Längesen uppdatering!

Vi åkte till mormor i måndags och då tog jag med min Tele2-dosa. Men då strulade den så det fungerade inte! Surt, men men. Vi hade fixat så en veterinär kom hem till mormor och hennes katt fick somna in stilla och lugnt där hemma. Veterinären trodde att katten fått njursvikt. Hon reagerade inte på nålstick eller att vi lyfte henne nästan så hon var nog väldigt sjuk. Vi ska begrava henne här hemma och allt gick bra. Annars så har jag haft ganska kul trots allt, jag har skurat och dammsugit, städat och hjälpt mormor med allt möjligt. Det snöade jättemycket idag så det var ganska rörigt på vägarna. Vi såg tre märken på väg hem, där folk hade farit av vägen med bilarna. :S Jag köpte en parfym på ICA. :) Date Truly Treasured. :) Den luktar jättegott! Jag önskar er alla Gott Nytt År och jag uppdaterar kanske ikväll eller nästa år. ;)

Ha det bra!

Digitalkamera

Jag skrev ju igårkväll att jag ska kanske köpa en digitalkamera. Pappa hittade en idag på www.pixmania.com som hette nåt med Casio. Den var ganska snygg men väldigt funktionsrik. :) Den har precis allt! Kostar 2580:- exkl. frakten då. Jag lägger 1000:- så betalar mamma och pappa resten sa dom. Tur att man är enda barnet, haha. Ibland men det är ganska tråkigt också. Ibland vill jag ha en lillebror. :) Inte lillasyster dom bråkar man bara med jämt, haha. Nej en lillebror. :) Nu ska jag och pappa åka och handla sen ska jag skotta när jag kommer hem.

Ha det så bra så länge!

God morgon!

Jag sitter fortfarande i sängen och bara latar fastän jag vaknade för exakt..hmm..1h och 20 min sen. :) Men det är ju jullov! :) Vi åker till mormor imorgon, det är sån snöstorm så det går inte att åka nånstans. Man ser knappt vägen när man kör! Mamma kom just in och sa att mormor ska ta bort sin katt. :( Hon verkar ha så ont och hon har genomgått en operation förut också så hon ska inte behöva plågas tycker vi. Så imorgon skjutsar vi henne till en veterinärmottagningen så får hon en spruta. :/ Känns tråkigt eftersom det är en syster och en dotter åt våra katter, men men dom ska inte behöva lida. Jag ska klä på mej nu.

Ha det bra så länge!

Digitalkamera, hmm

Jag sitter och funderar på att köpa en digitalkamera. Ska kolla affärerna i stan och se vad dom kostar. Men jag har säkert råd för jag fick först 1000:- av mamma och pappa. Sen har jag sparat 500:- i mynt (:P) och sen vann jag 100:- på Bingolotto och 25:- på en Trisslott. Haha, låter jättetöntigt att jag sitter här och berättar vad jag har vunnit och vilka pengar jag har, haha. Så får jag 200:- i månadspeng så totalt har jag...hmm...1825:-. Och om jag köper en digitalkamera i januari när jag ska till stan så borde jag ha råd. :)  Ska kolla Pricerunner, det är en bra sida. :) www.pricerunner.se eller www.prisjakt.nu. :)

Ha det bra så länge!

Behandlingsriktlinjer

Här kommer en länk som leder till behandlingsriktlinjerna inom ambulanssjukvården i Västmanland: http://www.ltv.se/LTVTemplates4/LTV_Page____30021.aspx. Där står det om deras bedömningar, larmlappar och allt möjligt. :) Riktigt intressant sida faktiskt. Titta även på TV3Play där finns säsonger och avsnitt av Sjukhuset, som är inspelat på Akademiska Sjukhuset i Uppsala, där får man följa ambulansen och vårdpersonal på sjukhuset. :) Intressant!

Just ja!

Jag glömde att skriva en sak. Katten mår bra nu, hon har tydligen kissat litegrann hela natten och hon ser allmänt bättre ut. :) Men vi åker till mormor imorgon kväll i alla fall, för vi ska hjälpa henne att städa lite och sånt. :) Fast det brukar vårdpersonalen göra där hon bor, hehe. Men vi kommer att vara där fram till torsdag tror jag, så firar vi nyår hemma på kvällen. Och ikväll så ska vi till faster och äta middag. :) Farmor ska med också, hon är på topp nu farmor! :P Hehe.

Ha det bra så länge!

Kalla nudlar, gott!

Ja, nu sitter jag här och äter kalla nudlar, haha. Har varit ute och skottat lite, sopat bron, postlådan och soptunnan. Vi har så lustiga grannar att när dom ska gå en promenad förbi vårt hus så ser dom att nån är ute då vänder dom och går åt andra hållet. Haha, dom är bra lustiga herrar! :) Gamla är dom också, tre bröder som aldrig varit gift eller någonting alls. :P Haha, men dom är snäll. :) Jag sitter och tittar på en hemsida som handlar om räddningstjänsten och ambulansen och allt sånt. Länken är: www.raddningsinfo.se. Kika där och se utryckningar och bilder på ambulanser runt om i Sverige. :)

Ha det bra!

Ny design!

