då ju :)
Sen blire pluggpluggplugg inför nationella i fysik på tisdag/fredag, usch! Många prov kan man va lite nervös för innan men inför dom här proven shufflar mina nerver dygnet runt rent ut sagt, haha. Är så sjukt dålig på fysik och nu kom nationella just i fysik, hade gärna haft i biologi istället :(
Näfybubblans, läsa så mycke man kan & göra de bästa man kan, man är ju bara människa. Pepp-pepp-pepp! 
 
/r
 
bju'r på en gammal bild, bara för att jag vill ha sommar snart.

Dag 5 - Något jag inte gillar

Mobbing/nätmobbing, droger, trakasserier, när man slår tån i bordet, finnar som gör ont, folk som alltid hittar fel hos personer, geografi, tanken av att gå ut 9:an om bara några månader, pojkar som inte kan se längre än utsidan, beska mandariner/apelsiner, juice me fruktkött, bli dumpad utan förklaring, stela människor utan humor, segt internet, vakna tidigt på morgonen med solsken rakt i ögonen.
 
Ja, de finns mycke jag inte gillar! 

Sovmorgon

Va ute me Lisen en stund igår men va så inåt bombens kallt så vi sprang hem & jag drog på mig Ziperallen i hopp om att börja upptiningen, haha! Hade så galet ont i huvet igår oxå.. Därför var de sååå skönt me sovmorgon imorse! :) Sov till typ halv 11, klev upp & åt panpizza till frukost (haha!). Har nu tagit mig en dusch & ska snart se prinsessan Lilians begravning. Känner mig som värsta gamla tanten som sitter & kollar på sånt haha, men vill ändå se de!
Ikväll hoppas jag på att samla ihop hela truppen för utgång! :))
 
/r

Dag 4 - Mina passioner

Mina passioner är absolut längdskidor, utmaningar & att få andra att må bra fastän de är nästintill helt omöjligt.
 
Jag har åkt längdskidor sen jag va 6 år och jag älskar de lika mycke idag som jag gjorde då! Att jag dessutom fått möjligheten att i vinter ha skidträningar för dom som är lika gamla som jag va när jag började åka, är helt grymt! Få visa och lyfta fram sporten, visa hur kul de är egentligen :) Att knäppa på sig skidorna & staka sig fram, kämpa fastän man tror att man inte orkar mer, ♥
 
Jag gillar att utmana mig själv. Göra saker som jag aldrig trodde att jag kunde & som andra aldrig trodde att jag kunde göra. De kan va allt från småsaker i vardagen till att göra drastiska saker. Känslan efter man klarat nåt man aldrig trodde man skulle klara av är helt oslagbar! 
 
Få andra att må bra fastän de är nästintill omöjligt är en drivkraft. Att jag kan göra skillnad & att de jag säjer o tycker, gör skillnad för nån annan. :) Haha, låter som värsta klyschan och gamla erfarna tanten, men har stött på måååånga såna här situationer där jag hjälpt till & lyckats i 95% av gångerna! Helt otrolig känsla! :)

FREDAGSFIKA
ouffh

Har varit iväg på klassmötet, surrat lite om vår kommande vårshow i maj; vad vi ska göra, vilka som ska göra vad osv. :) Jag ska fixa biljetter & affischer, designa & trycka dom + att jag ska shuffla en kort stund! SJÄLV såklart och har inte shufflat på typ ett halvår nu. Gaaah, är nervös! Blir hårdträning dom här två månaderna då för att få de att se snyggt ut.. ;) Så om du som läser detta oxå håller på me shuffling, kommentera tips här nedan! Tar emot alla jag kan få! :) 
Har tagit mig en dusch & ska börja packa lite smått ifall jag ska fara till pappa & christina imorrn ellr om de blir på lördag, inte riktigt bestämt än! :) Hade boksamtal idag på svenskan, vi va tre st som hade läst varsin bok och jag hade läst "Hon går genom tavlan, ut ur bilden" av Johanna Nilsson. Så skulle vi samtala om böckerna, hitta likheter osv me en lärare som lyssnar bredvid aaand.. alla vi tre låg på en ungefärlig A-nivå! Wihooo!
Ska kika lite på film innan jag lägger mig för natten för imorrn äre - fredag! ♥
 
/r
 
nattinatti.