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med min nya design! :) Gud vad jag har jobbat med den där! Jag är på väg mot medelstadiet i datakunskap och så kör jag Linux. Allt är på engelska och nya bildbehandlingsprogram, typ GIMP och Kompozer. Så det är mycket nytt, men jag har en dataguide som lär mej en massa nya saker. :) Jätteduktig kille! Imorgon åker vi KANSKE till mormor (helt oplanerat) akut. (En sak om mej är att jag måste planera min vardag för att jag inte ska bli så överraskad. Liksom tänka igenom och förbereda mej innan jag gör något) För hennes katt kan inte kissa och då måste vi skjutsa dom till en veterinär. Mamma pratade med en jourhavande veterinär ikväll och hon sa att det tyder på urinvägsinfektion och om katter inte kissar på ett helt dygn så kan dom lämna jordelivet och det vill vi ju verkligen inte! :( Så jag/vi ligger lite på helspänn nu. Men vi får se hur natten blir. :/ Om hon kissar ordentligt så behöver vi inte åka men jag har packat väskan så om vi åker imorgon så stannar vi ett par dagar. Då vi ändå tänkte åka nästa vecka så tar vi dom dagarna nu. :) Ikväll har vi haft en riktig familjekväll. :) Vi har tävlat i Wii Sports Resort och sen tittade vi på film och åt lite mackor och sånt. Vi såg 'Familjen Machan' eller hur det stavas. ;P Tänkte berätta lite om miin julklappar jag fick, innan jag avslutar inlägget. Jag fick mest kläder, pengar, choklad och Wii-spelet. Det kan ju bli dåligt med uppdatering nu de närmaste tre dagarna IFALL vi måste åka till mormor. Då tar jag inte med mej routern så då blir det inget bloggande. Annars uppdaterar jag så snart som möjligt, imorgon. :)

Ha det bra så länge!

Snö! :)

Imorse har det bara strömmat ner snö från himlen! :) Jättefint. :) Nu är farmor här. Jag och pappa åkte in och hämtade henne. Hon brukar vara lite tjurig när hon ska följa med någonstans men när vi kom hade hon jackan och allting på sej. :) Haha! Farmor ska vara här ett tag och äta med oss, sen skjutsar vi hem henne. Vi ska äta julbordet som är kvar sen igår. :) Idag har jag börjat få tillbaka smaken iaf. Jag var så förkyld att jag kände ingen smak ALLS! :( Kändes inte roligt. Men nu ska vi äta!

Ha det bra så länge!

Julklappsdelningen över!

Nu har jag varit tomte och sen gått tillbaka in i mej själv och öppnat mina julklappar. :) Jag fick mest kläder, 1200:-, trisslott och tofflor och mycket mer. Fick jeans, mjukisbyxor, tjocktröja, vanliga tröjor och nåt mer. Nu är det Charlotte Perelli på TV, nån julkonsert i Örebro. Sen ska jag se Svensson Svensson och sen ska jag se Göta Kanal 2 - Vem drog ur proppen?. :) Den såg jag förra året oxå, och den är lika bra varje år. :) Det känns härligt med jullov nu. :) Bara sitta i mjukiskläder, inte kamma håret på morgonen, äta frukost 12.00 och se på film hela dagarna. :) Nästa vecka ska vi kanske åka till mormor för några nätter. :) Hälsa på henne lite. Jag gav bort 16 julklappar i år och det blev 1000:-. Köpte en bok och en topp till mamma. Pappa fick deo+aftershave och nåt rak-set. Farmor fick tofflor. Mormor fick ingenting, jag hann inte köpa nåt. :( Clara (min bästis) fick en ficklampa och det fick Michelle (min kompis) också. Rebecca (min bästis) fick ett halsband och Oskar (min kompis) fick nåt annat, kom inte ihåg. XD Haha. Vickan (min lärare) fick Åre-choklad. Lars (vår elevassistent) fick ett fiskedrag som blinkar. :) Vi spelade Bingolotto igår och jag vann 100:- och pappa också. :) Så vann jag 25:- på min trisslott jag fick i julklapp idag. Och pappa vann 50:-. :) Idag har jag hållit på med min bloggdesign hehe, och spelat Wii Sports Resort. :) Nej, nu ska jag fortsätta se på TV. :P

Ha det bra!

God Jul!

Det här är ju mitt första blogginlägg i den här bloggen. :) Jag hade en blogg förut som hette www.rebeckah-minblogg.blogspot.com men jag tröttnade på den och startade en här istället. Ni kan gärna läsa min gamla blogg innan ni börjar läsa den här så vet ni lite mer om mej. :) Jag håller på att fixa en lite bättre header till min blogg  så det är på gång. Jag kan berätta litegrann om mej själv ifall ni väljer att inte läsa min gamla blogg. :) Jag heter Rebeckah och är 12 år. Jag vill bli ambulanssjuksköterska när jag blir stor och läser lite medicin och prehospital ak
utsjukvård. Jag har ett enormt stort intresse för det, men bloggen kommer att handla om annat också. :) Vad jag pysslar med på dagarna och hur jag går genom dagarna. :)  Jag bor med min mamma och pappa och 2 katter. Det var väl det jag hade att berätta. :) Idag är det julafton! :D Det känns kul! :) Jag har öppnat några julklappar och där fanns det 2 ljudsagor, lite smycken, örhängen och bäst av allt Wii Sports Resort! :D Jag har nu stängt av tvn och mitt Wii men jag har spelat sen 9 imorse och klockan är nu 11. :) Det är riktigt kul, och det vet nog alla som har det.. Den här julen ska vi vara BARA själva! Klockan 15.00 blir det Kalle Anka, sen ska vi äta. Sen ska jag vara tomte för mina föräldrar, haha. Sen ska vi väl se på tv eller nåt sånt. :P Jag ska kolla om jag kan fixa min header nu. :)

Ha det bra!

RSS 2.0