Torsdag

Glömde bort att blogga nåt igår, tänkte säja att jag haft fullt upp som vanligt men faktiskt hade jag inte de. Tror de vart bara att jag låg o hosta & stickade i sängen så jag helt enkelt glömde bort datorn ;) 
Halsen är smått igensvullen & jag hostar som en kråka, men man får va glad när huvet funkar så man kan gå skolan iaf! :) 
Ska nog plugga lite ikväll, gå på möte på skolan & duscha o sen blire sängen! 
bloggar kanske mer ikväll. 
 
/r

Dag 3 - Min förebild

Min förebild var min farmor och även min faster, eftersom hon är så lik henne. Min farmor ville alla väl, hon kunde säja nån gång att hon hade ont men sa alltid "det går över, finns dom som har de värre" och så pratades inte mer om de. Hon kämpade me 4 barn när hon blev änka kring 40årsåldern, tog körkort när hon va 50 (haha, ganska tuff ändå!) och ägde ett eget hus där hon bodde. (vilket även är mitt barndomshem) 
Hon knöt ihop släkten på min pappas sida, bjöd på mat ellr så samlades vi bara där nån gång en efter en för att fika & surra lite.
Hon va för de mesta glad & hade lätt för att skratta. Hon gav bort allt hon kunde och hjälpte så otroligt många som hade de svårt, från ungdom till gammal. 
Hon klandrade heller aldrig nån, hon kunde bli arg men aldrig att hon klandrade nån för nånting ellr pratade illa om nån. Visst var hon inte Guds lamm, de är väl ingen, men hon va speciell på de sättet.
De här är oxå en beskrivning på min faster som är så lik farmor. Hon är i dagsläget min förebild nu när farmor inte finns kvar här på jorden, men hennes personlighet och minnet av henne finns i oss alla. ♥
 
Sen ser jag upp till väldigt många som oxå är förebilder! De va så svårt att välja bara en av alla bra människor jag känner :(
Men ett ♥ till; min mamma, min pappa, mormor och min vän Rasmus.
Även ett ♥ till Mia Skäringer som länge har varit en förebild för mig och kommer alltid va.
 

Dag 2 - mina syskon

Hoppar över eftersom jag då inte har några syskon.

tröttitrötti

Inte nog me att jag somnade i bussen på väg till syslöjden idag efter lunch (haha!), har varit sömnig ända sen åtta ikväll. så har försökt hålla mig vaken tills nu så jag kan sova inatt, så nu jämarns ska jag bara hosta lite till & sen slå igen mina blå!

/r

Dag 1 - Om mig själv

Ja, jag heter Rebeckah & fyller 16 år i maj. Och jag ser då ut ungefär såhär:
 
 
Jag bor i en liten by i Norrland.
Mamma och pappa är skilda och jag bor varannan vecka hos dom. Mamma bor inne på byn i en lägenhet och pappa pendlar mellan huset i en ännu mindre by som ligger lite avsides där jag även är uppväxt och hans nya, Christina några mil bort.
Jag har inga syskon, vilket oftast är skönt men många gånger kan de kännas ensamt i situationer när man behöver en syster/bror. 
Men som tur är har jag en liten hop vänner som många gånger ersätter den rollen som syskon. Lollo (Lovisa), Lisa, Wilma och Rasmus är dom som står mig allra närmast och utan dom skulle jag nog inte va den jag är idag. Och jag älskar dom högre än stjärnorna. ♥
 
Jag vill jobba inom vården. Vilken specialitet och vilken roll vet jag inte riktigt, har mest tänkt på att bli läkare/undersköterska. Jag kommer gå vård/omsorg i gymnasiet och därmed blir jag ju undersköterska. Jag har velat jobba inom vården ända sen jag var liten, bara tänkt mig olika roller genom åren. Så vård/omsorg och den vägen framåt i karriären är ett solklart val för mig!
 
Mina intressen är att åka längdskidor, springa, vara med kompisar, blogga, leta inspiration i alla former, fundera & jaga hare med min och pappas stövare Troy. Han är som min lillebror, konstigt nog haha! Himla irriterande när jag inte vill ha honom där ellr inte orkar leka me han men han finns ändå alltid där och nosar på mig när jag behöver nån, är sjuk ellr bara är ledsen. ♥ Han är en schiller/hamiltonstövare, snart 2 år gammal. Världens finaste & ståtligaste!
 
Längre bak i bloggen kan man läsa om mitt hjärtfel som jag opererades för januari 2012. Jag är inte helt återställd idag men så pass återställd att jag kan leva ett i huvudsakligen normalt liv! Efter att ha kämpat med att hitta vars felet låg i 5 år fick jag äntligen diagnosen AVNRT (återkopplingstakykardi). Något jag var född me men inget dom hittat tidigare oturligt nog. Så jag gick igenom en ablation som gick finfint & nu lever jag som sagt, ett huvudsakligen normalt liv. :) 
 
Andra skills är:
Jag har skrivit en bok som gavs ut till en ambulansstation i Norrland
Jag har varit skidtränare för 4-6:åringar
Jag är webbmaster för idrottsföreningen
 
De' ni!
 

♥ 30 days

Dag 1 – Om mig själv
Dag 2 –  Mina syskon

Dag 3 –  Min förebild.

Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med…
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 – Mina drömmar
Dag 21 – Min favoritårstid
Dag 22 – Min favoritartist
Dag 23 – 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 – Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan


Cappucino

Känns som jag knappt sovit nåt inatt, vaknat flera gånger & bara.. varit vaken. Haha, men pallrar mig iväg ändå :)
Har ätit frukost & nu sitter jag me en Gevalias cappucino med daim i, yummie! Nu väntar en lååång fysiklektion.. Blöh.
 
/r

förkyld

Dagen har rullat på bra trots att jag känt att jag liksom börjat bli förkyld, lite hostig o snorig men tänkte 'de går väl över'. Så får man nån sån där kraft från ovan så man tokåker en halv mil på skidor på gympan i "snöregnet" på typ en halvtimme. De fick jag minsann sota för, för när jag kom hem frös jag som en gris & värsta hostattackerna. Fan å, :( Hoppas på att de bara är nån tröttreaktion som går över! :)
La mig & titta på film när jag kom hem, käka middag & sen for jag till faster och hämta nå papper jag skulle ha. :) Så nu sitter jag & kollar på Ullared me mammi men ska snart krypa ner i sängen igen o kolla på nån film. Skönt att inte ha nå plugg en sån här kväll när man känner sig lite krasslig, behöver duntäcket & lite tända ljus nu! :)
 
/r

mornin' sunshine

Ja, då börjar allvaret igen efter en veckas ledighet! Rester, redovisningar, prov, nationellaproven, inl.uppgifter osv ska göras innan påsklovet så de är bortgjort, för efter påsk går allt så jäkla fort. Ska snart dra mig iväg mot skolan, träffa en ny gympalärare o åka lite skidor idag! :) 
 
Hoppas du snart får komma hem Lool, vi saknar dig allihop! Tur att allt gått bra, älska dig ♥
 

/r

sista dagen

solarium va nog de läskigaste men ändå skönaste jag gjort på länge, haha! de väsnades utav bara sjutton men de va så varmt & skönt för kroppen, mjuk som en bebis efteråt :) Fick inte till nån bra bild på brännan men har vita ränder efter bhn & trosorna, haha! Men en snygg o alldeles lagom bränna fick jag till på den halvtimmen, :)
Nu ligger jag bara & kikar på film o fikar, laddar inför att rulla igång me skola imorrn! känns både skönt & inte,

/r

Hemma

For kring 12 idag & hälsade på min kusin, smådryg resa men helt klart värt de! Har inte träffat henne på ett bra tag :) Fick se hennes hus, for runt och kollade lite där hon bor & åt kebabtallrik innan vi for hem! For även & tände ljus på farmors grav på vägen hem. ♥ Graven känns inte som nån stor ellr viktig plats för mig faktiskt för jag har så mycke farmor inom mig och med mig. Får alltid höra att jag är så lik farmor.
Imorrn ska jag för första gången i mitt liv sola solarium, haha! Wish me luck! ;) Hoppas bara på att jag inte kommer hem & ser ut som en tomat eller liknande.. 
Ska nog kolla på nån film ikväll & värma upp mig, va vansinnigt kallt ute!
 
/r

Starta kroppsrensning

Vaknade kring 11 imorse, fyfasen va jag njuter av varje sovmorgon jag har! :) men skulle nog ändå inte vilja ha de såhär jämt, haha! 
Kom på igår att de va längesen jag gjorde en kroppsrensning så tänkte att jag gör de idag! Jag brukar göra de kanske en gång var 3:e månad ellr så (beroende på om jag hinner och kommer ihåg).
Kroppsrensningen innebär att man dricker flera flera vattenflaskor en hel dag, lite nu och då, kanske en klunk var 5:e/10:e minut ellr så. Hela dagen ända tills man går och lägger sig. Jag tycker de känns så skönt att ha rensat blodomlopp, njurar och nyttjat hyn me en så enkel grej! :) Förra sommaren gjorde jag det och märkte verkligen skillnad på min hy, så prova de! 
 
/r

@ insta

Kom på att ni kan ju följa mig på Instagram! :)
 
@reebeckahs

put on your favorite dress, cause im gonna rock your world

Kom till morsan ikväll & har hunnit me att städa undan lite sommarkläder jag inte ville ha & varit en sväng till faster, :) 
Sitter vid datorn o lyssnar lite på musik nu men funderar på att ta mig en macka & lägga mig för att få lite sömn! Skriver mer imorrn. :)
 
/r

onsdagen den sjätte mars tvåtusentretton

Vaknade kring elva imorse och hade då sovit nästan tolv timmar, gudomligt skönt! Idag ska vi fara och fika på ett café, fara hem så jag får packa ihop mina saker och sen far jag till mor. :) Var meningen att vi skulle ut och grilla idag men blåser och är värsta snöyran så de kändes inte så lockande. 
 
/r

du är grön av avund, and i just love it
in the car

Somnade halv fem inatt & sov till elva så är måttligt trött faktiskt, haha! har skjutsat wilma till en kompis o nu sitter jag i bilen igen :) ska fara o fika medan pappa är hos doktorn, behöver en kopp koffein nu känner jag!
ikväll vet jag inte va som händer, kanske blir å se nån film me goseungarna ikväll oxå ellr så :)

/r

söndag

Klev upp kring halv tio imorse för ville ju inte missa heeela vasaloppet! så tog mig en kopp kaffe & en macka men till min besvikelse blev de norsk seger.. helt plötsligt kändes de inte värt att ha klivit upp tidigare & tittat på de, haha!
fixade mig o for sen hem till kicki & började fixa lite middag som vi sen åt me jimmy & amanda :) snart blire kaffe & glass o lite gos me bebisar, myspys!

/r
you've made me smile from the very first time we met


♥ LOOV

Äntligen är den här dagen slut & nu går vi på looov! ♥
Stänga av alarmet på mobilen är verkligen en befrielse att få göra nu en vecka framöver, haha! Ska ta mig lite fika tro jag & kika på tv.
Ikväll blire ut me Lisen! :))
Mer update ikväll.
 
/r

moot skolan

nu kör vi sista dagen innan lov, wohooooo!
RSS 2.0